Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 5
diarux spune:
NARCISA pai de cand cu patania cu sangerarea la dr luni, ma gandeam sa nu fi atins pe acolo vreo membrana ceva sa se fi fisurat. acuma din cauza sangelui nu am vazut altceva. am stat mai mult in pat, asa ca de multe ori tamponul meu era foarte uscat, deci nici scurgerea clasica nu o mai aveam. acuma fac pipi foarte des, am senzatia ca mereu e vezica plina (beau si multa apa ce e drept)si mi-am adus aminte ca si voi le-ati avut fisurate si nu stiati. de aia m-am ingrijorat, ca poate nu imi dau seama la timp. cred ca de acum daca se apropie sorocu'le vad pe toate in negru.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
narcisa.s spune:
Cris, l-am vazut pe Mihaitza!!!!!M-am indragostit instantaneu!!!!O superbetze de baiat ati facut mey fato mey!!!!Sa va traiasca si ...la mai multzi!!!!!!!!!!
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
diarux spune:
sa vedem ce a iesit:
Dupa cum ne-a anuntat
de pe telefon, indat',
MARINA este mamica
de-ANA SOFIA cea mica!!!
A venit exact la data!
asta da corecta fata!
Cu familia s-a stresat,
cam multe-a avut pe cap,
mai ales cu mama ei,
cu prolaps si-alte idei!
Agitata c-un dulap:
"De emotii nu mai scap!"
Uite ca acum e bine.
Poezica de la mine
s-o gaseaca sanatoasa
si pe ea si pe frumoasa!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
narcisa.s spune:
Diarux, daca ai doar vezica plina nu-i bai...Ideea e sa nu ai senzatia ca scapi pipi de multe ori, ca nu poti sa tii
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Iman
adelais spune:
Cristina Felicitari pentru scumpul Mihaita! Sa fie sanatos si norocos! Este foarte dulce!
Diarux , roseata este efectul secundar al cortico steroizilor din dexametazona. Nu te speria. Insomnia este tot o cauza a steroizilor. Eu dormeam 2ore/24. Eu n-am mancat nesarat si a fost ok. Care e doza prescrisa? Bafta.
Ma bucur ca starea lui Darius este stabila si ma gandesc mereu la ei sperand sa se termine totul cu bine. 
oanasm spune:

Cris moamaa…ce scump e Mihaita! Are o fatzuca atat de..de….inocenta..de blanda..de…ce mai…n-am cuvinte! Sa va traiasca sanatos! Si voi la fel! Tu cum stai cu lapticul?
Dana cred ca la ora asta esti deja la spital!!! Doamne ajuta si push hard!!!! 
Mina multi pupici la Cami si Darius! Deci azi sau vineri!? Scoatem nishte agitate ? poate ii fac cu ochiul pepenasului !
Scumpi foarte frumuesl Sebastian! Sa fie sanataos si papacaios! Ce bine ca noaptea nu se trezeste asa des..poti si tu dormi klumea!
Narcisa deci nu e de intrebat de membrane
ca hop vine pepenica..no bine..atunci din partea mea psssttt...ruxule..nu mai intreba nici tu 
Ok..merg la plimbareala o leac..pana nu se face prea cald! Pup u!
Oana
36+ cu

o noua viata
filmuletz bb
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelais Diarux , roseata este efectul secundar al cortico steroizilor din dexametazona. Nu te speria. Insomnia este tot o cauza a steroizilor. Eu dormeam 2ore/24. Eu n-am mancat nesarat si a fost ok. Care e doza prescrisa? Bafta. ![]() |
ADELAISMultumesc mult pentru raspuns. m-as bucura sa te prind pe aici si sa te mai intreb. Crezi ca e posibil ca si bebe sa fie mai somnoros? dimineata m-am trezit ingrozita ca nu l-am simtit deloc si am dat fuga la spital la doctorita. inimioara ii bate normal, dar nu vrea sa miste deloc. ce l-o fi apucat??? am bocit iar de dimineata. ultima doza am facut-o aseara la 9. 4 fiole la 12 ore in total. dar a doua doza am facut-o la 8 ore. si azi noapte chiar am dormit bine, m-am trezit doar la 4 sa merg la baie. dar am adormit la loc rapid.Cred ca eram si obosita dupa agitatia si noapeta trecuta.
of...acum imi doresc sa nasc mai repede si sa fie bine!
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

diarux spune:
NARCISA ms mult. 
OANA eu nu mapot abtine, tre' sa intreb. pana acum ziceam ca mi-am tinut paranoia in frau...dar cred ca deja e prea mult pentru mine.M-a invins paranoia de luna a 9a!
A inceput bebe sa sughita. si parca si misca olecutza...sper sa fie bine. E drept ca nici lichid nu prea mai are, nici loc, saracutzu'...dar as vrea sa stiu ca e bine!
of...
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

diarux spune:
vad ca nu mai e nimeni pe aici...sa imi asculte aberatiile....e sisarbatoate azi...afara e cald...trebuie sa imi gasesc ocupatie ca o iau razna.
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

violeta29 spune:
Bunadimineata!
Ma primiti si pe mine in clubul depresatelor?Nu stiu ce am da noaptea nu pot sa dorm si mi-e tare rau, ma ia cu calduri, cu stari de voma, ziua abia stau in picioare simt ca bebelusa o ia in jos si sunt gata gata sa o scap

, nu am pofta de mancare, si lista ar putea continua!
Sa fie oare caldura asta de vina? Off si macar de-ar fi curs apa calda ma mai relaxam cu o baie, un dus ceva , da asa ...
Da gata ca v-am plictisit destul , tre sa fac ceva sa ies din starea asta , ca nu ma mai suport.
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
36+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 4 SAPTAMANI