Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (121)
Raspunsuri - Pagina 3
M&M spune:
Ruxi, ce de-a patanii!!! Probabil ca doctora ta doreste sa nasti pana pe 15 august cand pleaca in concediu, dar eu zic sa stai linistita. 
Capri, si la tine !!! Bai ...da ce zi a fost azi de toate au mers pe dos???!!!
Mada, super !!! Iti admir energia si vointa de care dai dovada!!! Bafta multa sa reusesti...
Oare Marina o fi nascut???? Eu stiu ca azi era programata la cezariana...
bebe Mihaitza doarme langa tati...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
dana81 spune:
Fac pipi din 3 in 3 minute..sau o fi lichidul? Incerc sa nu ma panichez...asa ca stau aici cu voi si va omor cu intrebarile
40 si 
CLARA ANDREEA
The big day...
MissJJ spune:
Caprioara cu placere.
Boti ms.
Legat de biberoane ei zic normal ca daca le lasi in sterlizator nu il desfaci raman sterile eu fac asa le sterlizez apoi las sa se raceasca olaca sa nu ma frig la degete le scot le umplu cu apa fiarta si racita pana la nivelul la care am eu nevoie si le pun tetina si capacul si le tin asa in bucatarie pe dulap am un loc special si cand ii e foame sau sete pac desfac bibele pun formula sau ceaiul granulat si gata papa/ceaiul. Asa am facut si la Ari si cand plec undeva tot asa le am gata puse cu apa eu numai sa adaug praful.
Ruxandra si eu zic ca de la controlul cam brutal ti-a curs sange mai is belea medicii astia din ro serios aici iti zice cand introduce zice sa te relaxezi daca vede ca faci grimase si te doare se opreste sau te intreaba ce si cum da is f finuti in genere. Mie si cand mi-a facut sweep-ul ala incet incetisor nici nu am simtit.
Dia e normal sa te simti asa ai sa vezi ca ai sa iti revii iar cu aspectul fizic nu te agita prea tare acuma concetreaza-te pe bebe si pe alte chestii in maxim un an ai sa vezi ca vei fi cam ca inainte bine cu mici exceptii.
Sa nu lasi chestia asta sa te bage in depresii sau ceva.
Mami de printese
Ari si
Ami
dia_filipas spune:
Mada
mersi de incurajari. Nu ma deprim inca. mai am o doza de optimism ramasa in mine, o sa o scot eu la capat. Vorbata ta, bebe tre sa fie acum pe prim plan!
Boti mersi, in cazu' asta o sa il trimit pe tati in recunoastere maine inainte de 5, sa vad daca ma primeste si pe mine.
DANA, NASTERE USOARA SI RAPIDA! 

Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
diarux spune:
DIA trebuie sa speram ca revenim in cele din urma la form,a initiala, sau cel putin pe aproape. si eu am picioarele varza de atat celulita ce atarna pe mine, da ce sa fac? o sa ma desprim mai incolo si de asta, ca acuma nu am timp.
Oricum, zicea bine cineva, corpul nostru a suferit "mutatiile" astea in timp de 9 luni, deci ii trebuie cel putin tot atat sa revina la forma inirtiala, asa ca...fruntea sus.
sa treaca depresia.
BOTI sar'na de info. M-a rugat fata sas mai ntreb pe aici, desi nu parea prea stresata inca. are 5 sapt. banuiesc ca are si un medic care sa o urmareasca si sa o sfatuiasca. nasol frate sa pierzi o sarcina, indiferent la cs varsta, da chiar la9 luni??? asta nu inteleg. daca se stia ca e pericol, de ce nu au facut cezariana mai repede si salvau copilu'. sau nu e asa de usor oare???
DANA vine bebe????????????Nu te panica!!! tinem pumnii si pregatim poezica si
.
MADA pai de aia am stat si eu asa linistita ca m-am gandit ca numai de la controlul brutal, de la altceva nu avea de la ce sa curga asa aiurea. pl;us ca ti-am is, sunt si eu mai...sangeranda de felul meu. bine ca acum e bine. o sa vedem luni.
CRIS da, si eu m-am gandit la fel , ca vrea sa "ma nasca" pana pleaca. acuma...avand in vedere ca e grasunel...nu m-ar deranja, numai sa fac macar 38.Oricum nu am adus disctuia asta inca. vedem luni. astept sa faca ea propunerea si daca imi convine...vedem. va mai tin la curent si va cer sfatul.
ma duc sa imi fac ultima injectie. Nu stiu daca e eficienta ca cica trebuiau facute pana in sapt 34, da ma rog. numai rau sa nu faca. Si oare de ce trebuie sa evit neaparat sarea la injectiile astea??Bine, nu mananc eu sarat prea mult ca oricum nu era voie in sarcina...da la un porumb fiert care ma asteapta la ai mei...merghe oleak de sare!

aaaa si mai am o intrebare. nu mai iau nik pana nasc? fier, calciu vitamine? ca doctoritele mele au zis fie sa nu mai iau fie sa fac cum vreau (asta imi place cel mai mult, de parca as fi doctor si m-as pricepe ce treb sa fac.)
Ruxandra
36+ in asteptarea lui
bebe Andrei Tudor
AMR 4 SAPTAMANI 

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Marina_1609 spune:
sunt mamica megafericita de Ana Sofia, 2970 g, 49 cm, apgar 9, nascuta in aceasta dimineata prin cezariana. suntem bine amandoua.
scriu de pe telefon si nu e prea comod. intru cu detalii mai multe dupa ce plecam acasa
_
38+ cu
ANA SOFIA
AMR 1 ZI 
Proiectul 2008 in derulare
dia_filipas spune:
MARINA FELICITARI MAMICA FERICITA!! REFACERE RAPIDA
ANA SOFIA, BINE AI VENIT, SA CRESTI MARE SI SANATOASA!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marina_1609 sunt mamica megafericita de Ana Sofia, 2970 g, 49 cm, apgar 9, nascuta in aceasta dimineata prin cezariana. suntem bine amandoua. scriu de pe telefon si nu e prea comod. intru cu detalii mai multe dupa ce plecam acasa _ 38+ cu ANA SOFIAAMR 1 ZI ![]() Proiectul 2008 in derulare |
Marina , felicitari!!!!
Refacere rapida si laptic pt bebelina Ana!!!Ana, bun venit pe lume,puiule!!!
Sa fii sanatoasa , cuminte si papacioasa!!!Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
anaxena spune:
Marina felicitari!!!Recuperare rapida si bb mancacios si necolicios!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii