FIV 188
Raspunsuri - Pagina 5
Tabitha spune:
catalina2307: saru-mana Din pacate nu pot astepta 5 zile, nici sa ma picure cu lumanarea. Va trebui sa suprt drumul cu stoicism si sa ma rog sa fie totul ok. de fapt, pana la drumul de intoarcere mai sunt atatea de facut, de numa-numa... sa incep stimularea, sa raspund bine, sa aiba ce sa recolteze, sa fecundeze, sa se divizeze, sa nu fac hiperstimulare (desi sunt mici sansele)....
Kora: eu ma gandeam ca am avut un singur embrion bun de implantat din cauza gigeilor, care fusesera obtinuti prin biopsie testiculara, inghetati 1 luna si jumate, din prima eprubeta decongelata nu s-a putut alege niciun spermatozoid... Mi se spusese ca cele 5 ovocite recoltate erau bune si frumoase si ca explicatia esecului ar fi calitatea discutabila, mai ales dupa decongelare, a spermatozoizilor...
Uffa, ce ne facem fetelor? Acuma am inceput sa-mi pun intrebari: daca voi avea acelasi nivel al estradiolului si acuma? adica nu voi avea poate ovocite mature??? Gata, stop joc. Nu mai vreau sa ma gandesc la astea.
gabrielita_r spune:
BUNA FETELOR
DORIS - mult succes si iti tinem pumnii strinsi, AI SA REUSESTI!
Stie cineva de unde pot cumpara diphereline f=0.1 mg 21 fiole, menopur f= 75ui 30fiole,pregnyl 5000 ui 2fiole mai ieftine. Am inteles ca la giulesti. Sunt la primul fiv iar dna dr mai spus sa-mi pregatesc medicatia pana in septembrie 15.Daca stiti si preturile.
Va multumesc.
Cu drag Gabriela care va citeste intotdeauna si se roag pt cat mai multe reusite.
dariaioanaxx spune:
Tabitha - pt. o calitate buna a ovocitelor si eu si inca o prietena am probat pe propria piele, am citit ca este f. bun, Omega 3;eu in ziua a 14 de stimulare am avut estradiolul 3227 si la punctie 10 ovocite din care 6 spermature, 2 intermediare si 2 imature; prietena mea la fel, a produc cel mai bine la acest FIV fata de celelalte 2, ea neavand decat un ovar; eu zic ca este f. bine sa iei pe perioada stimularii, decizia este a ta, insa;
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Tabitha spune:
Daria: multumesc mult pt. informatie . O sa-l intreb si pe dl. dr. ce parere are. Oare Omega 3 se gaseste in Ungaria?
Gabriela: nu am cum sa te ajut cu informatii, ca sunt tare departe de Bucuresti. Vroiam numai sa-ti spun ca iti tin pumnii si iti doresc multa bafta.
PETRICIA spune:
Fetelor am fost la Giulesti, si am facut Beta Hcg-ul.......123,19. Sut cea mai fericita femeie din lume, va doresc la toate sentimentul asta. Tabitha o sa vezi ca va fi bine.. eu am stat 3 zile in pat..asa mi-a spus doctora...O sa ma rog pentru tine.
Tabitha spune:
Petricia: felicitari Sa-ti fie de bine sarcina si sa stea la mamica ei in burtica pana la 9 luni. Sarcina usoara. Si acum asteptam povestea ta, ce tratament ai facut, cate ovocite ai avut etc etc, stii tu, toate chestiile astea care na intereseaza. Despre fericirea ta, ce pot sa-ti spun? Sa dureze o viata. Fiecare dintre noi isi doreste asa ceva. Fii binecuvantata
dariaioanaxx spune:
tabitha- nu stiu daca se gaseste in ungaria , probabil ca da ; eu am luat Omega 3 de la firma Doppel Heiz
petricia- felicitari, sa creasca si beta HCG ul si burtica !
pup
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
mari_lolutza spune:
Fetelor, stiti pe cineva care m-ar primi (contra cost) vreo 2 zile in septembrie cind voi face si eu fiv? Ca vad ca asa trebuie. Eu sint din Constanta si daca iar nimeresc intr-un microbuz care sa ma hurducaie din toate incheieturile, am pus-o. Multumesc frumos si sa auzim de cit mai multe reusite.
rami 73 spune:
Va fetelor !
Azi am facut si eu eco de 12 saptamani pentru dublu test si toate masuratorile sunt normale. Mai mult, se pare ca vom avea o fetita, dupa aprecierile dr. Iosup. Bubulina are deocamdata 56 mm/55 gr si e f.f. activa ! KITTA, se pare ca ai avut gura aurita !
Eu ma simt f.f. rau, deja din ce in ce mai greu de suportat, dar sper sa trec cu bine peste perioada asta si sa nu mai dureze asa mult...
Fetelor, v-am citit aproape zilnic si sunt cu sufletul alaturi de voi, ma rog sa fie cat mai multe reusite !
Ioana, ma bucur ca esti mai bine !
Tabi, m-am bucurat mult sa te vad iar pe Forum si ca ai reinceput lupta, sunt convinsa ca de data asta bb se va prinde acolo unde trebuie ! Va fi bine, ai sa vezi !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean