FIV 188
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Blanche25 multumesc!
Many_bani de data asta o sa fie bine pina la capat, ai sa vezi! Multa bafta iubita!
Mimi_m multa bafta si tie iubita!
Moniland multa bafta, sa-ti iasa bune analizele!
Tabitha stai linistita, ca e de la AC. Si eu am avut CM-uri mai ciudate din cauza AC.
cu drag Ioana
DORIS_71 spune:
Fetelor am nevoie si eu sa stiu cat trebuie sa fie valoarea progesteronului intre punctie si transfer. Ultima valoare a progesteronului pe care am facut-o cu o zi inainte de punctie era 2,2 ng/mL. Maine am transferul si am facut-o si azi, i-au rezultatul dupa ora 16. N-as vrea sa mai fac progesteron injectabil caci mi s-a acrit de atatea injectii. La celelalte FIV-uri am facut mereu injectabil si tot n-a fost sa fie. Acum i-au prometrium ovule de 200 mg cate 3/zi. Dar daca e nevoie sa ma injectez n-as ezita. Multumesc.
Tabitha, Blanche 25, Ioanatugs, va multumesc ptr. sustinere.
Ieri am avut punctia de unde au recoltat 5 ovule. Stiti cum e legea aici in Italia au voie sa fecundeze doar 3, asa ca din 5 au ales ei 3 ovule care li s-au parut lor mai aratoase si le-au fecundat cu sotului scosi de la congelator. Azi m-au sunat si povestea se repeta ca si la celelalte FIV-uri. Din 3, unul degenerat, unul nu da nici un semn si ultimul s-a fertilizat. Speram si eu ca schimband tratamentul ovocitele mele or sa fie mai de calitate dar ... Sper ca macar de data asta acel unic embrion sa se tina cu dintii de uterul meu si sa-i placa la mine in burtica. Maine la 8,30 merg sa-mi i-au puiutul acasa.
toate FIV-oasele.
Moniland spune:
Of Doamne Doris, tin pumnii sa se prinda tare,tare de tine. Eu cred ca poti face progesteronul injectabil ca valoare nu e prea mare.
KoraPop spune:
DORIS progesteronul , cu o zi inainte de ET trebuie sa fie minim 30 ng/ml.Stiu sigur de la dr. meu.E posibil totusi sa ai nevoie de progesteron injectabil.Nu cred ca mai conteaza acum cateva intepaturi in plus.Nu pot sa nu ma enervez de fiecare data cand scrii despre legea tampita din Italia care nu da voie dcat la 3 ovocite sa fie fertilizate!!!!!Daca cele doua aruncate erau de calitate,erau viitorii copilasi ai vostri?Si sunt femei care produc 10, 20 de ovocite,le dau voie sa incerce cu 3 ovocite si restul zic ei ca le arunca?Ma indoiesc.Probabil ca restul ovocitelor ajung la d-ne care nu mai pot produce deloc ovocite....mafie de tot felul exista peste tot.Groznic.
Tie iti doresc din tot sufletul ca puiutul luptator sa fie un invingator pana la capat!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
Tabitha spune:
Doris: nu stiam ca in Italia legislatia este asa de restrictiva. Imi pare rau Iti tinme pumnii sa se prinda embrionul cel viteaz. Pe de alta parte transferul se face la 48 de ore? Despre progesteron nu stiu ce sa iti spun, nu mi s-a facut la primul FIV analiza asta. Sa dea DD sa fie bine.
KoraPop spune:
PETRICIA FELICITARI!Multa bafta in continuare pe parcursul celor 9 luni!Sa ai sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!
Bafta multa tuturor fetelor in tratament sau in asteptare!
Kora
CARPE DIEM!
Tabitha spune:
Dragele mele FIV-iste atotstiutoare: cand omul nu are ce face, isi cauta de treaba. Asa am facut si eu, ca doar sunt o persoana normala, nu? M-am uitat la explicatiile de la estradiol de pe prima pagina, am mai rasfoit ceva pagini pe net si m-am uitat la analizele de estradiol de la primul FIV, pe care vi le scriu mai jos (in pg/ml):
ziua 2 - 37,82
ziua 7 - 126,25
ziua 9 - 320,12
ziua 11 - 612,94
Conform celor citite pe forum, as trage concluzia ca valoarea din ziua 11 arata ca aveam 1 max. 2 ovocite mature, corect? Mie insa mi s-au prelevat 5 ovocite mature, 1 nu a fecundat, 2 nu au inceput divizarea, 1 s-a divizat incorect si la final am ajuns sa am un singur embrion. Ce puteti sa-mi spuneti despre asta?
Pe de alta parte, mai am o intrebare: dupa ET cand e bine sa plec la drum? Eu am de schimbat 2 avioane, de facut vreo 200 km in masina, deci nu-i chiar asa usor...
Aspept parerile voastre si va pup dulce pe toate , dorindu-va multa multa bafta.
Blanche25 spune:
Doris imi pare rau, offf ce legi ....Dar ai un voinicut care trebuie sa ramana cu tine mereu. Trebuie sa crezi in sansa lui. Si cred ca valoarea progesteronului este cam mica, dar cred ca doctorul stie cel mai bine ce fel de tratament sa iti dea.
Mimi
catalina2307 spune:
Tabitha la intrebarea cu estradiolul nu iti pot raspunde pentru ca nu m-a interesat niciodata aspectul. Cred ca de aceea am ramas imediat insarcinata. Am plecat la drum fara sa stiu prea multe detalii, fara stres, fara sa imi bat capul, fara prea multe ganduri.
Despre avion iti pot spune ca mie mi-au recomandat medicii sa astept 5 zile pana sa plec la drum dar sa evit drumul cu masina. La aterizare iti ridici putin funduletul sa nu fie impactul prea puternic si sa eviti zgaltiala.
Catalina
KoraPop spune:
Tabitha chiar daca s-au extras 5 ovocite,doar unul sinmgur a fost de calitate si a devenit embrion,deci estradiolul a fost corect.Pentru 5 ovocite bune trebuia sa ai un estradiol de 1500-2000.La mine s-a verificat teoria estradiolului intotdeauna.Ultima data la estradiol de apoximativ 1500 am avut 4 ovocite bune ( 3 embrioni A8 si un embrion A4).Unui ovocit ii corespund cca 300-400 unitati de estradiol ca sa fie matur ( eu as zice 400).
Kora
CARPE DIEM!