FIV 188
Raspunsuri - Pagina 6
Tabitha spune:
rami: mi-era tare dor de voi si mi-a venit chef de bebe, asa ca iata-ne aici. Felicitari pt. sarcina si sa dea DD sa fie totul ok pana la capat.
Ioanatugs spune:
Rami73 felicitari pentru fetita! Pai daca la tine s-a adeverit ghicitul Kittei cu o fetita, atunci la mine va fi cu doua fetite gemene??? Apropos si la fina mea s-a adeverit, va avea un baietel pe care-l va chema Luca Cristian si eu il voi boteza.( o stii pe finutza mea, a fost si ea la ziua mea) Sa-ti traiasca minunea de fetita!
Doris_71 ma rog si eu pentru puiutul tau, sa fie un luptator!! In legatura cu progesteronul, nu vreau sa te sperii, dar e cam micut si cred ca va trebui sa faci si injectabil si sa pui si ovule. Eu l-am avut 50 si ceva si tot am facut sustinere. Multa bafta iubita!
Kora_pop eu am avut ultimul estradiol in z9 vreo 800 si am avut 3 ovocite mature si unul mai micut. Bine am continuat stimularea pina in z11 si poate o mai fi crescut si estradiolul pina la punctie. Tu cand incepi?
Petricia felicitari inca o data!!!
Catalina2307
cu drag Ioana
claudia79 spune:
Buna ziua, dupa o poveste lunga si chinuitoare de 4 ani suntem in curs de fiv. Am vazut ca sunteti destul de informate si as vrea sa va intreb si pe voi. Ma ingrijoreaza ca am analiza dheas 226, stiu ca este normal intre 40-400 dar am citit ca peste 200 indica pcos. Medicul meu nu vrea sa imi dea nimic sa remedieze situatia pt ca am raportul fsh lh normal si nu crede ca am pcos. Puteti sa imi spuneti daca aveti cumva si voi valori ridicate sau la limita dheas , luati tratament pt asta? Am o prietena care la valoarea dheas de 253 ia dexametazona, un corticosteroid si a reusit la fiv!ma gadesc ca nu sunt f departe dar medicul meu nu vrea sa imi dea nimic sa micsoram hormonii androgeni.
Apreciez orice raspuns pertinent.
rami 73 spune:
Ioana, sigur se va adeveri si la tine ghicitul KITTEI cu fetitele gemene, vad ca are mana buna. Si sigur se vor adeveri si la ea gemenii ! E grea asteptarea, dar rasplata va fi pe masura !
Felicitari pentru baietelul finutei tale, cum sa nu mi-o amintesc pe Laurica. Sa o pupi din partea mea ! Cat despre nasa...jos palaria !
pozici
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
mimi_m spune:
Buna,
Petricia felicitari !!!!!, asteptam sa ne dai mai multe detalii.. tratament stimulare, sustinere, etc... orice informatie conteaza .
Intreba cineva cat costa diphereline la Gilulesti - eu am dat pe 21 injectii cca. 640 lei, restul medicamentelor nu stiu, inca nu stiu ce va urma .
mimi_m spune:
Doris , esti o fericita ca ai posibilitatea sa faci progesteron injectabil, in Rom nu se gaseste . Eu as fi interesata , daca ma poti ajuta sa-mi cumperi din Italia (i-ti trimit bani bineinteles) 10-20 fiole , as vrea sa le am preventiv, nu stiu care va fi situatia in sept si pana atunci poate fac rost .
Spune-mi te rog cat ar costa si eu suport toate cheltuielile .
Multumesc anticipat.
De ceva timp caut gravibinon si se pare ca nu se gaseste in Europa .
ruxandrab spune:
Buna dimineata!
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu o informatie: unde e cel mai ieftin gonalul in Bucuresti ?
Sarumana,sarumana,sarumana anticipat !
Hai cu
KoraPop spune:
Ioanatugs la inceputul lui septembrie cred ca mergem o saptamana in Albena, ne vom relaxa la maxim,dupa care, dupa 8 septembrie am sa o caut pe Cocei sa incepem cu forte proaspete.Abia astept!Felicitari pentru baietelul finutei tale!Transmite-i si din partea mea toate cele bune si sa aiba un baietel sanatos!
Rami felicitari pentru printesa!
PETRICIA inca odata FELICITARI!!!!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!
Tabitha medicii nu au cum sa stie de cum se uita la ovocite cat sunt de mature si de calitate,isi dau si eu cu parerea initial,dar mai multe informatii au dupa 24 de ore,dupa fertiilizare.In cazul tau probabil ca au contat intr-adevar foarte mult si gigeii sotului.Eu zic sa nu iti faci nici un gand negru acum pentru ca nu are rost.Iei lucrurile pas cu pas.Un organism poate reactiona diferit de la un FIV la altul,depinde de tratament, de luna in care faci tratamentul etc.Bafta multa!Deviza mea e un ovocit, dar bun sa fie (macar) si acela sa devina copilasul meu....!
ruxa cel mai ieftin gonal f cred ca se gaseste ori la Giulesti , ori la farmaciile HELPNET si DONA unde au reducere de 5% cu card de fidelitate.
Kora
CARPE DIEM!
Tabitha spune:
Claudia: imi pare rau ca te afli in aceeasi situatie cu noi . Sa dea DD sa reusesti cat mai repede sa-ti indeplinesti visul. Cat priveste dheas, nu stiu ce sa-ti spun, nu am facut niciodata analiza asta, nu stiu cu ce se mananca. Poate insa ne dai mai multe informatii despre tine, unde faci FIV, cu cine etc etc.
Kora: am vorbit cu dr., se pare ca vom face o stimulare puternica si mai de lunga durata, pt. a avea un rezultat bun.
Oricum azi ma duc la eco de control si sa speram ca nu sunt chisturi, ca am endometru ok. pt. ziua 8 si ca o fi si vreun foliculas pe acolo (in general, pe ciclu nestimulat, ajungeam sa am foliculi f. frumosi si mari in ziua 10-11). Ce alte informatii ar trebui sa cer azi la eco, in afara de chisturi, dimensiunea foliculilor si a endometrului? Va pupicesc dulce dulce