Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)
Raspunsuri - Pagina 19
Bebe Beca spune:
Camelia, Barcelo ofera si AI. Se plateste un supliment de all inclusive si se rezolva.
Exista si reduceri pentru rezervari din timp, parca ceva mai mici decat anul trecut, tarifele au crescut si ele fata de anul trecut. Ca doar e recesiune...
Ioana 27+ si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
camelia_daniela spune:
Ioana, multumesc mult pentru raspuns!
Negociez cu sotul sa vedem ce solutie gasim!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
roxana c. spune:
Gata, am factura, cu reducerea de 10 % ptr plata pana pe 25 aprilie , ptr 8 nopti in suita la Marina Royal Palace , dupa 26 iulie,2 adulti si copiii din dotare(3 la numar)- 1573 eur. Avansul il platesc marti, azi n-am timp, iar luni nu dau bani
E prima data cand fac rezervare cu aproape 6 luni inainte, pana acum faceam cu max 3 luni, frumos ar fi ca din cauza recesiunii sa scada preturile pana in vara
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
roxana c. spune:
Ruxandra, ai primit raspuns, in legatura cu camera family la Kaliakra?
Chiar ieri citeam pe un site al lor, al bulgarilor, ca sunt 9 apartamente in hotel Kaliakra. Ma gandesc eu...cam 1 pe etaj in corpul standard, ca in superior parca sunt 7 sau 8 etaje, nu mai stiu.
eunice78 spune:
Roxana, sa fie intr-n ceas bun! Pana la urma in pretul dat de tine cat inseamna taxa de statiune? Mie oferta trimisa de cei de la Iasi nu mi-a suras.Iar taxa de statiune de 1.5 euro/zi/adult si 1euro/zi/copil...ce sa mai zic.
Noi platim pana la urma pentru Duni / Marina Beach, 26 iunie - 10 iulie, 2 adulti, 2 copii in suita, cu vedere la mare - 1430 Euro, cu taxe de statiune 6 Euro/adult/sejur si 3 Euro/ copil/sejur. Cei de la Iasi mi-au cerut pentru acelasi pachet 1660 Euro.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
roxana c. spune:
Eunice, in suita sau jr suita e pretul dat de tine? Ptr ca Marina Beach - din ce m-am interesat eu- n-are suita, are doar junior suita.
Taxa de statiune e cum ai zis tu, 1,5 eur.pers/zi si 1eur/copil/zi. Si e oferta cea mai buna din cate am primit. ( 73eur/zi/pers, ptr un copil platesc 40%, ptr altul 50% si ptr cel mic nimic).
Cu taxa aia de statiune ....ma rog, nu inteleg de ce difera de la agentie la agentie cand de fapt e vorba de aceiasi statiune, am vazut pe la agentii si intr-un fel si in altul. Asta este, oricum ies mai bine decat la alte agentii care au taxa de statiune 6eur/sejur , respectiv 3 ptr copil.
Si iar nu pricep de ce-i diferenta asa mare ptr pretul /pers in suita la Royal Place, de la 73 cat platesc eu, la 110la alte agentii( asta-i max pe care l-am gasit la vreo 3 agentii, parca, nu la una)
eunice78 spune:
In junior suite.
Pai e o diferentza cu taxa de statiune. Ca eu platesc 18 euro, prin agentia de la Iasi as fi platit 60 Euro. Ca sa nu mai spun ca mie mi-au zis ca ei nu dau reducerea pentru early booking.
Eu am vazut la Royal pret pentru suita in perioada de varf 84 Euro.
roxana c. spune:
Da, am vazut si cu 84 si cu 78, dar maximul a fost de 110.
Iar cu reducerea aia, am mai trimis pe cineva tot la pers prin care am luat eu, si unde initial o alta colega de-a ei ii spusese- ca si tie- ca nu da nicio reducere, acum i-a dat-o( tipa cu care am vb eu).
Scriu pe fuga ca ma pregatesc sa plec de la servici, am drum in piata, Metro si apoi acasa.
O zi buna tuturor!
clarissa spune:
Buna,
Si noi am inceput sa cautam o destinatie pentru vara asta. Anul trecut am fost la Kaliakra standard si am fost multumiti de conditii. Personalul f. amabil, nu mi s-a parut ca ar face diferente intre romani si alte nationalitati (apropo de ce scriau fetele mai sus).
Anul asta s-a cam marit pretul la Kaliakra, am vrut sa luam la superior, dar chiar si in ianuarie ne-au spus ca nu mai sunt locuri pentru sfarsit de iunie-inceput de iulie.
Asa ca ne-am decis sa schimbam statiunea.
As vrea sa va cer si voua sfatul...caci nu prea reusim sa ne hotaram la statiune si hotel...Noi avem o fetita de 1,8 luni si mai mergem cu cateva familii cu copii de max. 3,5 ani.
Oscilam intre Obzor si Elenite. Ambele am inteles ca sunt statiuni linistite. Nu vrem aglomeratia si tumultul din Nisipuri sau Sunny Beach (copiii sunt inca prea mici).
Care dintre voi ati fost pe aici? Puteti sa ne sugerati vreun hotel bun?
Ca idee, in Obzor avem in vedere Hotel RIU Miramar (care este extrem de laudat de agentiile de turism si am gasit review-uri foarte bune ale romanilor care au fost acolo, in schimb am citit cu surprindere parerile strainilor de pe tripadvisor.com care sunt incredibil de proaste, dezamagitoare).
Ar mai fi Hotel RIU Helios Bay care are postari foarte bune pe tripadvisor.com, insa nu prea e recomandat de agentii, nimeni nu stie sa zica ceva concret despre el, nu l-au vizitat, majoritatea nu il au in oferte. Si nimeni nu spune ca si acesta si Miramar apartin aceluiasi lant hotelier RIU. Am reusit sa gasesc o singura postare despre hotel (parere buna de altfel).
Ce stiti despre complexul de apartamente Bayla Beach Resort 4*, AI din Obzor? A stat cineva aici? In poze arata foarte bine (dar m-am convins cum e cu pozele de pe site-urile oficiale sau agentiilor...nu sunt chiar atat de reale).
In Elenite pe de alta parte este mult mai multa verdeata decat in Obzor (unde este aproape inexistenta). Au taxe pentru copilul de peste 2 ani (30% din bilet), dar per total e mai ieftin....deci iesi tot pe acolo ca bani. Ni s-a recomandat de catre agentii Hotelul Royal Park ca fiind un hotel de 4* si atat. Fara nimic special. Sincer omul. Am vazut poze pe tripadvisor.com...poze reale facute de turisti si ne-am cam ingrozit de ce am vazut.
Despre celelate 3 hoteluri din lant(Royal Bay, Andalusia si Atrium) nu stiu mai nimic. Ne uitam la Vilele Elenite. Parerile par cat de cat ok, din poze arata decent, nu se compara cu o camera de hotel (in sensul ca la vile e mai inghsuit si cam saracacios). Sunt mai ieftine dar...a fost cineva? Va rog sa imi spuneti cum a fost. Poate ce se vede in poze nu e chiar asa de rau.
Am inteles ca exista si un mini-aquapark (despre care nu vorbeste nimeni in oferta) si care poate fi folosit indiferent unde ai fi cazat.
Fetele care ati fost pe aici...va rugam sa ne aratati poze facute de voi. Sunt mult mai concludente decat orice gasesti la agentii.
Scuze ca m-am intins atat...dar sper sa aflu parerile celor care au fost pe acolo...si sa luam o decizie in grupul nostru numeros.
Sper ca informatiile mele sa ajute si pe altii in cautari.
Multumesc mult anticipat tuturor .
Pentru cei interesati aveti aici link catre pozele si impresiile de pe tripadvisor.com pentru hotelurile Riu Helios Bay si RIU Miramar (din Obzor) si Hotel Royal Park (din Elenite):
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g644064-d571650-r23960114-Hotel_Riu_Helios_Bay-Obzor_Burgas.html
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g644064-d616894-r20804094-Club_Hotel_Riu_Miramar-Obzor_Burgas.html
http://www.tripadvisor.com/ShowUserReviews-g635767-d584653-r20896304-Royal_Park_Hotel-Elenite_Burgas.html
eunice78 spune:
Clarissa, iti raspund aici, poate mai sunt fete interesate:
Deci, din punctul meu de vedere Riu Helios Bay e peste Miramar, care nu e RIU (se poate verifica pe siteul oficial RIU). A fost in acest lant de hoetluri dar nu mai e de vreo 2, 3 ani. Am aflat si noi acolo. Nu sunt multe agentii care sa recomande Riu Helios Bay (mai este un Helios Bay acolo, dar nu RIU) pentru ca agentiile noastre cica nu prea au relatii cu acest hotel, asa ca normal recomanda Miramar. Din punctul meu de vedere, si al celor care au mai fost Riu Helios este peste Miramar, din toate punctele de vedere. Eu l-am vazut afara, inauntru nu am fost ca nu te lasa paznicii.Miramar este alcatuit din mai multe corpuri de cladire,ca niste blocuri, Heliosul e o singura cladire (sunt vecine) facuta de asa maniera incat toate camerele au vedere la mare. Ff putine dintre ele au vedere laterala spre mare. Noi am stat acolo 14 zile, nu am vazut nici un tantar si raul nu ne-a incomodat deloc. Ori chestia cu apa statuta nu se verifica: raul curge in mare..deci nu e apa statuta.
De asemenea, nu prea sunt romani,adica noi in cele 14 zile am vazut 5 masini din Ro in afara de a noastra.
Intre timp am vb pe mess cu Clarisa, dar trimit si postarea...poate ii e de ajutor cuiva.
A,si am fost prin Jeka.