Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

roxana, ne poti spune unde e acea relatare despre Duni, te rog ? As vrea sa vad si eu poze de la cine care a fost.

merci

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrufl spune:

Din pacate, pentru Paste nu au oferta. Se pare ca e inchis atunci. Dar ori ca e in aprolie de Paste, ori ca e in mai, tot aia e. M-am hotarat sa mergem in mai. As vrea si eu sa aflu parerile celor care au mai fost acolo. Poate ne strangem mai multe si mergem in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxana, ce anume te-a facut sa renunti la Kaliakra/Albena pt Marina Royal Palace/Duni?

Ah.. si la ce distanta de Albena se afla Duni.. adica cu cat se mai lungeste drumul?

Inc-o intrebare: la Kaliakra au family-rooms? Ca din postarile tale vechi nu am reusit sa ma lamuresc.

Multumesc.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

De ce am renuntat la Kaliakra?? In primul rand faptul ca n-au apartamente si nimic de genul asta,chiar daca pe unele situri, in prezentare, spuneau ca sunt, probabil n-au agentiile de la noi, nu stiu si cum sunt cu 3 copchii, din care unul va implini cam in perioada aia 12 ani, il considera adult si ma puneau sa platesc ptr 2 camere, adica 4 locuri. Si ajungeam la 2000 de euro in camera standard( 2 camere standard), nu mai spun in camera de 4*superior. ( la Kaliakra se considera copil cel pana in 12 ani, peste....e adult, cica, ) Si in afara de asta, parca nu-mi vine sa merg de 2 ori in acelasi loc. Dar mi-a placut mult, n-am ce spune negativ de ei( poate de camerista, care venea exact cand il culcam pe cel mic,la pranz, desi ii spusesem, dar e un lucru minor in comparatie cu restul).

Ca distanta, chiar nu mai tin minte cat era pana in Albena, dar parca am citit undeva ca pana in Duni sunt aprox 350km din Giurgiu. Cred ca intre cele 2 sunt cam 100-150km distanta, daca stie cineva ...poate sa ma contrazicaCand am plecat, am fost pe Vama Veche, si din vama pana in Albena erau 70 km, iar cand ne-am intors am venit pe Giurgiu si stiu ca a fost mai scurt cu vreo 100 de km.
Sper sa nu te fi ametit in distante

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ruxandra, Duni este la 356 km de bucuresti, prin giurgiu. 450 prin silistra si 55a km prin vama veche. Aproximativ.
Prin giurgiu e cel mai bun traseu, chiar daca se merge la albena, de exemplu. Se scurteaza cu 50 de km.

Ioana 27+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Roxana, Bebe Beca multumesc frumos.

In leg cu family-room (sau macar 2 camere comunicante) am intrebat si agentia.. sa vedem ce-or raspunde.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput

Ruxandra, sa ne spui si noua, chiar sunt curioasa ce-ti spune in legatura cu camera fam. room.
Ma gandesc ca poate sa te indrume catre camera de 4* superior, care e mai mare, iar copiii tai sunt mici, in primul rand sunt doar 2, iar in al 2-lea rand sunt pana in 12 ani. Anul trecut am stat in camera standard ca acolo am mai gasit, dar Oana avea 11 ani si cel mic nu implinise 2 ani. Mai erau cu 2 copii in aripa aceea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna dimineata,

Deja ne facem planuri pt concediu de la vara...

Anul trecut am fost la GS /Arabella. Am povestit atunci pe larg, a fost foarte bine. Totusi, distractii prea multe pt un copil de 2 ani nu am gasit, cred ca si Albena / Kaliakra superior ar fi o optiune la fel de buna.

Am tot citit despre Albena, recomandarile sunt extrem de favorabile. Ce ma intereseaza pe mine este daca exista in Albena faleza care sa permita seara plimbari. Dudu cam are probleme din sfera ORL si ne-a recomandar medicul.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

In Albena ai unde sa te plimbi seara. E o alee de-a lungul plajei si poti chiar pe marginea apei, daca vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!

Am vazut ca au aparut deja ofertele pentru vara 2009!

Deja vad ca unele dintre voi v-ati hotarat ce si cum ...

Eu oscilez intre Bulgaria si Antalya (nu stiu daca bugetul ne permite Antalya - eventual cu o reducere pentru early booking - Botanikul are cea mai mare reducer 24%)

In Bulgaria as opta pentru Kaliakra (Albena), Barcelo Royal (Sunny Beach) sau Duni ...

Bebe beca, pentru Bulgaria sunt ceva reduceri pentru early booking? Am vazut intr-o oferta ca Barcelo nu ofera decat HB , asa e? Sau au si extraoptiune pentru AI ? Parerea ta , referitoare la Barcelo o stiu de anul trecut !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”

Mergi la inceput