Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)
Raspunsuri - Pagina 20
bumbacel spune:
Noi am fost anul trecut la Miramar. Am fost 3 familii cu copii intre 7 luni si 3 ani jumate. Am fost foarte multumiti. Despre Riu Helios Bay nu stiu ce sa spun, l-am vazut numai pe afara, mi s-a parut plaja din dreptul hotelului mai murdara decat la Miramar (mucuri de tigari, mici resturi). Raul nu curgea in mare, se oprea pe plaja intr-o baltoaca. Tantari n-am vazut/simtit, in schimb se mai adunau viespi la barul de la piscine, dar nu foarte enervante.
N-am timp acum sa caut poze dar intreaba-ma exact ce te intereseaza (chiar si pe PM ca poate uit sa mai intru la subiectul asta).
crengu75 spune:
La Hotel Azalia din Constantin si Elena a fost cineva?
Cam cat dureaza drumul de la granita pana in statiune?
Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
eunice78 spune:
Cand am fost noi plaja nu era murdara.
Raul nu se opreste in nici o baltoaca, se varsa in mare, de aia ii si zice rau, altfel iar fi zis lac. Pentru cine e interesat trimit poza cu raul buclucas dar pe mess. Oricum raul este chiar intre Miramar si Helios Bay asa ca nu e un criteriu pentru alegerea unuia sau celuilalt.
Noi nu am vazut tantari sau viespi.
Citat: |
citat din mesajul lui bumbacel Noi am fost anul trecut la Miramar. Am fost 3 familii cu copii intre 7 luni si 3 ani jumate. Am fost foarte multumiti. Despre Riu Helios Bay nu stiu ce sa spun, l-am vazut numai pe afara, mi s-a parut plaja din dreptul hotelului mai murdara decat la Miramar (mucuri de tigari, mici resturi). Raul nu curgea in mare, se oprea pe plaja intr-o baltoaca. Tantari n-am vazut/simtit, in schimb se mai adunau viespi la barul de la piscine, dar nu foarte enervante. N-am timp acum sa caut poze dar intreaba-ma exact ce te intereseaza (chiar si pe PM ca poate uit sa mai intru la subiectul asta). bumbacel ingerasilor Tudor (9.12.2004) si Vlad (7.01.2008) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!... |
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
eunice78 spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2199157410100959961suOhVJ
nu prea ma pricep eu sa pun poze, am pus acolo in album 3 poze, facute in iulie 2008. In una din ele se vede Miramarul, care e practic tot langa rau (asa cum am spus si in postul anterior), asa ca raul nu e relevant pentru alegerea unuia sau celuilalt hotel.
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
aissa spune:
Hello "bulgaroaicelor"!
Intru si eu in randul celor ce studiaza ofertele pt 2009 insa nu ma pot decide defel, mai ales ca din motiv de recesiune nu voi primi bonus anul asta in aprilie (de regula aia erau banii mei de concediu si tare plang dupa ei). In fine, oricum nu renunt la concediu insa sunt tare limitata in sensul ca ne-putand rezerva din vreme va trebui sa iau last minute (prima de vacanta o primesc efectiv cand intru in CO). Insa ma bazez pe faptul ca asa am facut si anul trecut si a fost super ok (noroc cu Ioana! ).
Ma tot uit si eu la Duni - Royal... si pare interesant insa... Eu am fost anul trecut in Nessebar si mi s-a parut tare departe, de la Varna am mai mers vreo ora si mai bine. De la Nessebar la Burgas mai sunt vreo 20 de km, iar Duni inteleg ca e la vreo 20 de km dupa Burgas (sau 40??). Deci e si mai departe...cred ca se fac (sau eu as face) acest traseu in 5 - 6 ore .... Nu imi place sa conduc atat de mult... E insa pe lista.
Barcelo Royal, la care am stat cu gandul de anul trecut, de cand ne povestea Bebe Beca despre el mi se pare cam sus ca pret (sar de 1000 de eur in iunie-jumatea lui iulie) daca aleg AI si doar cu demi nu ma duc. Asa ca ii cam zic pas.
As fi vrut la Kaliakra (superior) cum am incercat si anul trecut, insa nu cred ca voi gasi la asta un last minute.
Mai am in vedere Miramarul la care am vazut ca sunt fete care au stat si il considera ok.
Asa ca deocamdata va voi urmari si sper sa gasim cu toate varianta cea mai buna pt vacanta.
crengu75 spune:
Deci, nu a fost nimeni la Azalia din Ct si Elena?
Am mai citit din urma cam toate capitolele si acum parca am pe lista si Kaliakra Superior si Flamingo Grand din Albena.
Am vazut despre Kaliakra numai de bine.
Nu stiu ce sa fac.
oare se vor ieftini preturile mai incolo daca nu se vand biletele? Ca o mare parte din clienti erau nemti iar eu am intrebat niste prieteni nemti daca vin cu noi in concediu si au zis clar NU. Cica nemtii nici nu se gandesc anul asta la concediu, oricat de ieftin ar fi.
Ma mai gandesc pana la sfarsitul lunii.
roxana c. spune:
Eu am fost la Kaliakra standard,iar conditiile sunt aceleasi( au comun restaurantul,barurile,plaja....tot) mai putin camerele. La superior sunt camerele duble fata de standard. Acum...depinde cat stai in camera Daca vreti, va arat ceva poze cu camera.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
crengu75 spune:
Am citit ce ai scris Roxana.Am vazut ca ai fost super multumita de hotel. Da, as vrea sa pui poze sa vad camera.Merci.
roxana c. spune:
In poza asta, unde scrie "Kaliakra" e corpul standard,iar in stanga ecranului este cel de 4* sup.
Aici este poza facuta de pe balcon si se vad balcoanele de la corpul superior.
Aici ,aici,siaici sunt poze din camera, ultimele facute tot de pe balcon.
Cum intrai in camera era un hol mic din care intrai in baie in dreapta, iar in fata- in camera. Cum intrai, era un pat de o persoana, noptiera, patul dublu si o canapea. Ptr noi a fost ok, ptr ca fiind locul mai mic, nu prea avea unde sa se urce cel mic
N-am intrat in camera de 4*superior, dar cei care o facusera, spuneau ca-i dubla fata de cea unde-am stat noi si in plus,aveau la baie separat dusul de wc( 2 incaperi).
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)