Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)
Raspunsuri - Pagina 12
sumipruna spune:
Vroiam sa va mai spun ca ne-am intors saptamana trecuta si ca hotelul la care am stat, respectiv , hotel Madara este tare frumos si curat.Il recomand tuturor celor care vor sa-si petreaca o vacanta placuta si linistita.Mancarea a fost super buna si suficienta(fructe, compoturi, prajituri...........), la fel si bautura.Daca mergeti cu un copilas e bine sa aveti un carucior ca noi l-am dus in brate pe baietelul nostru la intoarcere.Este de mers c-am 15 min.dar nu sunt scari de urcat.
Va rog sa-mi spuneti daca a fost cineva la hotel Oasis din Albena ca vrem sa mergem anul viitor acolo.
Ioana5255 spune:
Buna,
eu de 2 ani merg la Grand Hotel Varna si pana acum nu am avut nici un fel de problema. Este adevarat, ca noi stam mereu la apartament, care este foarte spatios, 80 mp, cu 2 bai, dormitor si living plus mobila stil. Diferenta intre dubla si apartament nu este foarte mare. De fiecare data am fost foarte multumiit. Vara asta am fost de 3 ori acolo, vara trecuta de vreo 4. Eu prefer acest hotel pentru ca dispune de spatiu verde foarte mare, e intr-o zona linistita. Din octombrie hotelul va intra in renovare completa. La Sf Constantin si Elena un hotel foarte bun mai este si Azalia, centru SPA.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
usorlili spune:
Buna,
Ne-am intors joi seara de la Albena- Complex Laguna.
Pe voucher, de la agentie, ni s-a scris Complex Laguna.Cand am ajuns acolo, am fost cazati la Laguna Mare.
Hotelul este foarte aproape de plaja, are piscina la Hotel Laguna Garden.
Camerele curate, spatioase, zilnic se schimbau prosoapele.
Mesele le luam la Hotel Laguna Garden, dar pe noi nu ne-a deranjat. Micul dejun, s-a repetat toata perioada( 8 zile, aceleasi alimente in fiecare zi.Masa de pranz si cina, foarte buna, mancarea variata, ciorbite bune si pentru copii( de pui),am avut si o seara cu specific pescaresc.
Pentru copii,in fiecare seara era discoteca, ziua la piscina animatie. Noi nu prea am stat la piscina, am mers la plaja la mare.
Sezlongurile la piscina erau incluse in pret, pentru cele de la plaja se platea: 6 leva/zi si umbrela tot 6leva/zi.
La plecare am luat de la receptie acel card pentru parcare- 5 leva. Daca nu-l luam de l areceptie, plateam l aiesirea din statiune( la bariera) 4 leva/zi. Deci, am fost inspirati.
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
onitza spune:
IOANA, ma bucur ca v-ati simtit bine la GHV! Noi am avut mult prea multe neplaceri...chiar mi-am adus aminte: de ziua sotului, a vrut si el sa sparga niste bani la cazino, vazusem in poze ca au cazino si era trecut la facilitatile hotelului pe net....insa stupoare!!!! am intrebat la receptie unde este ca nu il gaseam si ni se spune ca nu au....vin acasa ma uit pe net crezand ca sunt eu damblagita....si realizez ca am avut dreptate, in poze aveau. Animatori nu am vazut si ar fi prins bine....si nu mai comentez...mie una nu mi-a placut...
Aaaa, iar receptionerele au ras de numele nostru de fam in fata noastra!!!!!!!!!!!! incredibil!!!!!!
Pentru cine are rabdare, ampus poze cu noi la GHV, sunt is detalii
POZE GHV
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Am uitat sa va spun ca ne-am intlanit si cu ARIEL cu copilasii...fi-miu s-a indragostit pt prima data de Alex, fetita lui Ariel, tot timpul intreaba de ea....ii vedeti in pozele din mesajul anterior. ARIEL e o scumpete, copilasii asemenea, ei au nimerit bine cu camera din cate mi-au spus, erau fericiti!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
firutza spune:
Onitza,imi pare tare rau ca v-a dezamagit litoralul bulgaresc.Pe noi ne-a avertizat de la agentie ca la GhV nu sunt deloc 5 stele,ceea ce se reflecta si in pret...Oricum eu v-am mai spus ca statiunea nu se compara nici pe departe cu Albena ,unde noi am mai fost.In schimb noi am avut noroc cu hotelul care a salvat ,,onoarea" statiunii si ne-am simtit bine,dar nu mai alegem Sf.Constantin.Cred ca-i asa aglomerat ptr ca e prea aproape de Varna.Ma incanta ptr.anul viitor Club Miramar,si de la agentie mi l-au laudat,asa ca...dar avem timp!
Dalia
firutza spune:
Sumipruna,noi am stat la Oasis in 2006 si ne-am simtit excelent.Ne-a parut tare rau ca am plecat doar dupa trei zile .Camerele erau cam mici dar f. curate,piscina tot asa destul de mica dar tare curata in schimb stateau foarte bine la capitolul masa.(,prajituri ,inghetata).Un pic cam departe de plaja, din pctul meu de vedere,si probleme cu locul de parcare dar asta era problema in toata statiunea cred!
Dalia
Ioana5255 spune:
Onitza imi pare rau de neplacerile avute. Noi am stat mereu la apartament, care este impecabil. Cum am spus diferenta dintre dubla si apartament nu este mare. Eu ma declar in continuare fan GHV.
Azi plecam la Melia Grand Hermitage pentru o saptamana. Cadou de ziua mea de la sotul. GHV este rezervat pana la 1 octombrie, e full, asa ca am ales alta varianta. Ne-am trezit cam tarziu. La Melia am avut noroc, pentru ca dupa noi au mai incercat niste prieteni si primele locuri libere sunt din 16 septembrie incolo. Am auzit ca la bulgari inca este animatie. Va spun impresii la intoarcere. Ne auzim curand
Sabina mamica Alexandrei
sumipruna spune:
Multumesc firutza pentru raspuns.Am citit pana acum toate impresiile despre litoralul bulgaresc si vreau sa va spun ca orice ar zice lumea nu se compara nici la plaja si nici la servicii cu litoralul nostru, adica este mult mai bine.Acum depinde la ce te astepti pt. ca si la romani mergi la hotel de 5 stele si te trezesti ca stai intr-o dughiana.Oameni de acolo erau destul de serviabili si s-au comportat frumos cu noi.Eu asi vrea acum sa mergem si la anu tot in Bulgaria dar la Albena ca in ultimi ani am fost tot la nisipuri si vroiam sa va rog sa-mi ziceti un hotel mai aproape de plaja chiar si de 3 stele.Va multumesc
Ioana5255 spune:
Onitza voiam sa te intreb, dac ape voucher nu ai avut un nr de urgenta unde sa ceri asistenta de la agentia din Romania? Agentiile sunt obligate sa treaca nr de urgenta pe voucher si sa ofere asistenta telefonica 24 din 24.
Cititi bine contractul inainte de a il semna. In cazuri exceptionale boli, spitalizare, deces dovedite cu acte banii se returneaza integral. Larissa aveai dreptul la returnarea sumei integral, daca dovedeai cu acte, ca fata este bolnava si ca nu are voie la mare.
Sabina mamica Alexandrei