Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)
Raspunsuri - Pagina 11
ariel_7000 spune:
onitza, :))) nu ai de ce sa ai mustrari de constiinta, Doamne fereste!!! bine ca ne-ai pus in garda, ca sa stim cum sa atacam problema inca de la inceput! am discutat deja sa incercam sa "aranjam" cu receptionista pt o camera curata, iar daca chiar nu se poate, noi ne punem si 2 cearsafuri in bagaj :)) (am ajuns sa o fac si pe asta si inca la un hotel de 5 stele!!!), lavete umede, burete, detergent si cloramina(cea din urma oricum o iau mereu cu mine in deplasari...)
sunt fericita ca piscinele sunt ok, pt ca la alte hoteluri am citit povesti urate despre asta...sala, pe sotul meu il va interesa mai mult, eu cred ca voi lenevi...ma bucur ca aud si vesti bune!
oare maine, la ora asta voi mai zambi sau voi fii albastra de suparare?? am scotocit netul dupa review-uri si nu am gasit lucruri prea placute...dar de ce abia acum??? nu inteleg de ce pana acum am citit numai povesti frumoase???
ne-a pus bebe beca in garda, dar am crezut ca singurele puncte proaste sunt doar cele spuse de ea...
asta e...Doamne ajuta! sa fie doar atat! merci onitza si ne vedem maine, sper, cu zambetul pe buze!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns
onitza spune:
Buna, fetelor!
Azi am fost pe plaja care apartine hotelului, iarasi dezamagire: sunt albine cam multe, sotul meu a fost deja intepat!!! si chiar de ziua lui! ...in fine, am plecat sa nu-si iai si copilu' intepatura. In apa alge, pe nisip pietre mari, mici, gunoaie....ma intrebam care mai e diferenta intre lit rom si cel bulg. Eu una sunt dezamgita, ma bucur de zilele ramase ca sunt totusi zilele de concediu, dar aici numai vin , clar!
Va pupicesc.
Cu ARIEL nu m=am intalnit inca, am asteptat-o la receptie cam la ora la care ajunsesem noi in prima zi, respectiv, 12, 45, dar nu am vazut-o si m-am dus la masa.
ZIle frumaose celorlalte fetecare sunt in concediu pe lit bulgaresc.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
paxela spune:
onitza ,mama dar ce ati mai tras si voi acolo, cum o-ti fi avut norocul asta, noi ama fost de 3 ani in bulgaria si mas mai duce oricand, e drept ca nu am ajus si acolo dar, albena , nisipusi si sunny beach sunt ok
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica ,
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=3" target="_blank">un vot si pentru noi la Danonino pax1 multumim
kriss79 spune:
onitza, ariel..nasol..totusi va urez Vacanta placuta in continuare!
Noi plecam sambata cu charterul..speram sa nu avem probleme la hotel..am emotii de vreme..dar vad ca e in incalzire..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 10 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Dory232002 spune:
Buna fetelor!
Nu am abandonat sunbiectul dar la intoarcerea din concediu mi sa stricat calc., apoi am mai fost o perioada plecati din Buc.
Sa va spun si eu cateva impresii despre hotel Shipka- nisipuri:
Hoetl destul de curat, zilnic intrau cameristele in camere , aspirau, stergeu praful, spalau prin baie.
Mesele(mic dejun + cina), au fost in regim de bufet suedez, aveau absolut oricefel de mancare, fructe, deserturi, prajitor de paine, paine de 5-6 feluri etc.
Plaja destul de curata, apa marii insa vreo 2 zile a fost plina de alge.
Am avut insa si ghinion sa se imbolnaveasca Alexa (rosu in gat) si vreo 2 zile am cam tras-o cu ea....
Va pup si daca aveti ceva de intrebat , va raspund cu placere/
Dory232002 spune:
Am reusit sa pun si poze http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/Bulgaria%202008/?action=view¤t=Picture001.jpgaici[url]
Dory232002 spune:
Nu stiu ce nu am facut bine , asa ca va pun direct link-ul
http://s184.photobucket.com/albums/x64/dory272006/Bulgaria%202008/?action=view¤t=Picture001.jpg
onitza spune:
Sunt chiar suparata si revoltata.....mi s-a luat de oameni nesimtiti si neseriosi!!! Dupa ce ca am avut parte de multe neplaceri cu hotelul, la intoarcere, ni s-a pus la dispozitie microbuz, cu parbriz crapat, spatiu ingust, desi am platit transport dus- intors cu autocar!!!!!!! Cei de la IRI TRAVEL au fost cat se paote de neseriosi, ne-au aruncat pastila cu :"Dar care-i problema? Am inteles ca microbuzul are A/C!!!" Nu ne-au avertizat, nu ne-au spus deloc ca e posibil sa ne intoarcem cu microbuz....am avut un soc cand am vazut in ce ne urcam.......am sunat is la firma de transport FANTASIA TOURISM, si mai nesimtiti ca ceilalti, aruncau vina unii pe ceilaiti, le=am spus ca le facem reclamatie, nu le pasa.......si sa va spun faza duraaa???? In fata noastra, aprioape pana la Bucuresti a circulat autocar de la cesta firma de transporty...am vb cu soferul autocarului, a spus ca nu il intereseaza, am spunat pe seful lui, numai spun ca imi vine sail fac ca la usa cortului...........nu mai apelez nicodata la cele doua firme!!! Pe mama a zdruncinat-o rau cu micorbuzul si are probleme mari cu coloana mama! Toto drumul s-a vaitat, mi-a fost tare mila de ea! Am si poze , le pun mai tz ca acum sunt in criza de timp...am facut poze la microbuzul cu care am venit, la autocarul care a mers in fata noastra si de fpat este autocarul care ne-a dus in Bulgaria....si am poze si cu usa sparta la vestiarul hotelului de 5 stele...halal concediu ce sa spun!!!!
ARIEL incearca sa te interesezi cu ce va intoarceti! sper sa nu aveti parte de microbuz! Voi sunteti si cu doi copii!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Corina75 spune:
Onitza, ce rau imi pare ca nu a fost ok la voi....dupa ce ca abia avem cateva zile libere...sa patesti din astea...hm,
Noi am fost mai norocosi, am fost 6 nopti (24-30aug) la Club Miramar din Obzor, AI, totul a fost bine, chiar foarte bine.
Am fost cu auto propriu, la dus prin Mangalia (Brasov-Mangalia prin Valeni de Munte ca pe DN1 e jale..., am facut 6.5h..si inca 2.5h pana la Obzor), iar la intors prin Ruse, doar 7h in total Obzor-BV.
Prin Bulgaria am circulat extraordinar de bine, spre comparatie cu Romania...la noi stau politatii la ciupeala cu radarele de mama focului, am vazut cel putin 10 masini postate pe traseu, Giurgiu-Brasov, iar la bulgari nu am vazut NICI UN POLITAI!!!
Despre Club Miramar....in general foarte bun, are si cateva scapari, dar eu spun ca merita banii si pentru un concediu linistit (familie cu copii) il recomand din tot sufletul!
varsta Andu
roxanaz spune:
sumipruna
Trimis la - 04/09/2008 : 18:11:02
--------------------------------------------------------------------------------
Fetelor.... v-am pierdut.Vroiam sa-i multumesc lui Aurora ca mi-a spus ca pot scurta drumul spre plaja de la hotel Madara prin hotel Mimosa