Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Oana piscina interioara cu apa termala e chiar cu apa f.calda. Animatori exista dar ei nu au urmarit programul lor asa ca mare lucru nu-ti pot spune. alte distractii nu stiu...oricum au mers cu baietelul lor de 5 ani.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

spunea cineva de medicamente...in Nisipuri de exp nu am gasit deloc Augumentin (ai mei au facut gastroenterita care parea bacteriana...pana la urma a fost virala si cel putin la fata a fost urata rau...a tinut-o 15 zile si a slabit 3kg in timpul asta)...eu zic sa aveti un antibiotic cu spectru larg (oricum acolo nu va face nimeni antibiograma), antitermice, antidiareice, ceai de izma (nu gasesti decat pliculete si rar menta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Scumpa grati.ela, multumesc de raspunsuri! Noi ne -am incurajat prin casa cu totii, si ne-am mobilizat sa mergem sa ne distram, nu sa inspectam toate cele, ca altfel, sigur gasim peste tot ceva in neregula..imp este sa nu fie ffff vizibil, gen mucegai cum a gasit fratelo si altele cele...experienta fratelui tau ne=-a prins bine, mie cel putin sigur, ca mergeam zambind cu gura pana la urechi de fericire la ce conditii excelente ne asteptau...bagajele sunt aproape gata, suntem pe ultima suta de metri, si....Doamne ajuta!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Oana, drum bun si sa aveti vreme frumoasa...in fond mergeti pentru mare si beneficiile ei! Si ca sa te incurajez...in EfNord se plateste 250-300ron pe camera tripla fara mic dejun, fara piscina, fara plaja privata.

Mergi la inceput

grati.ela....ai mare dreptate!!! Multumim de sprijin! Va doresc un wee minunat!

ARIEL, o munteanca abia asteapta sa te cunoasca!!!! Daca vezi o balena esuata la mal, eu suuuuuuuuunt!!!!!!!! Io cred ca o sa ne recunoastem, nu m-am mai uitat peste pozele tale, imi pica ochii-n gura, insa ne nimerim noi in hotelul ala "micut".
Va asteptam!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

grati.ela , multumesc pt informatii! luni plecam si noi, Doamne ajuta sa fie bine, ca tare mult ne dorim vacanta asta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

Salutari de la GHV!
ARIEL, ti-am promis ca intru sa iti scriu cum am nimerit noi...am sa iti pov pe scurt experienta noastra, care nu este obligatoriu sa fie aceeasi si la voi. BUn, primul sfat pe care ti-l dau este sa dati shpaga receptionerei , noi nu am dat si s-a vazut: camera in sine este spatioasa, adevarat, cu doua paturi duble, dar...pereti patati, cearceafuri si cuverturi patate, nu avem balcon/terasa, la geam este o terasa plina de pietris, mare, cu mucuri de tigari si gunoaie. asta a fost sa zic prima chestie care m-a deprimat..in fine, am trecut usor peste , am zis ca venim la distractie, tragem draperiile (care se desfac f repede de pe sina) si nu ne uitam
Faza tare, pentru care mama mea era sa faca preinfarct: mergem la vestiar, dupa ce luam prosoapele pt piscina interioara (vremea dubiasa , frig, vant puternic, am ales piscina interioara), ne bagam lucrurile de pe noi, si ma intreaba mama daca e ok sa isi lase geanta (nu avea bani, dar avea cheile de la ap, plus lucruri personale de valoare), eu ii dau ok-ul ca avea cheie dulapul....bun...avam cheia de la dulapul nr 4: mergem la piscina, ne bucuram de apa calda si cand ne intoarcem, gasim usa de la dulap rupta pe jumatate, spart dulapul, dar era rupta usa pe orizontala , deci nu iti inchipui ca se crapse usa pe verticala, pur si simplu au rupt usa, lipsea o bucata de usa pe orizontala.....am simtit ca pica cerul pe mine, m-am dus la tipa de acolo sa ii zic ce se intampla si mama vocifera in spatele meu de geanta ei, aaaa, in dulap numai era nimik....bun, am uitat sa mentionez ca atunci cand am deschis dulapul sa ne bagam lucrurile, era un halat alb dela hotel...am crezut ca este pentru noi ca ne o\fera halat.....in fine, pana la urma vine un tip (care teoreticx era paznicul) si-mi da cheia nr 23 fara un "imi pare rau" sau sa imi dea explicatii cu ce s-a intamplat!!!!! Ne-am recuperat lucrurile din dulapul 23 si din cauza socului nu am facut si eu o poza la dulapul ala sa vezi cum era!!! dar aZi ma duc iar si sunt curioasa daca au schimbat usa, daca nu chiar fac poza! BUn, la plecare, dupa ce ne schimbam , ne explica o tipa ca venise o tanti (iti dai seama, femeie), care a spart usa ca sa isi ia halatul!!!!!!!!!!!!!!! Sa pic jos!!!! De atunci, ieri , m-a durut capul de n-am mai stiut de mine....bun, sa incerc sa imi amintesc si altceva...
Mancarea e ok, ai ce alege, u am nimik de spus rau despre asta, noi ne-am gasit fiecare ce a dorit; Terasa afara e groaznicaaaaaa, murdar rau, mesele zici ca sunt de 2 stele, dar daca treci peste aspectul estetic, te poti bucura de un cockteil, linistita! Nu am apucat sa inspectam f multe, ieri alergam de la un rest la altul sa vedem unde putem sa ne bucuram de pastry, cookies, cakes free...inchideau la ora 4 iar la 3, 30 cand am ajuns nu mai aveau nimik.

A venit Paul si nu mai pot scrie....drumul a fost ok, ai grija ca nu se permite sa se consume mancare in autocar, dar se fac pauze la fiecare 1, 30 .

Of, nu-mi mai vin in minte altele: da, sunt reci bulgarii, noi pt ce am "primit" pana acum nu dam hotelului mai mult de 3 stele.

Nu uitati, dati spaga sa primiti camera buna

Va pup, astept sa ne vedem cu bine, maine.

Oana

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Onitza,of ce ghinion ati avut.Ma bucur ca i-am ascultat pe cei de la agentie si am ales Aquq Azur care au stat excelent la capitolul curatenie & ospitalitate!Imi pare rau ptr.experientele voastre, sper sa tina vremea cu voi si sa aveti un concediu bun.
Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

onitza, am asteptat cu sufletul la gura vesti de la tine si speram sa fie....altfel! ce sa zic??? sunt cu moralul din ce in ce mai la pamant! totusi nu se putea face nimic ca sa schimbati camera??? sau macar lenjeria???
cu vestiarul m-ai lasat paffffff! parerea mea e sa nu mai permiteti chestii d-astea!
ca sunt reci bulgarii....treaba lor! nu avem noi nevoie de caldura lor! avem nevoie sa-si faca datoria pt banii platiti de catre noi!
hai incercati sa va distrati si vreme frumoasa! m-am uitat pe accuweather si se anunta timp frumos!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007

www.phenforum.com/ticker/img,38,70,0,kg,73.5,68.3,58,/weight.png" target="_blank">ce am fost si ce am ajuns

Mergi la inceput

ARIEL, am asteptat sa se culce PAul sa iti mai scriu...am avut niste mustrari groaznice pt ce am scris, desi este purul adevar, m-a certat si barbate-miu, a simtit el ca o sa va demoralizam.....
Chestia cu vestiarul nu cred ca se va mai intampla, sper adica....
BUn, hai sa iti dau si vesti bune, chiar f bune: azi am fost la SALA DE FITNESS, CARE E SUPER!!!!! Asta ne-a ridicat moralul, sa aveti adidasi/tenesi la voi sau cumparati de aici cu 14 leva. Astazi dupa-masa poate ajungem si la plaja ca vad ca e soare si ne dorim, dar sa vedem daca avem timp , in functie de ora la care se trezese si Paul. F aproape este o plaja dar nu se permite balaceala in mare, pt ca e f adanca...trebuie sa cautam o alta plaja. Aseara ne-am plimbat in bazar sdi a fost fain si asta ne=a placut, Mihai s=a dar in bungeee jumping pt adulti si i-a placut f mult, asta a costat 25 leva. Sa ma gandesc ce sa iti mai zic: aaa, piscina exterioara e chiar ok, dar a fost cam racoare , de cand am venit, nimeni nu a facut baie in ea, in schimb cea interioara cu apa calda e atractia tuturor. Lui Paul i-am luat pernite de inotat si e f incantat. face mare scandal cand il scoatem din apa, dar asta e, treccem peste.
Inca ceva : la noi si la mama in camera , nu se sterge praful!!! Deci sa ai la tine ceva pt sters praf...in rest ce sa zic? Eu cre ca poti trece peste unele inconveniente , ca sa te simti bine. Stai linistita ca va veti distra!!!!!!!! Ai sa vezi! Receptia , lobby-ul hotelului sunt f frumoase, ca in poze. E imens hotelul. Autocarul o sa va lase in fata Hotelului Romance si de acolo mai aveti de mers pana la GHV cam 10 min pe jos, din cate imi amintesc. Cel ami bine intrebati cand va dati jos, pe cel drum o luati spre GHV, apoi tineti tot inainte si undeva pe dreapta e hotelul, il veti recunoaste. Internetul e gratuit, sunt 2 calc, imp este sa prinzi liber. Berea cam proasta, cafeaua pishoarca, dar pe-astea le stiai deja...noi ne-am cumparat cafea din Romania si ne-a prins bine. Noi am uitat tot ce a fost rau si incercam sa ne bucuram de concediu. Imi cer mii de scuze ca te-am speriat, inca eram suparata pt ce se intamplase. Pai, daca nu schimba usa pana vii, ai sanse sa o vezi si tu la vestiar, la femei. Azi nu o schimbase, i-am facut poza, asa ca amintire pt noi. Am vazut ca lumea mai iese de la masa cu fructe, pe care le duc in camera, politica hotelului nu permite asta, dar nici nu li s-a atras atentia persoanelor cu pricina. Nu cred ca mai apuc sa vin la net, va urez de acum drum bun, sunt sigura ca va veti simti bine, exp noastra nu va si fi a voastra, ok???

Va pupam dulce, sper ca am fost cat de cat de ajutor!!!!

Aaaaaaaa, inca ceva: luati neaparat haine groase la voi, adica cu maneca lunga, seara si dim e frigut!!!

Pupic dulce

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput