Bulgaria- impresii, drum, hoteluri(11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna, Ioana. NU era trecut niciun nr de urgenta pe voucher...s-a uitat ostul, chiar imi amintesc...data viitoare o sa fim mai atenti la acest detaliu. Ce surpriza frumoasa din partea sotului! Iti urez si eu La Multi Ani fericiti, sai ai parte de tot ce e frumos pe lume!!!! POate va intoaceti 4 in loc de 3!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am citit tot ce ati scris, imi pare rau, Oana, ptr ca nu v-a placut, eu raman fan Albena- Kaliakra. Mi-a placut statiunea ca-i linistita, ptr unii poate parea chiar prea linistita( cumnatul meu), iar de hotel...v-am mai scris, mi-a placut, anul viitor tot acolo vom lua, numai ca as incerca un apartament si vreau sa fac rezervarea din februarie- martie, ptr Kaliakra- superior.
Stiti cum este cu reducerea, trebuie sa dau avans sau sa platesc integral ca sa beneficiez de reducere pana la data mentionata( early boking)?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Roxana, multam de gandurile frumoase!!! Eu stiu ca poti plati in avans daca vrei sa faci rezervari din martie pt reduceri...daca gasesti, da si mie un semn, poate mergem impreuna.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Roxana, multam de gandurile frumoase!!! Eu stiu ca poti plati in avans daca vrei sa faci rezervari din martie pt reduceri...daca gasesti, da si mie un semn, poate mergem impreuna.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Ok.

Corina, Nawel, veniti si voi, sa facem gasca mare? Stiu ca si pe Sama o interesa, umplem hotelul de forumiste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Kaliakra Albena ziceti...hmmmmm...nu suna rau deloc...plus ca am de gand sa-mi iau la anul si gasca de neamuri (d-alea bune) ... le-am povestit ce super e la bulgari si vor sa se convinga...

Firutza, mergi cu incredere la Club Miramar, e foarte bine acolo...

varsta Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Am vazut aseara ca le-au furat,la niste romani,masina,din Nessebar,sper sa nu fiti unii din voi!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

, ce aiurea! Saracii, n-as vrea sa fiu in pielea lor. Sa mai fie si cu copii....brrr, nasol!
N-am vazut stirea, ce spunea, de unde erau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

N-am fost atenta de unde erau,abia atunci cand am auzit de Nessebar am ciulit urechea!Din cate spuneau,paznicul parcarii a zis ca n-a vazut nimic,politia ca nu vb engleza si nu stie ce sa spuna!Saracii oameni erau disperati,vroiau sa faca afise fluturasi,etc.
Si asta tocmai cand aproape imi convinsesem consortul ca e bine in Bulgaria,ca stiu de la voi,zdrang,aude stirea

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Sunt si eu datoare cu impresii despre vacanta noastra. Ca si Roxana si la anul voi merge mai mult ca sigur tot la Kaliakra. Pentru o vacanta linistita, cu copii este super. Hotelul chiar pe plaja, lasam lucrurile la sezlong si mergeam la masa sau la bar sa luam de baut. Nisipul fin si curat, inrarea in mare lina si apa curata. Hotelul de 4 stele, curatenie, aer conditionat, piscine si pentru adulti si pentru copii, masa ok. Mancarea a fost simpla, dimineata de toate (clatite, mezeluri, branza, rosii, castraveti, fructe, produse de patiserie, unt, gem, ceai, lapte, suc de fructe - gen Cappy la cutie), la pranz si seara gratare, dar si cite un fel de carne gatit cu sos, garnituri diverse, salate (am mancat porumb mic-mic murat, absolut bestial si ceva vita cu sos de ceapa super), mancare simpla, gustoasa, deloc gretoasa. Dulciurile nu te impresionau prea mult, dar tot gaseai cate ceva. Pentru parte de ultra all inclusiv a fost bine ca am avut sezlongurile gratuite si prosoape pentru plaja, iar la bauturile de import, ne-am delectat seara cu cite un wiskey sau Bailey's. Mai departe de Laguna Mare nu am fost, asa ca nu prea stiu ce sa va povestesc despre statiune.

Noi chiar daca am avut la Kaliakra standard, ne-au dat camere la superior, sunt o ideea mai mari, baia este mai mare si mai interesanta. Am avut in camera un pat dublu (dar nu foarte mare, Stefi nu ar fi putut sa doarma cu noi), un pat simplu si o canapea (care nu era extensibila). Noi l-am avut pe Matei in camera cu noi (i-am pus patul intre patul dublu si cel simplu) si soacra mea a dormit cu noi, iar Stefi a dormit in patul de o persoana cu parintii mei in camera.

Singurul neajuns, dar nu era vina hotelului, erau viespi pe plaja si trebuia sa ai grija sa nu lasi suc si fructe la indemana si niste gaze mici-mici care piscau rau de tot. Despre animatori nu stiu ce sa spun, noi nu am "apelat" la ei. La 6 suna ceasul, la 6:30 Matei era la plimbare, la 7 eram cu totii la plaja, Matei venea pe la 8 (intre timp mergeam si la masa), la 9:30-10 Matei iar pleca la plimbare si somn, la 11 mergeam la umbra cu totii. La 12:30 eram la pranz, de la 13:30-16 nani si cei mici si cei mari, la 16:30 inapoi pe plaja pana la 18. Apoi dus si masa si la 19:30-20 eram la plimbare pe faleza, la 21 inapoi in camera, nani pentru cei mici, noi poate mai ieseam la un pahar, dar nu mai tarziu de 23. Am fost cu bunicii si cu sora mea si nepotelul meu si ne-am simtit cu totii bine. Cumnatul meu a fost si cu skyjetul, am vazut si parapante, probabil aveai si posibilitati de distractie, dar noi ne-am dus pentru copii si a fost super.

Comparatie Arabella Nisipuri cu Kaliakra Albena. La Arabella a fost mai bine in ceea ce priveste animatorii si era cam totul chiar acolo la hotel. La Kaliakra, de exemplu, locul de joaca era pe plaja. Anul trecut am stat mai mult pe langa hotel, acum am stat mai mult pe plaja. Parca Arabella este un pic mai exclusivist, cu mancare ceva mai pretentioasa, dar si Kaliakra a satisfacut toate pretentiile noastre.

Pentru reducerea de 10%, noi am rezervat biletele in martie, am platit parca 10% si restul pana pe 30 aprilie.

Mergi la inceput

He he he.....ce va spuneam eu, facem club DC la Kaliakra. Cine mai doreste, cine mai pofteste? Haideti ca mai sunt locuri! Inca!

Probabil e bine ca Albena este statiune inchisa, nu cred ca iti poate fura masina, sau....asa cred S-a intamplat cuiva sa piarda chestia aia care ti-o da la intrare? Cum a iesit?

Mergi la inceput