Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Alina eu i-am dat Ozanei Vigantol, la fel ii dau si lui Dudu.
Despre torticolis: Dudu nu are nimic...e foarte ok cu gatutzul, cu piciorusele (ma temeam de platfus sau de tendonul lui Ahile (parca asa il cheama) rigid).L-a vazut un kinetoterapeut (cel mai meseriash maseor intalnit...e tare instruit, priceput, are pe mana cazuri urate de tetrapareza spastica cu recuperari bune...)de la Efosan.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Roli si eu am un bebic care mi-a lungit tzatzele...nu vrea apa, ceai...dr a zis sa-l pun la san des sa nu se deshidrateze.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Azi am fost la Marcu la Medlife ca Andrei al meu parca mi se parea ca tot are o haraiala surda, abia perceptibila in piept, care se aude mai bine dupa ce papa. Mi-era teama sa nu-i fi ramas vreo sechela de la bronsiolita pe care a avut-o acum 2 luni.
NU. E bine vindecat, nu are nimic la piept, daaaar are ALERGIE RESPIRATORIE,care i se trage nici mai mult nici mai putin de la dermatita atopica. Nu m-ar fi dus capul in veci ca astea au vreo legatura.
E bine, mi-a zis ca au o mare legatura si ca un copil atopic, inseamna ca poate manifesta diverse tipuri de alergii, inclusiv ce are el acum...respiratorie.
Evident are cu cine sa semene, are 2 parinti alergici!
Concluzia, tb. sa am grija la alimentatie sa urmaresc fiecare aliment, sa nu-i produca alergii. Partea buna e ca e alaptat si sa continui cat se poate de mult. Asta o faceam oricum.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Grati si unde este Efosan?

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

hai salut fetelor

eu sunt trista, ca am pierdut un prieten. . accident de motocicleta. 28 de ani, copil singur la parinti. viata e cumplit de nedreapta.

in rest, cum ne stiti. plus iaurt, care ne place de tot cate 200 grame rade.

voi ati vorbit ca dati lapte completare. asta micu nu mai primeste de la mine, daca ii dau papa putin, eventual mai si varsa.
daca mananca cate 200-300 grame la fiecare masa mai trebuie lapte? ca in greutate tot nu ia piticul, deja ma gandesc la infectie urinara sau alte alea, ca deja nu e normal. adica la 6 luni avea 7 kg iar acuma dupa ce a mancat iaurt cu juma de mar ras si 3 lingurite de cereale avea 7,3 kg (ca nu ne-a dus capu' sa-l cantarim inainte)

off, am impresia ca fac ceva gresit si nu stiu ce.
el e vioi, sare ca broscuta, isi baga genunchii sub fund si hac! inca o saritura.
preferata e o rata pe care o arunca cat colo si apoi pas-pas dupa ea, ca rama, la vanatoare de rate

are cineva o idee sa ies din impas? pe 15 face 7 luni si mergem la doctor sa ne masoare, ca nu a mai crescut de la 4 luni, nici macar in lungime. something's fishy.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Monica ce trist! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Dar ce bine papa micul inginer! I-am dat si eu Dariei azi iaurtel si daca a mancat 50 g...Cat despre lapte, eu am intrebat-o pe dr cam cat lapte trebuie sa-i dau zilnic si mi-a zis cam 400-500 ml. Acum, ma gandesc ca dc Serbanel papa asa bine mancarica, poti sa-i scazi portia de lapte. Si ca sa stai linistita, la urma urmei poti sa-i faci si o urocultura ca sa te linistesti, numai sa ai grija sa-i recoltezi cat mai steril (eu am patit sa-i iasa infectie ca nu am sterilizat-o bine inainte)

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Gata ma bag la culcarica, ca maine la servici cine o sa doarma?
Noapte buna!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Ellena, saru'mana mult pt. raspuns! Copiat programul tau masa intr-un *.doc ca sa-l am la indemana..
Eu i-as da mai mult..dar nu mananca...uite, chiar acum am incercat si i-am dat legumele mai intai..i-am pus 80 grame in castronel si n-a mancat decat vreo 50-60....si mi-e teama ca nici nu o sa mai manance lapte...si-asa face el fite si nu prea il mananca nici pe ala...
Miky_baby si programul tau l-am copiat la "doasar" acolo...cred ca o sa fac o "combinata alpina" romano-americana! hi, hi...

Honey? ce se aude?

SUFLET DRAG
www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca asta e ziua ghinioanelor ...

am ajuns la urgenta in aceasta seara pentru ca mi-a ramas un os de peste in gat .. n-am reusit sa-l scot nicicum .. si ca sa fie tacamul complet, in "forarea" mea dupa os mi-am spart amigdala .. acum iau antibiotic si pastile de supt dezinfectante .. sunt extrem de suparata!!!!!!!!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

monica imi pare rau pentru prietenul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca .. am si eu la job o colega pasionata de motoare. acum un an si-a vandut motorul unui pusti din tulcea .. la cateva luni a cazut de pe motor si a murit .. era saraca distrusa.

despre don' inginerul, esti sigura ca nu s-a mai lungit de la 4 luni? eu nu cred. tin pumnii sa fie totul ok la control.

cati acum sa nu crezi ca o sa pape 200 ml legume / fructe din prima .. incet incet. maresti portiuca in fiecare zi pana ajungi sa fie masa de sine statatoare, fara completare de laptic.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput