Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 6
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tamaryllis am uitat sa intreb: cate capsule de biotics se iau pe zi si cat timp? doar pe durata tratamentului? |
Tamy, pe prospect scrie ca pentru a contracara efectul antibioticelor de distrugere a florei intestinale, se iau 2-3 capsule zilnic, in timpul tratamentului luate la 3 ore dupa administrarea antibioticului si se continua inca o saptamana dupa terminarea tratamentului. Se administreaza cu un pahar de apa, de preferat in timpul meselor.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
aerlilian spune:
Mada,pe cuvant de cercetas ca nu am talente ascunse!A fost intamplarea vietii mele care m-a luat si pe mine prin surprindere,d-apoi pe el!!!
mada23 spune:
Aerlilian...
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
rocsy2007 spune:
mada nu ma ascund dar nu prea am noutati. ce sa zic imi fac fel de fel de ganduri. pana acum totul pare ok si totusi nu se intampla. ce sa mai zic . nu am ce sa fac decat sa astept. o sa il sun pe tutu sa imi faca histero sa mai scap de o indoiala. am de gand sa continui cu inseminari. nu stiu pana cand. vreau sa fac si un FIV. abia mi s-au terminat uratii. umeaza ovulatia . nu imi fac mari sperante.
magdita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kid2003 Aseara am fost si eu la dr T, confirm treaba cu programarile...Ramona e pusa pe treaba, a intrebat pe toata lumea daca are programari si la ora 19.00 a inchis usa de la intrare Dr T s-a uitat la cicatricea de la vechea cezariana (facuta de el acum 3 ani) si se tot lauda pentru prestatia lui (ca nu se vede, ca e mica, tare mandru era bb2 |
Fetele, legat de programari, se pare ca se respecta in continuare. Asta e un mesaj postat de kid astazi, la celalalt subiect despre dr.T.
!!!aspiranta
din aprilie 2004Doamne ajuta tuturor

crisarh spune:
Salut si eu fetele!!Si eu ca si rocsi, astept sa vad ce va fi. fata sau baiat?![]()
![]()
am glumit. daca va fi next week, daca nu o iau de la cap, apoi peste tutu sa faca histero.m-am uitat pe la IA, am vazut ca pe acolo sunteti majoritatea, va citesc si de pe acolo si iau aminte.va pupaspiranta la
mada23 spune:
Rocxanica ....draga
bun venit in club, dar dupa cum bine scrii cu ajutorul lui Dumnezeu vom reusi, toata asteptarea asta si framantarile noastre sigur au un scop.
Suntem aici un grupushor in care itele tare sunt incurcate, dar cred ca impreuna vom reusi sa le descalcim, cu rabdare si credinta .
Am descoperit atatea necunoscute si parca de ce intru mai adanc in problema tot mai multe necunoscute apar, dar din experienta mea, a ta, a fetelor trebuie sa extragem esenta care ne va aduce minunea mult dorita. Chiar daca drumurile par ca se naruie, cu siguranta undeva inainte se construeste un drum minunat unde un bebe mic va striga cu toata gura "mami".
Poate prea vrem "acum" si uitam ca nu suntem noi sefii, uitam care-i scopul nostru in viata, cand va veni vremea vom indeplini misiunea de mamici si o sa fim cele mai minunate mamici ,o sa apreciem "darul" mult mai bine deoarece cunoastem durerea nerodirii.
Trebuie sa privim partea buna sotii ne iubesc si ne apreciaza mai mult, suntem un grup minunat pe care DD ne-a unit din toate colturile tarii si nu ne-a lasat singure. 

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
aerlilian spune:
Fetele mele,nici nu stiu ce sa fac...Credeti ca e cazul sa iau astazi cu mine una bucata sot ca sa vorbeasca Tutu cu el personal despre spermograma,sau imi va spune mie ce e de facut???
magdita spune:
Madutz

, tare frumos le mai zici si mare dreptate mai ai ! Rocsyca
, ascult-o draga mea ca stie ce vorbeste !
Aerlilian
, daca stii ca te asculta si ca nu se incapataneaza sa nu ia nimic, lasa-l la serviciu. Dar daca stii ca trebuie dusa munca de lamurire, mai bine ia-l ca sa il lamureasca dr.T. Tin pumnii stransi, stransi si astept vesti bune !
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor