Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna!
Vad ca lucrurile se misca aici pt multe fete. Dragelor, va admir pt ca aveti taria sa actionati si aici ma refer in primul rand la Georgia. Eu de abia m-am hotarat sa fac laparo +histero si asta in octombrie, dupa concediu.
Nu stiu de ce atata delasare la mine. Si eu nu eram asa, dar se pare ca m-am schimbat.
Mereu ma gandesc ca daca am avut putearea de a ma lasa de fumat, (acum cativa ani), atunci pot face aproape orice, dar nu e chiar asa.
La mine a trecut perioada fertila si se pare ca incep sa alunec in butoi, ca in fiecare luna pana la venirea CM.
Deci fetelor, se pare ca minunea de la usa lui tutu nu a durat prea mult!
Am o intrebare pt cele care au facut inseminare la tutu: cand ajungeti la usa lui cu sperma prelucrata, banuiesc ca acolo e deja coada....cum procedati? intrebati fetele daca va lasa inainte? va cheama TUTU? sau cum?
si inca ceva: am inceput sa cred ca poate intens la sala influenteaza in sens negativ faptul de a ramane
dar ce sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamy, nu ma lauda , ca sunt cea mai lenesa dintre fete , m-am operat ultima de laparo , si nici macar nu am reusit sa fac si histero .. si io ma misc , in ideea ca am ceva puncte de endo si mi-ar place sa raman fara sa mai fac diphe .... asa ca nu sunt chiar un exemplu...ca sa nu mai zic ca pt mine a fost simplu sa ajung la unguri , ca a condus sosulica ... el merita laudat

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Buna fetele,
Maine am programare la dr. Tutunaru este prima intalinire cu el.
Va intreb se tine cont de programare, nu de asta dar sa stiu ca sa vin mai devreme sa nu stau pe la usa lui ore intregi.
Multumesc.

http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tamy...cum a iesit sa cheme in cabinet eu i-am spus ca sunt pentru IA si m-a bagat prima.
Aerlilian... nimfomana mica ce esti, pastilele is de vina, ha? ai talente ascunse si nu spui nimic, te dosesti dupa pastile baga mare si peste doua saptamani sa vii cu bebe la putator
Lucialu...te bagi si tu fetitza la o maca? ca io m-as baga ,sa speriem si noi sosuletzii putin , sa fuga cu boxerii in manutza
Giorgica...hai sa iti ajute Bunul Dumnezeu bagam o majoreta mica, asa de control
Rocsy.... nu te mai ascunde
Felixule....unde te-ai pitit? venim dipi tini sa te tzucam
Magdita.... luptatoarea
Ubirico...nu mai dai de veste, ce face burtik
o zi super sa aveti

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

am asa o senzatie ca Feli va veni cu un rezultat bhcg bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, se cam intra in ordinea sosirii in primavara cand am facut eu IA. Numai ca recipientul cu gigeii prelucrati trebuie tinuti in sutien, la temperatura corpului, pana in momentul inseminarii. Poate stiu fetele mai multe despre cum se procedeaza acum cu programarile.
Gabi, bafta multa maine la intalnire. Chiar nu stiu cum mai este acum, daca se respecta ora programarii, insa inainte se intra in ordinea sosirii. Asteptam vesti de la tine !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

magdita, iti urez bafta cu tratamentul.
mi-am notat si il fac si eu de luna viitoare

Mergi la inceput

am uitat sa intreb: cate capsule de biotics se iau pe zi si cat timp? doar pe durata tratamentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete harnicute,

Sorela, pentru tratatiune, ma bucur ca are cine sa-mi tina locul cand lipsesc nemotivat! Mmmmmm, buna cafeluta! Gigeii la sutien si sa fii iute de picior! Daca inseminarea are loc la cabinet, intri peste rand!

Tamy, butoiu are capacul pus, eu l-am fixat in asa fel incat sa nu mai pice nimeni! Multumesc de galerie, beta n-am unde sa fac, adica am dar imi da rezul peste o saptamana, prea tarziu.. Asa ca maine daca nu vine rusul cel capos, bag inca o BARZA GOLD s-apoi vin la raport! Io luam doua pastilute de biotics pe zi. (Fetele, daca ma duc in farmacii pun pariu ca e criza de auline si cefalexine!)

Jasmi, imi pare rau pentru pierderile suferite, cred ca este greu sa te gandesti! De Marinescu am citit si eu multe dar mi s-a parut cam prea ocupat asa cum si Tutunaru a devenit de catva timp...

Aerlilian, bravo fetita! I-ai satisfacut dorintele sotului! Stii ce ma intreb io? De ce baietii sunt asa ahtiati dupa fufu si noi ne fofilam mai mereu? Or fi hormoneii de vina??? Io pe al meu l-am auzit spunand GATA doar cand ii facusem grafic de tura din doua in doua zile...

Lucix, vreu canteceluuuuu... Iti dai seama ce va iesi? Io cant, barabatelu inghite multimaca si ginseng peruvian! Saracii vecin crez ca i-am zapacit de atatea lovituri cu patu-n perete, sa vezi si cand m-oi apuca de descantat!

Gabita bafta la marea intalneala! Sa te inarmezi cu muuuulta rabdare ca la nea Tutu stai cu orile la usa! Da nu-i bai, pe langa comunicarea forumiceasca avem parte si de una tet langa tet!

Magditu, Mada, Rocsy

Va pupicesc pe toate si multumesc de grija, ma prinse sefu si ma puse la treaba!

Felix

Mergi la inceput