Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 7
crisarh spune:
madutz cat pe ce sa bufnesc in lacrimi, noroc ca sunt la serviciu si trebuie sa ma abtin, dar dreptate mare mai ai.pup pe toate feteleaspiranta la
georgia_c spune:
am fost m-am reintors la munca .. nu s-a spart outul ... asta e maine ma duc iar la cautat de margele norocoase
clinica cea noua se pare ca se va deschid undeva pe sapt viitoare .. sau cel tarziu cealalta ..am intrebat si mi-a zis dr t , ca a platit ceva aparatura si nu i-a fost furnizata in timp util ... am mai intrebat daca face si inseminarile acolo , si mi-a zis ca acolo mai mult va fii pt fiv ...vedem
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
tamaryllis spune:
fetelor, m-au apucat sentimentalismele citindu-va.....si ma gandesc ce bine ca v-am gasit aici si pot vorbi cu voi tot timpul de problema mea stiind sigur ca ma intelegeti perfect!
mada23 spune:
Georgi...ce dimens au outzele, nu faci pregnyl?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
magdita spune:
Anaconda
, tinem pumnii pentru duminica sa rezolvi odata septul ala si sa se cuibareasca bebe la mami in burtica 9 luni
.
Pup toate fetele
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
aspiranta
din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
outul are 20.5 si E= 13.3 (asta ieri ) , azi e cam 14
Albert Einstein
aerlilian spune:
Si eu am venit de la Tutu...In primul rand nu erau decat doua fete la usa,asa ca a mers foarte repede...Si ce credeti?Maine,in z9 trebuie sa prestez cu spor,pt ca azi,in z8 aveam od 20,1 si E 7,8.Cam mic endometru,nu?Cat despre spermograma,mi-a zis sa nu-mi fac griji,ca nu e ea stralucita,dar nu e nici rea si se poate ramane gravi cu asa spermograma.Si a zis sa-l las in pace pe sot cu eco testiculara ca nu e nicio pb.Mi-a spus sa ia tribullus,iar despre Multimaca a zis "ce-i aia?n-am auzit niciodata...".A ramas ca ne vedem sambata dimineata ca sa vedem ce s-a intamplat acolo...
Apropos,a zis ca ne vedem la spital la cabinet jos,langa colposcopie.Nu e cabinetul unde facem noi monitorizari?
tamaryllis spune:
fetelor, frumosi foliculi aveti!
Bafta! sa fie productivi!
eu nu stiu ce sa mai zic de tribullus, caci la noi s-a inrautatit cu medicamentul asta. Sunt insa mai multe cazuri de reusita decat de de esec, asa ca...
...si ma bucur ca la usa lui tutu nu e aglomerat
georgia_c spune:
liliana .. spor la fufu micuta.. io asa stiu..cabinetul este cel unde facem noi monitorizari ... vai ce memorie are ... habar nu are ca ai mai fost pe la el vreo 6 luni ??????????... de-aia se uita asa lung la mine cand ma vede .. poate ii amintesc de cineva ...dar nu stie de unde sa ma ia ... 

Albert Einstein

din inimaaaaa!