Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 4
aerlilian spune:
Va amintiti ca zilele trecute va spuneam ca sotul meu nu mai vrea sa ia Multimaca?Foarte bine,am inceput sa le iau eu...Si dupa o saptamana,aseara,m-a pocnit un chef de fufu cum n-am avut eu nici in luna de miere...Am fost luata si eu prin surprindere,d-apoi bietul meu sot...Si am prestat aseara...la greu!Astazi de dimineata,cand s-a trezit sotul meu,somnoros,in drum spre baie,imi spune"sa nu care cumva sa intrerupi tratamentul!".Am ras toata ziua amintindu-mi faza!Bietul de el,cred ca ma asteapta de ani de zile sa am asemenea dispozitie...
Maine merg la Tutu...
lucialu spune:
Clar sunt beata!Tre sa fac reclamatie la astia cu apa minunilor
Aerliliaaaaaaan m-ai pierdut!Jur! bine ma asteptam sa spui ca dimineata cand s-a dus la baie ai sarit si l-ai mai luat la o tura de inviorare,continuand ideea inceputa de tineSa inteleg ca acum e vesel,cat mai poate,ca in ritmul asta...poate ajunge in perfuzii...E SIGUR CE ISI DORESTE?Na ca am vazut si lup mancat de oaie.Cine mai fuge cu chilotii in mana pe sistemul "nu mai vreaaaaaaaaaaau!!!"?
Feli o sa caut sa pui chintecelu' foliculilor...dar cu multimaca cred ca nu prea mai e nevoie.Astea bat si pastilutele mele de slabit.Si au crescut intr-o zi cat altii intr-un an si am incalecat pe-o sa...
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
georgia_c spune:
buna micutele
dupa cum povesteam ... azi am fost la dr t ...coada ca la balamuc ... nebuneala ,... si colac peste pupazoi , a mai plecat si la o nastere ... plin ochi , sa dea pe afara si nu alta de gravidute ... am intrat m-am monitorizat , i-am zis ca vreau inseminare , si mi-a zis sa merg maine ...ce sa va spun , devin campiona la dezbracat si imbracat ,.. asta e .. rapid omul asta .. neam de am inteles daca trebuie sa iau si donatorul cu mine (sotul) , ca sa nu mai zic ca nu stiu cate zile trebuie sa aibe sotul abstinenta .... oare daca se facea tutu atlet nu castiga mai bine ..ca are o viteza nene ..de zici ca suntem in armata ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
liliana , nu stiu de ce am impresia ca , deh batranetile isi spun cuvantul ..ca pe undeva pe la naturiste am citit ca barbatii iau multi maca si femeile maca ... sper sa nu incurc borcanele ...
Albert Einstein
aerlilian spune:
Lucia ,ca de obicei,ma topesc dupa postarile tale!!!Draga mea,a fost extrem de incantat!Asa cum povesteam,cred ca dintotdeauna m-a vrut asa,iar acum i s-a implinit visul!
Georgia,maine merg si eu la Tutu,sper sa nu dau de aceiasi nebunie...Ai asteptat mult?Si totusi,la masuratori ce ti-a zis?E pe cale sa se sparga foliculul si se poate face inseminare chiar maine?Ai plecat asa nelamurita...?
georgia_c spune:
m'neata micutele
bem si noi o cafa , ceai , 3 in 1 , sau 2 in una(nu va ganditi la prostii , ca io ma gandeam la gemeni la mami in burtik ... ca de la maca asta , cine mai stie ).. parca parca ma bate si pe mine gandul sa iau ... hmmmm ... in concediu , sa nu mai iesim din casa
liliana , m-a chemat azi , la pranz , sa vada daca s-a spart outul ..inca nu stiu daca sa-l iau si pe sosulica , sau sa ma duc io , sa vad daca s-a spart si apoi sa-l chem si pe el , nu de alta , dar e cam greu cu plecatul asta de la munca
sa nu uit , am dat pe monitorizarea pt inseminare ,200 ron ...
Albert Einstein
aerlilian spune:
'neata Georgia harnicuta!Scumpa mea,de monitorizare auzisem ca s-a scumpit,pe mine m-ar interesa daca iti mai amintesti cat a costat eco testiculara.Si vroiam sa te mai intreb car ai stat la usa ieri si pe la ce ora e bine sa merg astazi.Off ce de intrebari...si faci inseminarea fara stimulare?Inteleg ca sansele de reusita sunt mici...dar parca ziceai ca vrei antrenament,nu?Pup fata frumoasa si desteapta!
georgia_c spune:
mei fetele ... dar unde e felixica .... a fugit cu otilia ?
sor'meaaaaaaaaaaa .... ai plecat si tu la unguri ?
Albert Einstein
magdita spune:
Neata gagici,
Aerlilian, te tii de prostii, hm? Bafta azi la monitorizare.
Georgi, nu ne-ai dat valori de ieri de la eco. N-ai facut stimulare, nu? In mod normal, cu stimulare, trebuie sa faci pregnyl si de-abia dupa aceea IA. Dar cred ca totusi iti zicea dr.T sa vii cu gigeii preparati, daca iti facea direct IA. Bafta multa si sa iti ajute Seful sa fie luna norocoasa .
Lucic
Mada, Rocsy, Tamy, Crisarh, Feli si toate fetele, pup dulce si sa auzim vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
mada23 spune:
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "