Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 3
aerlilian spune:
Georgia ,esti plina de surprize...Am citit ce ai scris dincolo!Sambata cand ne-am intalnit n-ai pomenit nimic de asta iar duminica deja ai plecat...Ma bucur mult ca ai fost incantata si ca ai sperante de bine!Doamne ajuta!!!
magdita spune:
Ingeras, hai ca am sapat eu in capitolul trecut si am gasit postarea :
Carmencar : "Fetelor eu daca nu ramaneam luna asta eram hotarata sa incerc sa fac ori polidin in primele 5 zile de ciclu, ori o alta reteta care mi a dat o o prietena care a ramas dupa 5 ani si apoi a dat o mai departe si pana acum au ramas vro 7 fete reteta este data de un doctor francez si daca va intereseaza am sa va spun si voua in ce consta AULIN 1 dimineata si 1 seara si CEFALEXIN de 500 si se ia conform prospectului cred ca din 6 in 6 ore(citi inainte ca nu stiu exact pentru ca nu am cumparat pentru ca nu a mai fost nevoie) si toate acestea se iau timp de 5 zile indiferent daca ciclul tine 3 zile si zice ca ramai din prima sau chiar luna a doua, acum voi decideti dar fetele care l au luat au ramas imediat."
Ma tot gandesc daca sa-l incep si eu de azi .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
georgia_c spune:
lili, pt ca mami meu are obieiul sa se sperie , si sa mai si povesteasca de una alta , am zic ca nu zic la nimeni , si daca sosulica a zis ok , nu zicem la nimeni , nu ar fi fost ok , daca spuneam sambata ..asa ca acum , am posibilitatea sa povestesc la toata lumea ...
pt ca de asta n-am mai promis nimic , sa stii ca si io vreau sa fac o inseminare cu dr t .... inainte de unguri , luna asta , acum ... vreu sa ma "insamantez" de vara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mada23 spune:
buna dimi, fetele dragi
Giorgica...dulcico esti plina de surprize, ma bucur ca ai luat taurul de coarne, cu tupeu inainte, banii se fac ei , tinem pumnii
Magditzule...bigggg hug
Aerlilian... facem galerie sa arunci tzigaretele la cos, daca nu intelegi de vb buna vin cu si te iau pe sus, vrei sa gazezi din burtik?
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
felix76 spune:
Sorelina nota 10 pentru activitate! Eu sper sa ne spui ca esti gravi urgent si sa nu mai treci prin alte inseminari, asta sa fie cea norocoasa!
Aerlilian, jos tigara, sus bebe!
O colega de serv care voia sa se lase de tutunele imi zicea sa o sun din juma in juma de ora sa ii spun ca tigara o sa o faca urata... Daca ii spun ca se imbolnaveste nu functioneaza in schimb daca ii spun ca se urateste, are efect! Daca functioneaza si la tine, ma angajez sa repet pana te lasi...
Ingeras, aulinul este un antiinflamator nesteroidian foarte puternic cau efecte adverse puternice. Cefalexinul este un antibiotic cu spectru larg cu actiune si pe aparatul genito-urinar. Ai grija ce inghiti ca in dorinta noastra de a avea bebe suntem in stare sa luam tot felul de madicamente, fara sa punem in balanta si rsicurile administrarii lor. Citeste prospectele ca le gasesti pe net.
Magdita, bun ceiutul de papadie. Un litru sau mai mult bei? Stiu eu ca tu esti experta in combinatii, il mai combini cu ceva sau nu?
Jasmi, eu una nu stiu prea multe despre tine, de cand esti pacienta lui Tutu, ai facut laparo si histero, de cand incerci??? Mama, sunt la varsta intrebarilor...
Fire, sper ca ai zugravit, si ca sa fie meniul complet la greci trebuie sa apara si bebele. Ce de bebi grecotei o sa faceti fetelor! Sunt invidioasa (in sensul bun al cuvantului)!
Rocsyca, te-ai ascuns de tot de noi? Ce mai faci tu? Inca esti in conced?
Eu inca nu sunt invadata, nici macar petele prevestitoare de rusi nu au aparut! O fi cretisoara, o fi bebe??? Daca nu vine rusu pana poimaine, ma mai testez si va anunt! Sper sa va chem la botez!
Pupicesc toate fetile,
Felix
magdita spune:
Felicic, in primele zile de cm beau ceai de papadie simplu, 1,5 l, necombinat cu nimic.
Fetelor, eu de azi incepui tratamentul asta cu cefalexin si aulin. Citii prospectele, nu am probleme cu ficatul, chiar am un ficat ff curat datorita regimului alimentar si ceaiurilor si sper sa nu resimt nici un efect secundar. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si cu noroc .
Doamne ajuta tuturor
felix76 spune:
Magdi, daca te-ai apucat de cefalexin, sfatul meu este sa iei si Biotics de la Ozon. Este bifidus care te va proteja sa nu faci vreo candidoza bucala, vaginala etc...
poop,
Sa auzim de bebe repede,
FElix
jasmine30 spune:
Eu nu am facut nici laparo si nici histero cu Tutu.
Povestea mea e aceasta: anul trecut am inceput incercarile pt bb, dar nu ramaneam, desi am ciclul ceas. Toata lumea zicea ca de vina e stresul, dar nimic nu a fost mai fals. Daca incerci cateva luni cu ciclu ceas, cu semne de ovulatie, cu picioarele pe pereti dupa, e clar ca pe undeva e o problema si nu e vorba de stres. Eu cred ca asta e doar o inventie a celor care nu pot gasi o cauza clara a infertilitatii. Sau poate cine stie...
In fine, in iunie am descoperit ca aveam un polip pe fundul uterului, ce nu lasa sarcina sa se fixeze si aveam un ciclu foarte abundent si dureros (am descoperit polipul la ecografie).
M-am operat la Polizu la dr Suciu, histeroscopie operatorie, mi s-a scos polipul (cam profitor acest doctor dar bun pe meseria lui) si mi s-a spus ca pot incerca dupa primul ciclu. Zis si facut.
Am ramas imediat gravi, dar la o zi dupa testul pozitiv au inceput sangerarile si la o saptamana am pierdut sarcina (eliminata complet, nu a fost nevoie de chiuretaj).
Mi s-a spus din nou ca dupa primul ciclu sa incerc. Eu, pe metereze :) Si am ramas iar. De data asta am fost la Medlife la dr Mendez caci cu Suciu nu reusisem... La 7 sapt am fost la eco, totul ok, dar la o sapt m-am trezit intr-o noapte cu o durere imensa de burta de cateva minute, a doua zi eco si verdictul trist: sarcina oprita din evoultie de cateva zile. A urmat chiuretaj cu acelasi dr, etc.
Dupa ac trista experienta am decis sa merg la cei mai buni medici, nu de alta dar pana atunci nu indraznisem pt ca am considerat ca problemele mele nu sunt atat de mari ca ale fetelor care merg la astfel de medici.
De aceea am mers la Marinescu care mi-a facut din nou in ianuarie histerocopie exploratorie ca sa vada cum e uterul dupa operatie si chiuretaj, totul ok, verdict incercati dupa 3 cicluri.
Pt ca practic am fost la atatia medici am zis sa incerc si varianta Tutunaru, caci el si Marinescu sunt cotati la ora actuala ca cei mai buni pe infertilitate si ca atare am mers si la el acum cca 2 luni. Eco ok, verdict avem ovulatie, prestati si veniti la mine cand sunteti gravi ca sa va dau tratamentul minune cu Pregnyl pt pastrarea sarcinii. Nu stiu daca e sigur acest tratament, dar prin cate am trecut probabil ca o sa il incerc.
In orice caz, nu vreau sa fac reclama dar sincera sa fiu am mai mare incredere in Marinescu. Nu stiu, dar poate ca e si mai in varsta, ma rog...
ingeras26a spune:
Multumesc mult, Magdita si Felix. Baftaaaa, Magdita!
Magda, de acord cu felix cu Biotics, este ff bun cand iei antibiotice puternice, eu am luat cand am avut extrauterina, sa nu-mi mai apara alte complicatii datorita antibioticelor.
pup mult,
Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)
magdita spune:
Jasmine, imi pare rau pentru pierderile suferite. Doamne ajuta sa iti implinesti visul de a fi mamica in curand .
Feli, Ingeras, multumesc mult pentru pont. Asa o sa fac.
Doamne ajuta tuturor