Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,
Lorellay, ma bucur ca esti mai bine.
Fetelor, voi vorbiti de greutatea lui bebe...eu numar zilele pana merg la eco s-o vad pe bebita si sa vad cat cantareste...si eu am burtica mica.
Aseara am facut spaghete si am mancat cam repede...si cand m-am bagat in pat a inceput durerea de stomac...si bebelina se agita si ea de zor, cam intrasem in panica...dar a trecut...

Ramo 21+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
Bun venit noilor gravidute!
Eu m-am trezit la 6, la 8 eram pe plaja. Acum am facut dus si stau cu burta in sus in pat. M-am simtit super bine la plaja pt ca batea vantul si soarele nu prea ardea.
VonHelen-bebita mea a luat cam 150 de grame in 6 zile.

==========
Corina 22+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

nebunica-zapacica,felicitari pt bebe sanatos si voinic!
Lorellay,multa sanatate!
Bravegirl,distractie placuta!
Va salut pe toate si va urez multa sanatate,optimism si putere!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
noi suntem in plina campanie de strangere de fonduri..mai exact haine...paturi..incaltamine ce are fiecare..si numai pot de entuziasmata
bionda bine ai venit o sarcina usoara felicitari pt baietel sa fiti sanatosi si sa va vedeti cu bine la termen
vonhelen mama draga relax bb al meu avea la 22 de sapt 489 parca de grame sau ceva in genul acesta pana in 500 de grame...si eu am burtoi...deci sarcini si sarcini, organisme si organisme
lorellay daca ai facut eruptia cand erai mica acum se poate sa fi fost decat o reactivare prin febra..nu e obligatoriu prezenta eruptiei Doamne ajuta sa fie totul bine
nebunica zapacita felicitari pt bb sanatos si voinic...sa va vedeti cu bine la termen
bravegirl ma bucur ca te simti bine la mare se simte relaxarea in cuvintele tale..hehei frumos, frumos
ramo ei pai ai nitica rabdare si trece timpul si o vezi pe bb-lina ta draga...protesta si ea sarcuta din cauza lipsei de spatiu...daca ai umflat stomacul
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

bine burtici! mai atunci ma astept sa vad si eu un grasan data viitoare.

oricum vreau sa ma duc la eco pe la sfarsitul lunii si nu mai devreme pentru ca bebe se agita la fiecare ecografie si nu vreau sa-l mai stresez prea curand.
poate la 27-28 saptamani o sa aiba si bebe al meu 1 kg. intre timp eu il hranesc..sper sa mai creasca si burtica!

24+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Vonhelen,
nu-ti mai face griji
bb ia in greutate in ritmul lui propriu,important este sa fie sanatos...iti vorbeste o mamica aflata la cealalalt capat al grijii,bb meu este cam grasan si dr a tinut sa-mi mentioneze ca depaseste sigur 4 kg daca ajung la 40 de sapt...
nu-ti spun ce frica imi este de nastere naturala in conditiile in care fetita am nascut-o cu 3800g si m-am chinuit...,ma gadeam ca poate se va insela dr si voi reusi sa nasc si eu mai usor de data asta un bb mai mic de 4 kg...
sa nu-ti mai zic cata burtok-ul am acum...toti imi spun ca sant slaba...da' am o burta de 8 luni...si zau ca uneori o simt greaaaaa,abia ma intorc in pat,abia reusesc sa ma spal pe picioare...,daca ma asez comod in pat si-mi suna tel...pana rusesc sa ma ridic la el...inchide omu'...asa ca nu-ti mai face griji,mananca sanatos,odihneste-te si asteapta ca vin ele vremurile in care o sa gafai si tu
aaaa,niste poze cu burtica nu pui si tu?

Mamica stralucitoare
27+ cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Apropos de greutate...vorbeam cu mama, ea a avut 5 kg la nastere, saraca bunica mea...
Eu am avut 3,500 si 52 de cm, sper ca bebelina mea sa fie peste 3 kg.Nepoata mea a avut 2,800 si mi se parea asa mititica...
Eu as vrea ca pana la botez, care ne-am gandit sa fie pe 7 februarie, sa fie maricica ca s-o imbrac ca o printesica...sunt cam trilulilu ca ma gandesc deja la rochita pt. botez...

Ramo 21+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Neata, burtici!

Miky-ea, Elilov multumim pentru urari

Eu de cateva zile am arsuri groaznice la stomac, citind pe net am gasit cateva remedii, poate va ajuta si pe voi:

Arsurile la stomac afecteaza cel putin 20% din populatia lumii cel putin o data pe saptamana. In timp ce pentru unii arsurile la stomac sunt rare si nu provoaca un disconfort major, pentru altii acestea au loc frecvent.

Consumul a 5 - 10 migdale/zi inlatura adesea arsurile la stomc. Uleiul pe care il contin depune o pelicula protectoare pe peretii stomacului, iar proteinele continute in samburi formeaza un tampon natural, in combinatie cu acidul clorhidric.

Sucul de morcovi cruzi sau cartof, doua pahare/ zi potoleste arsurile.

Galbenele Se pun 40 g planta la un litru de apa rece si se fierb 15 minute. Se filtreaza si se beau cel mult 3 cani pe zi, pe cel mult 2 saptamani. Nu relua cura decat dupa 6 saptamani. Planta nu e indicata celor cu hipertensiune.

Musetel Calmeaza senzatia de arsura si reduce inflamatia. La un litru de apa fiarta se adauga 30 g de planta, se acopera vasul si lasa sa infuzeze 30 min. Se beau 1-3 cani pe zi, intre mese

Argila Dizolva intr-o jumatate de pahar cu apa o lingura de argila alba si bea amestecul dupa fiecare masa sau atunci cand apar durerile.

Un pahar de apa baut odata cu senzatia de arsura, va impinge acidul inapoi in stomac si totodata il va si dilua.

Nu consumati nimic care sa contina cafeina deoarece aceasta irita esofagul si relaxeaza sfincterul permitind continutului stomacului sa se ridice. Acelasi efect il are si tutunul.

Si ca tot ziceam de arsuri, tocmai mi-a sarit ulei incins pe mana si usturaaaa.Am pus mana in apa rece si apoi mi-am dat cu niste Bepanthen, scrie ca e pt arsuri usoare. Daca mai stiti si alte leacuri, poate imi spuneti si mie ca doale laaau..

26+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am schimbat semnatura!!!!!
Ador ziua de miercuri cand bebelina mea mai creste putin.
Nebunica- eu pt arsuri folosesc Bepanthen spray. Dar nu stiu daca se gaseste la noi. Dar si crema e buna...spray-ul iti lua mai repede durerea.

==========
Corina 23+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

nebunica_zapacica - cred ca lucrusoarele pe care le-ai cumparat sunt foarte mari. e adevarat, nu stii cu ce greutate si inaltime o sa se nasca bebe, dar statistic, ei au cam 50-52 de cm.
pentru prima luna ar trebui sa-i iei masura 50, pentru luna a doua 50-54, luna a patra 62, luna a sasea masura 68 (care cu siguranta o sa le poarte si la 9 luni), iar la 9-12 luni o sa aiba masura 80.

nu-i lua hainute prea mari pentru prima luna. o sa arate precum mutulica, din alba ca zapada!!!!

eu i-am luat si hainute mai mici, masura 46 (un costumas- nu se stie niciodata, eu sper sa nasc la termen), dar cele mai multe masura 50 si 54. dupa luna a doua o sa incep sa bantui prin oras sa mai iau lucrusoare.

von helen - am citit undeva, ca bebe in perioada asta ia cam 60 gr pe saptamana. deci stai linistita ca o sa creasca mare.
al meu nici nu mai stiu cate grame are, ca nu mi-a spus nici un medic. citesc pe site-uri. nici eu n-am intrebat, da' eu sunt linistita daca-mi zice ca e in grafic si e bine.
cu siguranta a crescut pentru ca ma misc eu mai greu. noaptea, cand ma intorc dupa o parte pe alta, e taaaaaare greu!

mirtha - am uitat sa-ti multumesc pentru informatiile pe care ni le-ai dat ieri, referitoare la concediul medical vs. concediul prenatal. e adevarat, daca nu stim, ne fac din vorbe si cei de la HR dar si dr.

24+ Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA

Mergi la inceput