Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)
Raspunsuri - Pagina 7
nebunica-zapacica spune:
Buna seara, burtici!
Vad ca numai vesti bune de la eco au avut fetele, nici eu nu sunt mai prejos, BB al nostru are si el 900 de grame, deja s-a intors cu capul in jos, e un miscaret si jumatate, dr nu a putut sa-i faca nici o poza mai clara, dar eu il simt miscand toata ziua, asa ca nu-mi fac probleme.
Noi am inceput incet-incet sa cumparam lucrusoare, am pus cateva poze in albumul comun, dar am o nelamurire: eu de unde stiu cat de mare o sa fie bebe ca sa-i iau lucruri pe masura? Pana acum am luat si marimea 56 si 62, chiar si 68 unde mi se parea ca nu sunt asa mari. Din experienta voastra, pentru primele luni ar trebui sa iau cel putin 2 marimi diferite, macar de siguranta?
Fetele care si-au luat patuturi de lemn, sunt bune cele care au gratii pe toate cele 4 parti sau ar trebui plafon pe 2 parti?
Eu am inceput sa dorm din ce in ce mai greu, mi se pare foarte cald, desi aici chiar nu este, sotul meu rade de mine, spune ca deja merg ca o rata
..
Am uitat ce mai voiam sa scriu, revin
..
26+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
nebunica-zapacica spune:
Elilov, foarte interesante info despre lunile de sarcina, chiar mi-am regasit simptomele acolo, intrebasem si medicul ieri dar unele le uitasem. Mult succes sotului la examenul auto, o sa se descurce, doar trebuie sa plimbe bebe peste cateva luni ![]()
Jakimiha, bine ai venit, sarcina usoara si bebe la termen la limita dintre ani 
Noi la carucioare suntem pierduti..vrem chicco, dar nu stim de care,Trio Enjoy, Trio s3 black, nici nu mi-am dat seama care sunt diferentele intre ele, in afara de pret
, o sa mai citesc ce ati mai scris voi in legatura cu carucioarele, poate asa ma luminez si eu..
26+
Victor-Nicolas
Bebe in burtica
Bubu drag
miram spune:
Azi am fost la doctor se pare ca totul e ok si intepaturile alea idioate din dreapta nu par a fi apendicita ci ceva intindere...asa cum spuneai tu Eli. Asa sper si eu, oricum a ramas ca daca ma supara rau sa sun pe mobil.In rest totul e ok...am vorbit si de nastere si mi-a zis ca daca totul merge bine nu vede de ce as naste cu cezariana, ca dupa o sarcina fara probleme ar trebui sa am tot asa o nastere...
Bun venit Jakimiha!!!Sanatate si o sarcina usoara!
21+
BraveGirl spune:
Carmendu- eu iau la 6 ore Gynipralul. De 2 ori pe zi iau jumatate de pastila si de 2 ori cate o pastila intreaga. Iti dai seama ce batai. Mie imi scade rau tensiunea, am tahicardie si imi tremura tot corpul.
==========
Corina
22+ 
My baby
Albumul meu
elilov3 spune:
seara buna
fetele l-au programat pe sot pt examne tocmai pe 08.09.2008
deja saracu facu ture prin casa bucuresti pitesti si nu itelege de ce asa de tarziu...sta si se uita lung la masina ![]()
miram ma bucur ca totul e ok...vezi tu inca putin si gata nasterea dupa colt 
mada ...speram sa auzim vesti curand de la tine cu carucior 
carmendu off pastilele astea...
trecem noi si peste asta
eu cred ca vineri sau cel tarziu luni ajung la gineca si sper ca totul e ok..sa nu mai imi dea decat sa iau prenatale...hehe ce optimista sunt ![]()
Mirtha multumim de tiroida si celellate inf despre transpiratie...ehh cica si eu am tiroida
...mama ei de viata...ma frate si bunica e mai sanatoasa ca mine si are 83 de anisori ![]()
25+
Dimitrie
VonHelen spune:
Buna dimineata burtici!
astazi schimbam si noi semnatura; am implinit 24 saptamani!!!
la ultima eco, la 22 saptamani, bebe al meu avea cam 450 grame. se incadra in grafic , dar mie mi se parea cam micut fata de ce scriau fetele pe aici pe forum;
sunt cam ingrijorata ; mananc suficient de mult, chiar mai mult decat imi trebuie, hrana sanatoasa, bogata in proteine, lapte, iaurturi, fructe si legume, branza de vaci, etc. nu fumez !!!! dar totusi burtica este foarte mica, nu stiu ce sa fac...am vb cu un medic ginecolog (nu cel care ma urmareste) si mi-a spus sa ma linistesc ca nu exista un standard al burtilor 

oare bebe al meu o sa aiba 900 grame la 26 saptamani? adica poate sa creasca cu 400 grame in 4 saptamani????
24+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
futuremother spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VonHelen Buna dimineata burtici! astazi schimbam si noi semnatura; am implinit 24 saptamani!!! la ultima eco, la 22 saptamani, bebe al meu avea cam 450 grame. se incadra in grafic , dar mie mi se parea cam micut fata de ce scriau fetele pe aici pe forum; sunt cam ingrijorata ; mananc suficient de mult, chiar mai mult decat imi trebuie, hrana sanatoasa, bogata in proteine, lapte, iaurturi, fructe si legume, branza de vaci, etc. nu fumez !!!! dar totusi burtica este foarte mica, nu stiu ce sa fac...am vb cu un medic ginecolog (nu cel care ma urmareste) si mi-a spus sa ma linistesc ca nu exista un standard al burtilor ![]() ![]() ![]() oare bebe al meu o sa aiba 900 grame la 26 saptamani? adica poate sa creasca cu 400 grame in 4 saptamani???? 24+ ![]() "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin |
buna dimineata!
vonhelen cam asa evolueaza lucrurile in perioada asta ... da, isi dubleaza greutatea sau chiar mai mult in 4 saptamani. si mie i s- a intamplat asa, de la 345g la 20s si 5 zile la 730g la 24s si 4 zile. sa vezi in cateva sapt, 2-3, ce burtica expandata vei avea

24+
si mamica
bionda spune:
Neata fetelor!Sunt si eu o graviduta de 20 de saptamani,ieri la eco am aflat ca voi avea un baietel si sper sa ne imprietenim!Sarcina si nastere usoara!
evl p
lorellay spune:
Bine ai venit...
Fetelor eu ma simt bine..febra mi-a trecut la fel cum a venit dintr-o data...si de vineri tot astept sa para vreo eruptie...da nimic..cred ca nici nu mai apare de-acum....
Sorana 
21+ si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.