Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Otilia felicitari ptr caruciorul roz!
Dragi mamici va rog sa-mi scuzati interventia off topic insa nu mi-am putut abtine entuziasmul!
Va doresc sarcini usoare si nasteri de vis!
Otiliav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui criss703 Otiliav succes maine la eco , sa vi cu vesti bune despre tine si bb , cat despre celelalte "sarcini" ai cam multe de facut ...ar trebui sa fi mai menajata ..in fine voi sa fiti sanatosi ca trec toate ![]() ![]() Criss 24+![]() http://community.webshots.com/user/criss703 |
Ce haioasa esti cu "sarcinile", asa sunt eu mai polivalenta, de nevoie ca nu-mi face deloc placere sa am atatea pe cap.
Am vazut ca spuneai de transpiratie. Pai eu fac frigul acum, am dat drumul la incalzire ca sunt 17 grade ziua afara si in casa se declanseaza caldura la 15 grade, deci daca-i gresia calda inseamna ca-i frig
.Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
Andy08 spune:
Eli: Succes la dr. maine. Asteptam vestile bune!
Mirtha: Am inteles cum sta treaba cu naveta, dar am si eu o nelamurire. De ce te afecteaza concediul medical la suma concediului de maternitate? Ca eu nu mai stiu: este 85% din salariu sau 6 milioane? Cumnata mea primeste 6 milioane + 2 alocatia pt. bebe. S-a modificat iar?
Diana: Ce micutza si frumoasa era Ianca....![]()
Miram, Jakimiha, Biondi: Bine ati venit si sarcina usoara!
Carmendu: Am vazut in poze niste viitor parinti radiind de fericire. ![]()
Babyzapi: Ce burtica dragutza.....(si a mea e micutza, deh, e primul bebe)
VonHelen: Si tu cu naveta? Ai grija de tine!
Otilia: Bafta maine la eco. Ce hainutze dragutze...si Ana ce micutza si dulce era....![]()
Nici pe Gynie n-am vazut-o de multa vreme, nici pe Olivia si nici pe Mamiseli. Sper ca sunt bine.
Andy
20+
Otiliav spune:
Miha,
mersi mult, chiar maine ma duc sa-i vad mutrisoara desi mi s-a parut de la prima ecografie ca seamana cu sora mai mare.
Mav, cum mai stai cu H? sper ca nu te mai supara prea rau.
Ce faza cu vanzatoarele, vai de ele si de ce comert fac.
Miky-ea, ce ai facut la doctor? Sper ca ai primit vesti bune.
Je_grigo, felicitari pentru fetita, ce ma minunez cand au de copilasi de 1 kg deja.
Anes, pai daca se naste de Sf. Mihail si Gavril cam isi alege numele singurel, nu-i asa
.
Elilov, multam de articole, Tutunaru scrie de parca ar fi fost insarcinat, cred ca si-a urmarit bine de tot nevasta cand era gravida.
Cred ca si fetita mea s-a asezat cu capul in jos, am simtit miscari prea jos, cam in dreptul operatiei plus ca parca burta mea este brusc tuguiata, parca am inghitit o minge. Maine aflu daca am intuit bine.
Oricum ma regasesc in multe simptome, cele care nu le am zic doamne ajuta ca nu le am. Am inceput sa am si carcei in somn, dar ma trezesc de durere, si totusi analizele de Ca au iesit bune.
Apropo, credeti ca Leucoreea, scurgerile vaginale cresc in volum la cine ia utrogestan? Si tot citind pe aici am realizat ca am uitat sa-mi cumpar Pimafucin
.
A si supriza, duminca si luni am discutat cu doua prietene ca nu stiu cum se face dar de data aceasta nu mi-a aparut linea nigra si brusc aseara ridic bluza si o vad, ce subconstient am sau poate nu o vedeam de burta ca este de la buric in jos
.
Mai Alexa1983, chiar simti coitzele lui bebe, ha ha, pai oare au coborat
?
Ramo, doar Elevit si doar cand imi aduc aminte
, nu cumva sa ma ingras prea tare.
Mirtha, eu am intrerupt progesteronul la prima sarcina la 32 de saptamani, iar in urmatoarele 10 saptamani nu am avut nici o contractie macar. Imi baga doctorita Ca intravenos si nu aveam contractii. Dar eu am insistat sa incerc sa nasc natural, si am ramas cu incercatul. Sa vad ce fac acum, l-as intrerupe mai devreme, dar poate reusesc sa mai prind o discutie la telefon cu doctorita din Ro. As incerca sa reduc doza de la 28 de saptamani, sa iau doar o pastila pe zi, nu stiu deloc ce sa fac, sa vad cum ma simt ca tare-i greu sa te doftoricesti singur. Aici nici nu cred ca-i spun ginecologului ca iau progesteron, oricum daca ei nu presciu nu au experienta.
Carmendu, ce burtica mare si ce viitori parinti fericiti!
Mada, ce s-a intamplat in concediu la mare?
Nebunica, felicitari pentru grasan. Am vazut si lucursoarele, toate sunt dragute. Mersi de pontul cu migdalele pentru arsuri, imi plac si am in casa.
Bionda, bine ai venit, bb sanatos si cuminte, sarcina usoara.
Lorellay, pai sa nu apara eruptia. La ecografie ai fost?
VonHelen, nu fii mai stresata, burtica mica nu este egal cu greutate mica si nici cine are burta mare nu face neaparat bb mare, poate avea mult lichid. Ideal este o greutate medie sa aibe pe unde iesi.
Dandusa, ma gandeam la tine, burta mea arata acum exact ca a ta cand ne-am cunoscut, numai ca eu am niste pari drept picioare. M-ai uimit insa cu greutatea Crinutei, nu as fi zis ca s-a nascut cu 3800 gr ca si Ana.
Leeloo, insanatosire grabnica sotului si tie multa putere, e bine ca v-ati descurcat si fara ajutoare.
Diana, cred ca asa fac si eu 3 randuri marimea 50, restul mai mari. Te simti mai bine acum?
Babyzapi, creste burtica nu gluma, se vede diferenta mai ales ca tu esti slabuta.
Sper sa nu pierd mesajul acesta ca ma zgarii pe ochi ca scriu de 2 ore
.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
nov-dec2008 spune:
Gata, inca 2 fetite in listuta: Je grigo si Justme25. Ce ziceam noi de odiseea albastra ca acum conduc fetitele.
jakimiha, esti in listuta!
carmendu spune:
mav, eli, criss, andy, otilia- 
suntem intr-adevar fericiti. ne-am luptat mult pentru bebicul nostru.
24+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
carmendu spune:
otilia - eu am luat utrogestan transvaginal 6/zi imediat dupa ET. de la 14 sapt iau pe gura 2/zi si nu am leucoree abundenta. pastrez un slip proteje toata ziua. rezonabil, zic eu. nu am nici infectie, nimic. da', acum stii cum e, fiecare gravida cu problemele ei.
24+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
Otiliav spune:
Carmen, ce-i cu noi, avem insomnii. Macar la mine este cu o ora mai devreme
dar maine la 7:50 am ecografia si mai intai trebuie sa duc fata la gradinita. Gata, fug la nani.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
oceanborn spune:
Buna dimineata!Poftiti la
, cornuri, lapte sau ce doriti.. eu m-am reprofilat pe orz cu lapte.
Bionda bine ai venit si sarcina usoara iti doresc!!
Eli si Otilia tin pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco!!
Nebunica frumoase hainutele si eu am facut poze la hainutele cumparate, poate le voi pune pe webshots.
Si acum cand suntem cu toate impachetate imi vine sa desfac bagajele sa ma minunez de piticaniile alea.Imi sunt asa de dragi ca le-as tine tot timpul la vedere. La fel am cumparat si noi, vreo 4 randuri pt 1 luna( 52cm daca nu ma insel) si restul putin mai mari.
Leeloo insanatosire grabnica sotului..nu te consuma din cauza socrilor ca nu merita..
Fetelor care au postat info utile pt noi toate, mersi si din partea mea!!
Mirtha felicitari pt achizitionarea caruciorului.eu si ala l-as mai scoate din cutie sa ma mai uit la el dar din pacate l-am sigilat la loc...e mai in siguranta asa..
Eu m-am trezit cu dureri de picioare , shale etc..ieri am umblat aproape toata ziua, ba notar , ba agentie ba cumparaturi de vopsele si cele necesare renovarii.In sfarsit avem si noi casa noastra si suntem f fericiti.Acum mai trebuie sa ne scapam de aranjat apartamentul mutat catrafusele noastre de aici si vom rasufla usurati.
O zi frumoasa va doresc tuturor!!
23+
Thomas
futuremother spune:
buna dimineata! buneeee cornuri si buuuun lapte! multumim
sa aveti o zi buna si vesti super 
25+
si mamica 

, cat despre celelalte "sarcini" ai cam multe de facut ...ar trebui sa fi mai menajata ..in fine voi sa fiti sanatosi ca trec toate