Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)
Raspunsuri - Pagina 13
jakimiha spune:
Drum bun si sa vii cu vesti cat mai bune.
Noapte buna va doresc si eu,ca mandra mea trebuie culcata.
mamica de printesa si burtica de bebe 2
criss703 spune:
Elilov tinem pumnii sa decurga bine intalnirea cu gineca de maine ...heeeeei de unde pesimismul asta ?? afara cu el 
...te asteptam maine cu vesti bune 
jakimiha , bionda bun venit si sarcini usoare sa aveti ! 

Criss
24+
http://community.webshots.com/user/criss703
jakimiha spune:
Multumesc mult Criss
.
Ma duc ca sunt chemata la datorie
.
mamica de printesa si burtica de bebe 2
criss703 spune:
ooo miram bun venit si tie si bebe sanatos si fara probleme sa fie pana la capat 

Criss
24+
Otiliav spune:
Mai apar si eu in mare graba. La servici ocupata rau, cu masina trebuie sa merg la controlul EU, mai trebuie sa merg si la fisc sa rezolv cu impozitul global pe 2007, iar maine merg la ecografia de trimestrul II si la medicul de familie si dupa aceea vreo 8 ore de servici. Sper sa am timp sa intru sa va spun ce mai este nou dupa ecografie.
Miram, Jakimiha, bine ati venit, sarcini si nasteri usoare sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti!
Elilov, bafta maine la doctor, astept vesti de la tine!
De Ginye55, mai stie cineva ceva, sper din suflet ca este bine!
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+
criss703 spune:
Otiliav succes maine la eco , sa vi cu vesti bune despre tine si bb
, cat despre celelalte "sarcini" ai cam multe de facut ...ar trebui sa fi mai menajata ..in fine voi sa fiti sanatosi ca trec toate 

Criss
24+
Mirtha spune:
Eli , Otilia multa bafta la eco , sa veniti cu vesti bune!
Va tinem pumnii !
Eli ai PM.
Mirtha
28+
Eva
monicus spune:
Am si eu o intrebare, Mada,
Cumva tu esti la Moisa Marcel de la spitalul Giulesti?
20+
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada fetele eu am prog la Iosup pe 13 august la 10,30 la CMU, mai aveti vreuna din voi atunci? sa ne vedem pe acolo? eu sunt mai bine, exceptand caldura, de marti incep si eu serviciul. bebe e miscaret, la ultima eco zicea Moisa ca se pare ca e baietel, vom confirma sau infirma pe 13. pupici ps fetele care sunteti la mare aveti grija cu soarele si apa, e tare periculoasa combinatia, protejati-va cat mai mult. eu nu vreau sa mai aud de mare, la cat am tras dupa concediu. Mada 16+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 Ilinca |

mav spune:
Mirtha, diamisha, multumesc frumos pt info utile!

Babyzapi, esti frumoasa, frumoasa, frumoasa si ai o burticica delicioasa!
Bun venit noilor gravidute! Imi pare rau ca n-am avut timp sa va trec datele in lista... am fost foarte "prinsa" la serviciu.... si maine am o zi la fel de plina....
Corina, te rog, incerci tu sa le treci pe fetele noi pe lista?
Eli

Ginye, si pe mine ma ingrijoreaza tacerea ta.... Da-ne un semn, te rog!
28+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Otiliav spune:
M-am mobilizat si eu sa pun cateva poze ca sa ma explic mai bine cum este cu hainutele. Cazul meu, copil nascut la termen, 3800 gr, 51 cm, o fetita grasunica, lungime medie.
Salopeta aceasta a purtat-o Ana de 2 ori, este marimea 50 (vine numai bine pe o jucarie nou-nascut de 51 cm), Ana avea la o luna 54 de cm asa ca nu-i mai era buna.
Setul de aici i-a fost numai bun la nastere, se vede in poza cu ea la 11 zile ca-i era bun si tot asa marimea 50, numai ca nefiind dintr-o bucata cred ca l-am folosit o perioada mai mare, mai ales pantalonasii fara botosel.
Setul cu care am scos-o din spital, acesta a fost cel mai folosit (pana pe la 5 luni) pentru ca e gandit sa se imbrace costumasul peste salopeta, dar daca salopeta ramane mica, costumasul mai este bun o perioada. In schimb a avut piese pe care nu le-am folosit fiind prea mici de la inceput. Maioul nu i-a fost bun ea avand o burtica mare si fiind bumbac mai batut nu se intinde. Chilotel nu foloseste nimeni, manusile asa cateodata.
Asa ceva se gaseste in Bucur Obor (eu l-am vazut la Obor si am mers la Dragonul Rosu sa-l iau ca era mult mai ieftin iar eu nu duceam lipsa de timp fiind in concediu si daca tot stiam ca de acolo le aduc am mers la sursa si am luat mai multe seturi) si-mi pare rau ca nu am luat acum pentru bb din burtica pentru ca aici la magazine nu am vazut un set mai mare aseara.
Iar setul de exterior, cel de aici o fi scriind pe el 6-9 luni dar stiu sigur ca la 5 luni nu-i mai era bun, dar nu mai conta ca venise primavara.
Eu m-am uitat pe diverse listute cu nou-nascuti si am vazut ca asa cum sunt copilasi la termen de 45 cm asa sunt si de 57 cm iar diferenta este destul de mare. Eu vreau sa cumpar hainute marimea 56 mai multe si cateva marimea 50. Daca sunt mari va ajunge oricum sa le poarte. Daca insa doamne fereste bb este prematur, chiar si cele marimea 50 sunt mari, dar prematurii nu ii poti lua acasa imediat iar aici ii imbraca ei in spital cu hainute sterile. De fapt nici la Bucuresti nu mi-au luat hainutele mele in spital, le-am folosit doar la externare.
Cred ca fiecare, dupa ecografii are o idee cam cat de mare va fi bb (eu sper la un bb de 3500 gr, 50 de cm, gata m-am hotarat
), iar daca ecograful spune in apropierea nasterii ca bb este micut poate sa mai cumpere o marime mai mica.
Alt aspect este ca nu numai marimea conteaza ci si croiala, modelul, daca bumbacul se intinde sau nu. La firme diferite o marime 50 la o firma poate coincide cu marimea 56 de la alta firma. Ca sa nu mai spun ca cele turcesti, gen Okaidi, am observat ca au marimi intermediare.
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
Poze BB2
22+