Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jakimiha spune:

Multumesc mult fetelor de primire.
Noi azi ne-am plimbat,am fost la cumparaturi si cam atat,acum pe seara ne-am linistit si fuguta pe net.
Hainite inca nu am cumparat,mai am de la fetita,desi nu stim,inca,sigur ce va fi,eu tot sper sa fie baietel,iar tati fetita.
Pe la 15 saptamani ne-au spus ca-i baiat iar la 17 cand am mai fost la control a zis doctorita ca se pare ca-i fetita.Acum astept 29 August sa mai mergem o data la echo sa vedem atunci ce ne spune.
Sarcina usoara va doresc si eu si o nastere la fel .

jakabmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna
babyzapy esti buna rau la suflet hoo...ma bucur ca ti-ai prelungit concediul...hehe acuma se observa burtica
carmendu tot asa si pe mai departe
leeloo uff mama lor de socri...important este sa te intelgi tu cu sotul..sanatate si numai bine...lasa ei cu ale lor voi cu ale voastre...
diana ce miune mica era domnisoara nasturel..asa ma emotionat pozica...
eu maine plec la craiova sa ma intalnesc cu gineca de mi-a facut prima cezariana...asa am niste emotii...cand ma gandesc ca ajung iar in spitalul acela...sper sa fie totul bine ca de 3 zile incoace ma omoara durerile in zona operatiei...
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Mult succes maine,Elilov,si sper ca totul sa fie bine,sigur ca e bine,nu are de ce sa nu fie.

jakabmiha

Mergi la inceput

jakamina multumes frumos eu cred ca sunt in fata unei depresiiiii help puneti biciul pe mine ca nu se mai poate
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miram spune:

Care zicea ca are burta prea mica ...la mine pana acum cateva zile- o saptamana- nu se vedea aproape deloc si de saptamana trecuta brusc au inceput manifestarile de burtoasa. Ma intorc greu, ragai, ma cam doare spatele, piciorul si am luat un kg...pana acum luasem in 4 luni 3kg...sper sa nu urmeze chiar in ritmul asta, ca nu o sa mai ma pot misca. Incerc sa merg totusi pe jos la serviciu...
Asa ca ma gandesc ca fiecare are propriul ritm de dezvoltare.Unele chestii sunt f. bruste...
21+

Mergi la inceput

Stai linistita nu ai de ce sa cazi in depresii,uita cuvantul asta.
Vei avea un bebe frumos si sanatos si asta conteaza.Nu cred ca e asa mare problema ca te doare operatia veche.Cat timp a trecut de la ea?

Eu acum am 4 luni si am luat in greutate 5 kg,si am o burta mare,mare,ma uit in oglinda si nu-mi vine sa cred.Cu prima sarcinaaveam 5 luni si nici nu se vedea,acum parca am 6,pana la 9 o sa ajung asa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eli- nu spune de 2 ori ca acum ma prezint cu biciul la usa ta. Si mai rau e ca dupa ce iti dau bataita, iti cer si cazare si masa ....Hai fii optimista! TOTUL o sa fie bine.

==========
Corina 23+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

jakimiha pai vreo 3 anisori..dar am avut prob ca nu se prinsese bine..apoi am ramas cu uterul mare in mine de 5 luni...si tot asa numai bube...eu zic ca poate e din cauza ca imi creste si mie uterul si de e cicatricea normal sa doara , nu?
bravegirl sarumana asa asa da cu biciul...sa fuga crocobaurii de la mine din cap
25+Dimitrie

Mergi la inceput

fetele gata eu merg sa imi fac bagajelul si sa ma 'aranjez' pentru intalnirea cu doca... maine daca totul e ok pe seara intru sa va scriu daca nu. nu ata e...cu dumnezeu inainte
va pup si va doresc numai bine si pe viitor o pentru voi dragelor
25+Dimitrie

Mergi la inceput

Eu zic ca-i normal sa doara,si a trecut,deja,timp destul de mult de la operatie,asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji,maine sa vii cu vesti bune.Eu sunt asistenta chiar la ginecologie,asa ca ma pricep un pic.Iar depresia nu-si are loc,de data asta va fi bine,o sa vezi.

mamica de printesa si burtica de bebe 2

Mergi la inceput