Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 5
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo da, da..sa o pazesti la discoteca de gagii :) mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007) |
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
LA MULTI ANI!!! ADRIANA, multa sanatate si fericire alaturi de minunata familie , ce tanara mamica esti, si mama mea ii la fel de tanara la 21 de ani avea 2 bb
poze
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
S-A SPART CONDUCTA, BINE ATI REVENIT MAI FETELOR, parca v-ati inteles sa veniti toate odata, nu s-a mai scris de mult asa repede pe forum.
hai sa facem o iesire , ce ziceti ???cand unde????
andreea ce bine k si-a revenit Eric, incearca si cu apa de burta asa se numeste ii de la firma gripe, ii cel mai bun , noua ne-a fost de mare folos k tot asa si la dragos nu ii trecea cu nimik, toti picuri i-am incercat inclusiv din spania am primit si nimik, nici un rezultat pana am descoperi baby wather, apa de burta pe romaneste de la fiera gripe.
pupiki
poze
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
LA MULTI ANISORI ADRIANA DRAGA SI TOT CE TI DORESTI
VA multumesc tare mult fetelor
ANCA am fost in Eforie -N ,la anul in Turcia
IOANA (SARA)cum sa ma satur de apa ?as sta numai in apa
IOANA 13 multa sanatate tie si puiutzului
ELENA poate reusim sa ne intalnim in parcul din Manastur sapt asta
ANDREEA m mult ,poate prin sept i sa mai am timp de masaj
chiar ca ar trebui sa ne mai intalnim
va pup fetelor pe maine
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Va multumesc mult pentru urari!
Noapte buna!
POZE ALEXIA
redai spune:
Ne-am intors si noi. A fost ok la mare dar in ultimele zile am avut probleme cu piticu.Ioana se pare ca tu acasa ai facut viroza asta, noi am inceput acolo. Si eu si david. Inca e cu diarere, macar ma bucur ca nu mai vomita. Are si febra si din seara asta a inceput sa pape ceva , asta dupa 4 zile de greva foamei.
victo vecina, da-mi un Pm cu numarul tau de telefon poate ne mai vedem, acuma astept sa treaca bolile pe la noi si sa te intorci tu.
Adriana la Multi Ani multa sananate si bucurii alaturi de familia ta
Sper ca de acum sa intru mai des pe aici.
Andree27 (mi se pare ca tu ziceai de colici), la noi a mers doa Colic Baby care se gaseste in farmaciile help net. toate celelelate au fost apa de ploaie.
POZE DE LA MARE
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".
Morgano spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul Ioana, uite un topic unde s-a mai discutat despre intarcare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118745. LA MULTI ANI Adriana. Ripley, la neuro vreau sa merg cu fetita mea pentru o problema la ochisor. Conferentiarul Cristea mi-a fost recomandat din mai multe surse. Am citit ce ai scris la trusa medicala de vacanta si mi-a prins bine ca tocmai plecam si noi in concediu saptamana viitoare. O intrebare pentru fetele care au fost deja in concediu cu bebicii: ati luat cu voi patut pliant sau bebe a dormit cu voi? Precizez ca mamaruta noastra doarme in patutul ei si nu as vrea sa ii stric bunele obiceiuri . Si o a doua intrebare: cum ati facut baie la bebei? Adica ma gandesc daca sa ii ducem si cadita cu noi. Ca loc avem in masina dar nu stiu daca chiar trebuie. O zi buna sa aveti Ani de Stefana (23.01.2008) Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery |
Ani, am eu un pat pliant nou-nout disponibil. Da PM dc il doresti
Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Lore, am vazut pozele, sunteti frumosi si bronzati! Multa sanatate, sa va faceti repede bine.
POZE ALEXIA
Ioana13 spune:
Raportam o noapte linistita, fara evenimente pt nici unul dintre noi... cred ca a fost ceva de moment, la P, sau de la dinti, ca baleste intr-un hal... si eu pe baza de stres(ma tai ca maioneza cind e bolnav P)
Lore asa am avut si noi la intoarcerea din Turcia, atucni a tinut asa, vreo 4 zile, in a 5-a era refacut... e de la schimbare de mediu, soare, apa... se intimpla la multi bb-i. Bine ca sinteti spre final. Tine-l pe regim inca 2-3 zile, adica mincare usoara... ca la inceputul diversificarii.
Vazut poze de la mare... tu iti permiti sa ni te arati in costumul de baie... ce multa lume era...
Imi place tare poza cind dorm in carucior DAvid si Tiadris... deja s-au dus gagii la mare... pe vremea noastra... numa dupa nunta puteam face asta
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
elenuta23 spune:
cioa fetelor
ce bine areti tu lore!!!!, eu ns daca o sa pun poze in costumul de baie la cat is de ......
super pozele, da ce mari sunt Davis si Tiadris, dar era gagica noastra, si acuma ne-ati furat-o, o sa ne treaca cu siguranta
poze
varsta lui Dragos