Gravidute si mamici de Cluj - 86

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta in ziua de azi... care le duce pe fete la mare... ala cistiga dar Dragos are un atuu ... e in acelasi cartier, se intilnesc mai des...

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

bai..am niste draci pe scoala de soferi de numa..
acu vreo luna mi s-a schimbat instructorul...asta nou..e un pusti de vreo 24 de ani..care n-are frate nicio treaba..
la prima sedinta mi-a venit dupa vreo 15 minute..am frecat menta cu condus dreeeeeeeeeept..i-am carat-o pe gagica-sa si am asistat la dialogurile lor prostesti..m-a lasat la mama dracu, nicidecum aproape de casa..

urmatoarea sedinta..era intr-o sambata dim la 8..am avut inspiratia sa il sun..ca programarea era facuta cu celalalt instructor..a..ca nu facem..ca car ca mar..mi-a bagat acolo baliverne..

il sun sa imi fac o alta programare..zice miercuri, ora 8..adica ieri..ieri il astept ca tampita 20 de minute, il sun- o data- nu raspunde..plec...
cat pe ce sa fac rost si de "o partida"..ca eram pe calea turzii..ca el nu intra draga pe buna=ziua..si un amarat ma intreba ca unde stau fetele alea..stiti voi..

boon..azi dim gasesc vreo 4 apeluri de la el..il sun, sA NU fiu nesi..tot el ofticat...pai nene, zic, la mine in agenda scrie miercuri..azi e joi..ca nu, ca el a zis joi..si ca sedinta de azi am pierdut-o ca el a fost acolo..fir-ar al dracu de nesimtit..

ioi asa nervi am..am facut 10 sedinte pana acum.dar cu individul asta nu ma impac si pace..
acu, un particular oare mi-ar recunoaste astea 10 ore? sa nu mai platesc inca o data? sau o sa schimb instructorul..habar n-am..da asta ma dispera pur si simplu..

no, ca v-am impuiat capul!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna diminatea!!!!, asa pe la prinz. am fost cu piciul in parc, l-am hranit si l-am culcat. acum am 4 oale pe foc, doua pentru bebe (supa si carnita) si doua pentru noi. fac varza la cluj...yammmmy!!!!

Andreea, da, vreau nr...daca zici ca face bine...vine cu crema ei, sau sa-mi iau eu ceva cremade galbenele?

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Anca de 10 min a plecat tipa !!E super !Face foarte bine,numa ca doare!Ce sa faci baba rabda la frumusete!!!Vrei numarul???

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Victo, foarte nasol! eu zic sa faci scandal la scoala de soferi si sa ceri sa-ti schimbe instructorul. nu cred ca un particular ti-ar lua in calcul orele astea, ca ei trebuie sa trimita la politie un raport cu cite ore ai facut...o sa te puna sa platesti integral si nu ai de ce sa pierzi bani pt un cretin!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Paula, cat mai costa scoala de soferi acum?

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula cere alt instructor la scoala!!

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, cam 10 mil cu totul, analize si actaraie.
pai o sa merg savb la scoala. si eu care ma vedeam la sfarsitul verii cu carnetul luat..
acu in sept voi pleca la buc..abia in oct voi relua..pufff

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, parca bine ziceai ca e o epidemie de viroze intestinale. Nepotelul meu implineste astazi 2 ani. Cand am sunat-o azi dimineata pe maica-sa si am intrebat-o ce face Albert (asa il cheama) , a zis ca s-a trezit marait. Acum a vorbit sotul meu cu ea si a zis ca e bolnav. El zice ca il doare, are 2 ani, poate zice ca il doare, dar nu stie ce. Nu a mancat nimic de dimineata si a vomitat..ce a mancat ieri probabil. Mentionez ca de-abia s-au intors de la mare. Cunoasteti tiparul, parca l-am mai auzit, nu? Imi pare rau de el , saracutul, azi e ziua lui...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Buna diminatea!!!!, asa pe la prinz. am fost cu piciul in parc, l-am hranit si l-am culcat. acum am 4 oale pe foc, doua pentru bebe (supa si carnita) si doua pentru noi. fac varza la cluj...yammmmy!!!!

Andreea, da, vreau nr...daca zici ca face bine...vine cu crema ei, sau sa-mi iau eu ceva cremade galbenele?

Citat:
citat din mesajul lui Andree27

Anca de 10 min a plecat tipa !!E super !Face foarte bine,numa ca doare!Ce sa faci baba rabda la frumusete!!!Vrei numarul???

Poze

Povestea Nasterii

Anca are ea crema ei!!!!nr de tel e:0743307831 Cristina o cheama si spune-i ca suni din partea mea ca i-am zis eu!!!E super okz!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

paula, fa scandal si spune-i ca tu nu ai facut orele respective si ca mergi la OPC. si poti sa si mergi la OPC linistita, pai e inadmisibil. practic ei te fura de 500.000 de lei sau cat costa o sedinta. ce nemernici! si fa si reclamatie la scoala de soferi.

mami de irina

Mergi la inceput