Gravidute si mamici de Cluj - 86

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andreea, merci! am uitat sa te intreb, nu ai incercat sab simplex? ca e acelasi lucru cu infacol - tot simeticona, doar numele comercial difera.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Multumim pentru raspunsuri. Cred ca o sa luam atunci patutul cu noi si chiar avem o piscinuta gonflabila mai micuta si ii putem face baie in ea.
ElaX, inseamna ca erai in seria 1 si doar in anul 2 am fost in aceeasi serie. Din pacate nu stiu cine esti desi sigur te cunosc.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

SAlut

La multi ani Adriana!! SA fii mereu cu zimbetul tau frumos pe buze....
Bine a venit trupa vesela de la mare! Cit ati stat.. cit ati stat, ca a fost gol pe aici?

Noi sintem amindoi bolnaviori... la fel, numa ca P nu a mai vomitat si facut kk de aseara, dar eu toata nopatea Nu stiu de la ce ne-a luat.. cica este o viroza intestinala in zona... o vecina e la fel.
P nu vrea sa manince nimic, dar ii e foame, ca tot miriit e. Bine, si mie mi-e foame, dar nu pot minca nimic. Bine ca bea lapte(fara lactoza)

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca da am incercat cu sab simplet alternativ cu debridat si era ok,dar de cand ii dau infacol nu ii mai dau debridat si e ok!!!!

Lilly merci mult de griji!!!Foarte bine ca nu aveti colici!!Sper sa scapati si voi de crizele de plans!!!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

MULTUMESC MULT PENTRU URARI! Am imbatranit...

Ioana, multa sanatate, sper sa va faceti bine ca sa ne putem vedea.
Noi am fost prin Parcul Central astazi, nu am vazut nici o mamica cunoscuta. Si dupa Anca m-am tot uitat zilele trecute prin parculetul nostru si tot n-am vazut-o.Poate, poate reusim sa punem de-o intalnire mai mare.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Anca de 10 min a plecat tipa !!E super !Face foarte bine,numa ca doare!Ce sa faci baba rabda la frumusete!!!Vrei numarul???

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

adriana, la multi ani si din partea noastra!

daaaaaaaaaaa..sigur tu ai imbatranit..he he he..glumesti desigur..cati ani ai implinit? 21-22?

acum m-am uitat pe prima pagina..te rog sa ma scuzi ca te-am imbatranit si am zis ca ai avea 22..;)

eu la 21 de ani...o duceam numa in chefuri, drept sa iti zic :):)

dar tu vei fi o mamica super tanara pt alexia..cd ea va avea 15 ani tu vei fi in floarea varstei..

mai ai timp sa ii mai faci vreo 2 fratiori..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani cu sanatate, sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta!!! Mai Adriana cum zici tu ca ai imbatrinit??? Bataita pentru asta! Esti tanara, frumoasa si mai implinita cu un an!!

Bine ati revenit fetelor Alex si Nico, ma bucur ca ati avut o vacanta minunata! Haideti povestiti-ne ce va mai fac puiutii!!

Ani si noi am folosit o piscinuta pt baita si am cerut patut de la hotel! Concediu placut sa aveti, unde mergeti?

Ioana multa sanatate si aveti grija sa va hidratati!Pupici sa treaca repede!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Da, 21, dar sunt mai batrana decat eram acum vreo 2 ani. Mai Paula, eu nu le prea am cu chefurile..si daca nu apuc acum, o sa incep sa merg la chefuri pe la 40 de ani, nu-i bine asa? Ma duc cu Alexia!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, da..sa o pazesti la discoteca de gagii :)

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput