Gravidute si mamici de Cluj - 86
Raspunsuri - Pagina 3
adab spune:
LA MULTI ANI ADRIANA !!! SA TI-I SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!, MULTA FERICIRE SI SANATATE ALATURI DE FAMILIE.....
noi am fost azi mai matinale ca de obicei...iesim la plimbare imediat ca nu mai are stare in casa.
puisorul spune:
Ioana, uite un topic unde s-a mai discutat despre intarcare http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118745.
LA MULTI ANI Adriana.
Ripley, la neuro vreau sa merg cu fetita mea pentru o problema la ochisor. Conferentiarul Cristea mi-a fost recomandat din mai multe surse. Am citit ce ai scris la trusa medicala de vacanta si mi-a prins bine ca tocmai plecam si noi in concediu saptamana viitoare.
O intrebare pentru fetele care au fost deja in concediu cu bebicii: ati luat cu voi patut pliant sau bebe a dormit cu voi? Precizez ca mamaruta noastra doarme in patutul ei si nu as vrea sa ii stric bunele obiceiuri . Si o a doua intrebare: cum ati facut baie la bebei? Adica ma gandesc daca sa ii ducem si cadita cu noi. Ca loc avem in masina dar nu stiu daca chiar trebuie.
O zi buna sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
EllaX spune:
Puisorule, si fata noastra doarme in patutul ei de la 4 luni. Cand am plecat si nu i-am luat patutul, ne-a parut fff rau. Pur si simplu nu se odihneste bine nici in pat cu noi, nici singura in pat mare. Acum nu ne mai gandim: si pt o noapte, strangem patutul si-l bagam in masina. Pentru spalat, noi am cumparat un lighenas de plastic din Cora - mare cat sa-i incapa si fundul, daca vrea sa se aseze.
Sa stii ca noi ne cunoastem, am fost si colege de serie in anul II.
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
anca.b spune:
Saluuut!
Puisorul, noi am dus patutul pliant cu noi, pt ca nici stefan nu doarme cu noi in pat. a fost super ok si nici nu ocupa f mult loc. de facut baie i-am luat de la mare o piscinutza mica de umflat, care incapea in cada de la hotel.
Adriana, LA MULTI ANI!!!!
Alex, bine ai revenit. cum a fost? in turcia ati mers, nu? a fost bine pt puiutza cu mincarea?
Ioana, succes cu intarcatul!
Kitzy, eu nu am avut saltelutza la stefan, dar nici nu i-am simtit lipsa. se distreaza super tare cu cele mai simple jucarii. trebuie doar sa zornaie un pic si sa fie safe pt bagat in guritza, ca acolo ajung, inevitabil.
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
nrl spune:
Salutari si de la noi... n-am mai scris de o vesnicie
Si noi am fost la mare cu Alex si cu Lore, am fost in Eforie Nord, ne-am simtit super
Andrei adevenit mare fan apa dupa primele doua zile, ar fi stat toata ziua in mare. S-a comportat excelent, el doarme cu mine in pat si acasa asa ca n-am avut probleme cu somnul. De spalat eu l-am spalat in cadita de la dus, adica l-am pus in fund acolo si l-am dat cu dusul, n-a fost nici o problema.
ADRIANA la multi ani!!!
Fetelor ce faceti dupa masa? Vine cineva in parcul Babes? Sau la Clujeana? Sau la Aquina? La o portie de papanasi la Sinaia?
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
Andree27 spune:
Helllooo,
Am reveit si noi!Nu v-am prea scris ca tare stresata am fost cu colicii lui Ericut!DAr ne-a trimis o prietena Infacol si foarte bine reactioneaza la el!!
Ieri am fost la vaccin si tare bine s-a comportat!A plans foarte putin!!De o vreme in coace foarte putin mai doarme ziua!Maxim 2 -3 ore pe zi!
Adriana [/b La multi ani!!Sa ai parte de tot ce iti doresti!!
[b]Alex Diana s-a mutat la Timisoara si nu mai ne poate face masaj!Mi-a recomandat pe o alta tipa!Azi imi vine la masaj la ora 15!Tot cu 25 lei face si 40 de min cu crema ei!Daca e buna si te mai intere iti zic si iti dau si nr ei de tel!!!Si Bine ai revenit!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
anca.b spune:
Nico, bine ai revenit! deci la eforie ati fost! foarte fain. ma bucur ca i-a placut lui andrei apa!
Andreea, vreau si eu nr tipei care face masaj, daca esti multumita de ea. oare vine si in marasti?
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
vrem sa vedem poze cu bebei si mamici bronzati!..lore, alex..nico...va rugam..
noi mai stam vreo 2-3 zile prin cluj apoi mergem la socri la tara..sa respiram aer curat.
mai nico..nici n-ai venit bine si gata..intalneala?;)
se tot straduiesc fetele de vreo saptamana sa programeze ceva da nimic...
azi vine cineva in grad botanica? ca de nu..ii trimit doar pe baieti..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Andree27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca.b Nico, bine ai revenit! deci la eforie ati fost! foarte fain. ma bucur ca i-a placut lui andrei apa! Andreea, vreau si eu nr tipei care face masaj, daca esti multumita de ea. oare vine si in marasti? Anca si Stefan (13.01.2008) www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan Povestea Nasterii |
Vine stai linistita!!Si eu in Marasti stau!!Iti spun dupa ce pleca daca e ok sau nu!!!
Poze
Andreea , de un Bondarel !!!!
Lilly79 spune:
Andree27 chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult si nu mai stiam ce faceti. I-a trecut infectia digestiva lui Eric?
Bafta multa sa scapati repede de colici .
Noi nu cred ca avem colici, ci doar crize de plans, care se manifesta seara inainte de culcare si in carucior spre casa pt ca vrea in brate sa vada ce e in jur sau i se face sete. M-am hotarat ca de-acuma sa luam ceai cu noi sa o mai pacalesc putin, desi eu ii dau papa chiar inainte de-a pleca din casa, dar i se face sete pe caldurile astea.
Am veni si noi la intalnire, dar riscam crize de plans si nu prea as vrea s-o chinui. Asa ca ne invartim deocamdata prin manastur.
Poze
Lilly ,mami de Julia (30.05.2008)