Puiuti de Randunici 2008!! (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...'neata again...nu am terminat de scris ce avea de scris dimineata...din motiv de plimbare, alimentare si culcare de bursuc...dupa ce am terminat cele 3 de mai sus mentionate...am incercat sa deschid netul...yoc...o ora am resuscitat la el...fara sorti de izbanda...asa ca m-am dus in dormitor...am basculat bursucul in pat la mine...i-am mai infipt o tura tzatza in gura ca prea o sugea de zor pe aia imaginara...si dupa am bagat 2 ore de somn lemn...buna zi am avut.

si pana nu imi vine stapanul acasa si imi cere sa vada ce am gatit azi...mimo...erai musai in plan cu nominalizatul
==========================================================
pauza de alaptat
==========================================================

si "emo"...si cu hitler trage...oricum sunt originalele pletele...de aia am intrebat...ca eu pana acum la bbei nu am mai vazut asa freza.
mama vine, cred, prin octombrie...prea tarziu si prea degraba pentru examenul meu...oricum, mi se ridica parul pe spinare cand incepe discutiile...si deci TU cand ai nevoie de ajutorul MEU?...ca sa stiu cum sa imi fac loc in program pentru tine....pentru o fiica plecata de 12 ani de acasa si trait total independent...m-am cam legat la cap fara sa ma doara.
ce e sigur e ca la jumatea lu' decembrie se descaleca socrii la noi...dar la ei treaba e clara...vin in data de...pleaca in data de...fara atatea discutii...oricum...daca mama imi trage tzeapa...sau daca vad ca nu ma pot mobiliza pt sesiunea din noiembrie...atunci aman pe februarie si ma bazez eu pe socrella la ingrijit de Patrick...ce-i sigur ii sigur...

cu rotavirusul ala...eu nu m-am prea agitat in discutii...ca nu sunt o foarte mare cunoscatoare in domeniu si nu vreau sa imping pe nimeni sa il faca.,..aveti dreptate ca tulpini sunt multe si ca vaccinul nu iti ofera protectie pentru toate...e adevarat ca inclusiv de la vaccin iti poate face o boala diareica cat sa te puna la zid...fiecare face cum crede si cum simte...aici vaccinul face parte din schema gratuita si printre altele m-am gandit ca nu ar cheltui statul atatia bani cu el daca nu ar fi ceva de capul lui...in conditiile in care aici cu greu se da ceva gratuit (la farmacii ma refer)
ca e nou...si cam netestat...da, poate fi un alt argument contra...dar sunt multe alte medicamente, terapii...care ani multi ... 10,20 de ani au fost folosite si ridicate in slavi dupa care ...brusc s-a descoperit ca nu sunt folositoare si de altfel chiar contraindicate in patologiile respective...

iar cu ym-ul, luny stie...datorita unui regulament interior de functionare...votat in "unanimitate" in cadrul familiei ...pana la noi reguli...nu joinam la ym alte persoane decat cele direct legate de familie (adicatelea numa parinti, frati, surori)...cele prin alianta...mai vedem...deja am in lista o cumnata care nu mai e cumnata si mi se scot ochii...

si send...si ma duc sa pun un plic de knorr la foc sa il prostesc pe stapan ca am facut supa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

http://www.trilulilu.ro/etalondgvideo/46f653c336e973

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/album/564201367eOxwuK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata pe la pranz
Eu m-am plimbat cu Valentina si puiutii, astia mici au dormit mai mult de ora jumate si noi am stat la vorba

Mai am de recuperat pe-aici...si mie imi lipseste atmosfera "aia" de pe crenguta

Mimonel, am vazut ca intrebai de pleuroti, adica ciuperci pleurotus, sunt tot de cultura dar mai mari si la fel de bune ca champinioanele.

Varuna...hai ma, ca ma faci sa rad...chiar nu sunt sef la bucatareala, doar ca imi place sa gatesc si le bibilesc. daca vrei sa-ti zic ceva, spune-mi

Maria, nu-i pun pernuta lui Stefan sub cap, o pun intr-o parte, lateral, el intoarce capul spre ea si sta bagat cumva in ea si adoarme.

...revin

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Am vazut acum ca m-ati strigat de dimineata...dar chiar nu am timp sa deschid calculatorul decat dupa pranz...

Simo27, Luny, Olgutza, Tuchi, Naty....hai mai fetelor, ce faceti?
Cory, tu pe unde esti, ca tare mult iti ducem dorul!!
Papacioasooo, Lyvyyyyy!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Buna randunele dragi!Eu am cam absentat,nu stiu daca ati observat dar am ramas de 2 luni singurica singurea in cuib.Adica nu chiar singura ci cu copiii.Ce mult am pierdut dragelor si cred ca am nevoie de doua zile sa citesc din urma tot ce ati vorbit voi...nu v-am uitat nici o clipa dar mi-a fost imposibil sa intru.Cand doarme Vlad fac treaba sau suntem afara.Probabil stiti si voi cum e...Cresc puisorii nostri si noi suntem la diversificare si alaptez in continuare.Va pup pe toate

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Maia, ce bine ca ai aparut, nu mai stiam nimic de voi

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PIDANA

http://www.trilulilu.ro/etalondgvideo/46f653c336e973

Dana, mamica de Ana-Teodora
http://good-times.webshots.com/album/564201367eOxwuK

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

http://deceblog.net/2007/02/noul-examen-auto.html/

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helooooooooo!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyvy

Helooooooooo!!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Hellooo . Ce faceti? bine ai revennit. Bai da ce cald este, nu mai rezist.

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput