Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
vali, propunerea ta este buna! dar din pacate, pt un vals e nevoie de 2...
bubule, tu pe unde esti? faci ceva bun de papa?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ursuleata spune:
Bubulina!
Bai dar simo27, giani, luny....unde sunt? ioana
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Blankarneata!Tocmai cand vroiam sa ma retrag ...uite mai stau sa-ti spun o vorba. Destept medicul ala din Ungaria, asa am aflat si eu cu multi ani in urma de la pediatrul Teodorei ca vaccinurile pt gripa sunt vax albina.Ca ele sunt in general facute din tulpinile de anul trecut/anii trecuti si ca in fiecare an apar tulpini noi de virusi necuprinse in produsul care se comercializeaza fireste.In plus reactia la vaccin poate fi o gripa in toata regula astfel incat mai bine nu faci vaccin si astepti linistit, poate te ocoleste gripa cu putin noroc.La fel si cu Rotavirusul asta. In plus, cum zicea si Vio, inca nu e suficient testat...efectele secundare apar in minim 10 ani. Si ca o parere personala,afacerea si reclama au patruns si-n farmacie ceea ce nu mi se pare deloc ok.Nu mai stiu ce sa mai vanda ca sa faca bani...dar asta e doar o parere personala, nu un argument stiintific![]()
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
blankar spune:
ARIEL

din pacate sectia de pediatrie din Arad e jalnica dar a facut asa febra mare ca a fost musai sa il ducem la urgenta, nu i se mai oxigena tesutul,era cianotic.De dr. chiar nu pot spune ca nu si-au dat interesul dar conditiile sunt sub orice critica ,de altfel din spital a luat rotavirusul
numai ei nu declara acest virus ca atunci le-ar inchide si sectia asta
totul pleaca de la igiena in primul rand pe ceea ce la noi nu se pune accent din pacate
http://community.webshots.com/user/blanka75
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar din pacate sectia de pediatrie din Arad e jalnica dar a facut asa febra mare ca a fost musai sa il ducem la urgenta, nu i se mai oxigena tesutul,era cianotic.De dr. chiar nu pot spune ca nu si-au dat interesul dar conditiile sunt sub orice critica ,de altfel din spital a luat rotavirusul numai ei nu declara acest virus ca atunci le-ar inchide si sectia asta totul pleaca de la igiena in primul rand pe ceea ce la noi nu se pune accent din pacate http://community.webshots.com/user/blanka75 |
Ofof Blankar, prin cate ai trecu

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Chiar fug, s-a trezit bebeul din dotare.Sa nu cumva sa ma gasesc tot ultima "postata" cand ma intorc! 
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
blankar spune:
si uite asa platim o gramada de bani la cas si mergem la unguri sa le bagam si lor o mai mare gramada de bani,daca noi nu suntem in stare sa punem la punct sistemul sanitar
sa nu va spun ca o gramada de aradeni si timisoreni umbla la Szeged
Doamne multam ca avem posibilitate ca de nu a-si avea nu stiu ce m-as face si cu operatia lui Eric ,ca in Arad nici nu avem urologie pt.copii
va pupez
http://community.webshots.com/user/blanka75
Kya spune:
Buna dimineata stol!
Ariel dar ai id-ul meu de mess! Ca pe lista mea esti, doar ca nu prea stau eu pe mess.
Blanka imi pare tare rau ca ati trecut prin atatea! 
Luny eu una te astept inapoi pe forum! 
Ma duc sa pregatesc lucrurile pentru plecarea in plimbare. Ne ducem pe munti...
O zi frumoasa si insorita va doresc 
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
egonsis spune:
Citat:
citat din mesajul lui aliceionescu
Deci: Stie cineva cum se prepara cerealele Humana pt. 4 luni? Ca eu am o cutie da' pe bune ca ma declar batuta-n cap definitiv, sunt cereale cu lapte inclus si, ca mod de preparare...scrie asa 135 ml apa, 4-5 linguri cereale si, peste asta e scris un "12" mare....In cutie nu-i nicio masura...Luminati-ma si pe mine, va rog!!!
Alice, probabil ca deja ti-ai lamurit problema cu preparatul cerealelor, dar zic sa ma fac si eu utila:
limba germana e mai precisa decat limba romana, asa ca instructiunile de folosire a laptelui respectiv cerealelor sunt mai clare.
la laptele praf si cerealele pe care le folosesc eu diferenta e urmatoarea - pentru prepararea laptelui praf se foloseste Messlöffel, ceea ce inseamna lingura speciala de masurare prevazuta in cutie, iar pentru prepararea cerealelor se foloseste Esslöffel, adica lingura normala de supa.
Oricum, cel putin din ceea ce scrie pe cutia mea de cereale, proportia apa/cereale nu mai e asa de stricta ca la formula, se poate adauga mai multa sau mai putina apa, in functie de cat de lichida iti doresti sa fie combinatia.
mult succes!
http://community.webshots.com/album/563121084rKsBxh