Puiuti de Randunici 2008!! (73)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
neata, mimo! sau sa-ti zic "madalina"? ma gandeam la tine! imi era asa pofta de o CREMA DE ZAHAR ARS!dar la cat de daunatoare e....n-are decat sa arda, pana se alege praful.
lasa subiectul de la generale...e aceeasi marie, cu alta palarie.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ursuleata spune:
buna dimineta!
Noi ne-am trezit de la 8 si nu am mai dormit:(((
bine ca a papat cum trebuie.
Eu mi-am luat o crema cu lapte si miere si cand m-am dat...mi-au aparut bubite , m-am iritat asa rau....vi s-a intamplat???
www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">
1
2
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Luny, imi pare rau ca asa simti
, adica ca nu iti mai vine sa scrii nimic.
1
2
tiker
Mami de ursulet
VALENTINA C spune:
neatza! Am si eu o ora numai pt mine..adica pt voi, ca nu pot face nimic altceva pana nu citesc tot...
Pucca, e mortala Bianca in poza cu tati..chiar ca e de album..
Bubu, sa stii ca de-abia asteptam sa intru sa vad cum te-ai distrat ieri..
Vad ca pluteste un aer de nostalgie a vremurilor de dinainte...Eu propun sa ne intalnim ca sa readucem acel aer pe crenguta...Ce ziceti?
Valentina si Matei (10.04.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564685118ziwxeA
mimonix spune:
Valentina mai doarme Mateiul intr-o dunga?![]()
Daca mai vine lume la intalnire , vin si eu .Tu in ce zona stai?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mimonix spune:
aaaaaa si Ursulica, alta somnambula....ce-a avut Ursuletul de n-a dormit?
Nu te mai da cu toate prostiile de creme, ia-ti ceva ca lumea...sau te pomenesti ca ai dat si o caruta de bani pe ea?
Simona,mamica de Teo
(14 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Si eu vin la inatlnire....dar sa fie pe bune. Adica hai sa ne vedem.
1
2
tiker
Mami de ursulet
blankar spune:
neata dupa o noapte de frichineli!
clar din cauza vaccinului,sper ca azi o fi mai bine
daca ii dadeam din ala de la stat ce imi facea ?
sa va povestesc eu faza cu rotavirusul
am mai povestit o data dar a fost cam de mult
la 2 luni cand a facut Eric prima infectie urinara l-am dus de urgenta la spital
dupa o saptamana de tratament cu antibiotic intravenos iarasi imi face febra,astia din Arad dau din umeri ca ei habar nu au ce e
atuncia ne-am enervat si pe semnatura l-am scos din spital si ne-am dus la Szeged
ca sa aflam dintr-o simpla analiza de scaun ca are rotavirus
ei numai cand au vazut ce diaree are au zis ca e rotavirus
am mai stat si acolo o saptamana in spital,ca oricum trebuia sa ia intravenos antibiotic pt. infectia urinara
am avut foarte mare noroc ca a mancat foarte bine si nu a trebuit sa ii puna perfuzie
dupa 1 zi de stat la nefrologie ne-au mutat la alt spital la contagioase ca eram pericol pt. ceilalti
atunci am auzit si eu de vaccin dar cica e bine sa ii dai primul la 2 luni
eu l-am intrebat pe dr. cu care am nascut daca el le-a facut la pruncii lui si mi-a zis categoric nu
a zis ca a vazut reactii mult mai urate de la vaccin decat daca facea boala
mentionez ca si Eric a trecut destul de usor,diaree a avut nu a varsat decat o data,si a avut doar 2 luni
se zice ca e nasol la varste mici daca nu se hidrateaza ca greu l-e poate baga branula ca au vene foarte subtiri
a mai zis dr. ca vaccinul acopera doar cateva forme de rotavirus,nu mai stiu cate si in realitate sunt mult mai multe
mi-a zis sa lasam sa lupte organismul si sa facem doar vaccinurile obligatorii
fiecare face ce vrea eu am ales sa nu ii fac
GECKO

http://community.webshots.com/user/blanka75
ariel_7000 spune:
ufff blanka, tare mult ai mai tras si tu cu eric! pacat ca si la arad "trebuie sa iti scoti copilul din spital pe semnatura"....am crezut ca fiind mai "vestici" au imrumutat cateva din trasaturile pozitive de la vecinii lor, ungurii...dar las' ca va faceti voi mari si veti privi aceasta experienta ca pe o trista amintire...
din pacate, asa trebuie sa facem cu totii...sa inghtim in gol si sa zicem ca "asta e sistemul".as dea D.D. sa nu mai aveti nevoie de spitale, de "iesit pe semnatura"!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO