Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica imi pare sincer rau de ce ti s-a intamplat...Am plans cand am citit de patania ta.Nici nu mai intreb care a fost cauza pentru ca nu mai conteaza acum.Cel mai improtant acum e ca BB e bine si peste putin timp o sa il tii in brate si o sa te bucuri de minunea ta.Tu acum cati ani ai?
Si inca ceva daca nu te superi sa ne impartasim din idei:tu cam cat te-ai gandit sa dai la spital la dr?Eu azi ma chinuiam sa imi pregatesc cat de cat banii sa fie acolo sa stau eu linistita.Si poti sa imi spui ce ti-ai pregatit in bagajul de spital poate asa ne mai dam idei una la alta daca am uitat ceva?

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Dya mersi dar am trecut peste foarte bine zic eu,mai greu a fost cu sotul dar mai ales cind nu mai ramineam gravida ma gindeam deja sa adopt dar cu citeva zile inainte de Craciun surpriza a venit barza.
La dr chiar nu stiu cit sa dau m-am gindit sa dau 300 la dr 100 si 1oo la anestezist si la pediatru,chiar nu stiu,ma mai gindesc.Am avut o prietena care a nascut acum 1 luna si a dat 200 si 100lei la anestezista.Ea a zis ca se poarta super oK cu tine chiar daca nu dai nimic.Tu la cit te-ai gindit?
Bagajul ce sa contina 3 camasi ,2 capoade si o pijama ca eu fara ea sunt moarta vata si tifon asta neaparat dar sa incerci sa iti iei tifon mai lat sapun de machiat,sa nu uit de hainute pt BB si o patura pampers si servetele umede atit pt mine cit si pt el.TU?
Eu acum am 26 de ani

38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Dya mersi dar am trecut peste foarte bine zic eu,mai greu a fost cu sotul dar mai ales cind nu mai ramineam gravida ma gindeam deja sa adopt dar cu citeva zile inainte de Craciun surpriza a venit barza.
La dr chiar nu stiu cit sa dau m-am gindit sa dau 300 la dr 100 si 1oo la anestezist si la pediatru,chiar nu stiu,ma mai gindesc.Am avut o prietena care a nascut acum 1 luna si a dat 200 si 100lei la anestezista.Ea a zis ca se poarta super oK cu tine chiar daca nu dai nimic.Tu la cit te-ai gindit?
Bagajul ce sa contina 3 camasi ,2 capoade si o pijama ca eu fara ea sunt moarta vata si tifon asta neaparat dar sa incerci sa iti iei tifon mai lat sapun de machiat,sa nu uit de hainute pt BB si o patura pampers si servetele umede atit pt mine cit si pt el.TU?
Eu acum am 26 de ani

38+

Deci eu m-am gandit asa: 10 mil la dr., 3 mil la anestezist, 1-2 mil la pediatru, si inrest maruntis la asistente , infirmiere 5-10 ron.Cam asta m-am gandit.Tu ai scris banuiesc in euro?
Referitor la bagaj eu am pregatit pana acum asa: camasi 2 (dar mai cumpar una), halat, papuci de casa si de dus, prosoape 2, sosete, vata+tifon, chilot 3 , chestii de spalat(pasta de dinti, sapun, sampon etc.), servetele umede cred ca atat si pentru BB: hainute (deja imi fac griji ca sunt prea mici), pampers, servetele umede, paturici de unica folosinta si cam atat.Medicamente nu prea stiu ce sa pun cu mine dar astea mi le mai poate aduce si sotul.

Diana

Mergi la inceput

Sa nu iti faci griji pt hainute ai sa vezi ca sunt mari nicidecum mici.Nu trebuie sa iti cumperi camasa eu zic sa iti iei una de acasa ca oricum toate or sa fie patate.Nu stiu ce inseamna paturi de unica folosinta doar daca nu sunt aleze adica scutece mai mari care sa le puna sub tine si una sub BB.Eu in euro am vb si la asistente am mai pregatit si cafele si ciocolata.Mai ales ca nu am dat bani pe ele ca 8 luni am avut timp sa le adun.De ce ti-ai luat 2 perechi de papuci?
Tu esti la primul copil?
38+

Mergi la inceput

Serbanica da sunt aleze, eu am cumparat ca am vazut ca nasei mele i-au fost folositoare cand a nascut.Camasa trebuie sa mai imi cumpar deoarece acasa nu am niciuna eu nu port camasi de noapte decat pijamale cu pantaloni sau dorm in tricou...
Eu sunt la primul copil si probabil ultimul deoarece si eu am ceva probleme si ne cred ca voi mai putea face altul.
Mi se pare ca dai mult la pediatru 100 de euro.Iar cafele si ciocolata am si eu pe acasa ca deh sunt si eu profesoara dar m-am gandit ca ele nu prea vor asa ceva prefera banii!
Tu ai pregatit ceva medicamenet ce ar treni saluam cu noi.Te intreb pe tine ca sigur te pricepi mai bine ca mine.

Diana

Mergi la inceput

Medicamente nu ne trebuie dar din cite am inteles eu pt cele cu cezariana leucoplast din acela de matase ca ei in spital nu au,si sincer e mai bun sau e un fel de pansament dar nu stiu daca te lasa dr cu el ca pe unele nu le lasa.
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui otim

Mihaela am vazut ca ai facut si modificari pe prima pagina si pentru ca am pus "semn" la capitolul unde s-au discutat de medici am sa fac un mic conspect pentru a se putea complecta . Si daca imi permiti o mica modificare , sper sa nu se lase cu suparare ca te pana trece ... la Fancy nu prea poate fi 31 august ci eventual 31 iulie . La dr . Tepeneu nu am ajuns inca , deci nu stiu cu e inca mai ales ca am inteles ca sunt doi (tata si fiul amandoi cu acelasi nume si aceeasi specializare )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Tepeneu tata... la el am fost... Il gasesti la Hypocrate miercuri si joi

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Neata!

Ank te-am scos de la mamici, dar daca vrei te pun inapoi...am datele tale pe PC

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui otim

Ank ce faci ??? ca prea multe zile lipsa ???

Am facut un turneu de o saptamana cu masina prin tara...... si nu am patit nimic ...si am mers cam 2000 de km intr-o sapt prin toate hartoapele din Ro.... ...deci concluzie ...ce cerclajjjj...Traiasca nea Grigoras........ u am avut gram de contractie.....Deci s-a hotarat din septembrie merg la ellll....
Cristina iti raman datoareee... nici nu stiu cum sa iti multumesc

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Dya e super medicul.a incercat sa ma convinga sa nasc normal dar nici o sansa.Eu zic sa ai incredere in el sa te duci sa vb cu el sa ii spui si cine stie poate o sa fie mai bine.
BB meu e mare are3700 acum si dr ma mai tine pina in 18 august cind o sa ma interneze.Deci nici o sansa ca la asa BB sa nasc normal.
38+

de ce nu??..avem o mamica aici pe DC care a nascut cu Grigoras un bebeloi de 4.4 kg perfect sanatos... si ea s-a refacut exemplar.Asta nu o zic sa te conving sa nasti normal...doar ca kg nu sunt un asa mare impediment

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput