Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Christian Bogdan
Sa cresti mare si cuminte,
Multi ani de-acu-nainte
S-ai parte de fericire
Sanatate si iubire,
De tot ce-i mai bun pe lume
De la mine ganduri bune
S-ajungi 100 de ani
Mult noroc si LA MULTI ANI!

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

christian! Sa cresti mare si frumos! Sa asculti de mami si de tati!

Dya ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample...Si io mi-am dorit un berbec...si e Critian un june berbecut pur....super incapatanat! Abia eu il mai stapanesc, ca de mama il doare in fund! Da si eu am observat ca tu esti cu o zi mai mica...esti nascuta in aceeasi zi cu Bittman ...Sa vezi ce chef tragem in martie...3 zile ca si cristina_nagy e aproape de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Nu stiu ce sa zic Dya mie imi este frica de tensiune dar daca dr a zis ca la cel mai mic semn iti face cezariana nu ai de ce sa te temi.
Azi mi-am facut analizele si mi-a iesit hemoglobina 10.9 e mica si acum stau cu frica ca la cezariana singerarea e mult mai mare,mai ales cind esti anemica.Sa vedem ce zice dr!
E mai bine sa iti faca cezariana cind s-a declansat nasterea decit programata ca uterul e mai subtire si e pregatit de nastere.Eu il sun pe Dr sa vedem ce zice

Mergi la inceput

La multi ani Christian!!!
sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti tai!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Nu stiu ce sa zic Dya mie imi este frica de tensiune dar daca dr a zis ca la cel mai mic semn iti face cezariana nu ai de ce sa te temi.
Azi mi-am facut analizele si mi-a iesit hemoglobina 10.9 e mica si acum stau cu frica ca la cezariana singerarea e mult mai mare,mai ales cind esti anemica.Sa vedem ce zice dr!
E mai bine sa iti faca cezariana cind s-a declansat nasterea decit programata ca uterul e mai subtire si e pregatit de nastere.Eu il sun pe Dr sa vedem ce zice

Serbanica si mie mi-a iesit sapt trecuta la analize hemoglobina 9,4 si ieri i-am aratat analizele doctorului si mi-a zis sa iau fier doza dubla.acum eu am tot luat fier pe perioada sarcinii dar am o alta problema de la el ma constipa ingrozitor
Ai vb cu dr Murariu ?Ce ti-a zis?
Si tu vrei sa astepti declansarea nasterii sau mergi pe cezariana programata?

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Nu am vorbit cu dr dar sincer si eu ma gindeam sa iau doza dubla.Ce sa iti spun fiind asistenta cam stiu ce trebuie sa fac dar parca daca nu imi spune un doctor.Cu declansarea nasteri e o problema la mine ca eu cum nu sunt din TM daca ma apuca durerile e cale lunga pina acolo si imi este frica sa nu il fac in masinaasa ca mai bine ma duc in 18 si vad ce zice dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Dya, ma bucur tare mult ca te-ai mai linistit. Ii face bine lui bebe

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Nu am vorbit cu dr dar sincer si eu ma gindeam sa iau doza dubla.Ce sa iti spun fiind asistenta cam stiu ce trebuie sa fac dar parca daca nu imi spune un doctor.Cu declansarea nasteri e o problema la mine ca eu cum nu sunt din TM daca ma apuca durerile e cale lunga pina acolo si imi este frica sa nu il fac in masinaasa ca mai bine ma duc in 18 si vad ce zice dr.

Eu o sa iau doza dubla dar nu stiu cat de bine se asimileaza ca tot am luat fier si tot anemica am ramas!!!Eu tot am vrut sa te intreb de ce ai ales sa nasti la Timisoara?La voi acolo in Resita nu e ok?Mai ales ca tu si lucrezi in domeniu ai fi avut cunoscuti inpreajma si ti-ar fi fost mai bine in spital, zic si eu.Mie mi-a scris Tardyferon tu ce iei?Si sa iti mai zic ceva parerea despre nastere naturala/cezariana m-a influentat si pe mine tare mult si daca pana acum eram 60% natural 40% cezariana acum procentajul s-a modificat in favoarea cezarienei mai ales ca e si BB asa mare si asta era un elemnt pe care pana acum nu il luasem in calcul.
Roxyn multumesc pentru incurajari si te rog din suflet sa fii atenta la dr si sa il schimbi pana nu e prea tarziu daca ceva ti se pare in neregula sa nu ajungi ca mine pana in ultimul moment.

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

LA MULTI ANI, CRISTIAN!!!

33+ - Andreea

Mergi la inceput

Nu am incredere in dr de la resita.Eu sunt maritata de la 18 ani si la 19 am ramas insarcinata am mers la cel mai bun dr de aici bineinteles la cab particular(pe atunci eram inca la scoala de asistente)totul a fost bine pina la 8 luni cind nu am mai simtit BB i-am spus lui dr dar a zis ca nu stiu eu.Am stat asa pina aproape de 9 luni cind m-a apucat durerile de burta am plecat la spital il sun pe dr meu care imi spune ca nu e in oras si sa il astept pina a 2 zi.Atunci a intervenit nasii mei(amindoi sunt dr, Dr Secasan) de botez si cununie care l-a sunt pe Dr Grigoras si m-a trimis l-a TM.BB meu era mort si eu puteam sa fiu la fel prin septicemie.De atunci nu am mai ramas gravida asa ca, cind am ramas acum nici nu m-am gindit la cei de aici.
Eu cred ca tu ai fi facut la fel nu?38+

Mergi la inceput