Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 5
_irina_ spune:
Diana intr-adevar balerina mea e inca micutza, adica nu foarte micuta, dar mereu a fost mai micuta si in mod sigur dupa cum a evoluat nu o sa ajunga la 4kg. DAr as vrea sa stiu si eu o persoana de contact in perioada asta sa nu fiu a nimanui.

cu pofta de mancare stau tare tare prost. Trebuie tot timpul sa imi aminteasca cineva ca trebuie sa mananc.
Acum daca ma gandesc mai bine, oare stau prost cu pofta de mancare sau cu memoria? 
Deci ma declar fica mai putin denaturata decat acum 5 minute. I-am anuntat pe ai mei ca vor fi bunici. Si cica sa mai fac cel putin inca un copil, ca poate din mai multi unul nu o sa semene cu mine. Eu sunt sigura ca asta mica o sa semene cu mine, doar e dorinta maica'mii sa am o fetita si sa imi semene. Ea de obicei are un talent de a simti lucrurile astea.
Si din cauza asta inca de la inceputul sarcinii imi doream un baiat si cand mi-a zis doctorul ca e fata am tot sperat ca se va schimba.
Inca nu imi dau seama daca maica'mea m-a crezut sau a crezut ca ma tin de bancuri cu ea.
33+
- Andreea
mihaser spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Inca nu imi dau seama daca maica'mea m-a crezut sau a crezut ca ma tin de bancuri cu ea. 33+ - Andreea |
mai au 7 sapt sa se obisnuiasca cu ideea
_irina_ spune:
Ca se nu se panicheze prea tare am lungit-o un pic.. am zis ca inceputul lui octombrie. Macar e octombrie nu septembrie. Suna mai indepartat.
Ma asteptam sa inceapa cu tratamente si sfaturi si povesti si restul, dar... inca mai cred ca socul a fost prea mare.
33+
- Andreea
mihaser spune:
Salut!
Fetele la nasterea unei stele am citit povestea narcisei s, care e f frumoasa si la subiectul lui remaliss am vazut poze cu printesa ei.
dyanira spune:
| citat din mesajul lui serbanica De dya nu se stie nimic?Oare ce a rezolvat la dr? |
Scuze ca nu am mai intrat aseara dar am ajuns tare tarziu ca am mai fost pe la cineva dupa ce am fost la dr.
Ei bine am fost ieri la dr si am fost si sunt super incantata de el.Dr. Murariu e un dr super mi-a dat incredere, curaj, e comunicativ, intelegator intr-un cuvant e pe placul meu.Mi-a spus sa stau linistita ca va veni la nastere.In legatura cu cezariana mi-a spus ca daca BB e prea mare imi va face cezariana, deja are 3,450 g si sunt sanse sa treaca de 4 kg.Are si circulara de cordon dar simpla si nu e o problema asa grava.Iar cu nasterea am convenit sa mergem pe declansarea naturala a travaliului si daca apare orice complicatie minora crestere de tensiune sau suferinta fetala trecem urgent la cezariana.Mie mi se pare ok asa deoarece eu vrea ca BB meu sa se nasca in ziua cand alege el (am si eu piticii mei).
M-am mai linistit acum cu privire la medic chiar mi se pare ok dr Murariu il recomand cu caldura gravidutei care a intrebat.Eu as vrea sa nasc cu el chiar daca se intoarce intre timp medicul meu din concediu.Imi da mai multa incredre decat dr Bacila plus ca nu e materialist deloc.
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
mihaser spune:
Salut!
Dya sa stii ca si la ceza poate alege bb ziua...Cristian a rupt apa pe 25 martie, desi dpn era 2 aprilie.
Ma bucur ca ai incredere in dr.
dyanira spune:
| citat din mesajul lui mihaser Salut! Dya sa stii ca si la ceza poate alege bb ziua...Cristian a rupt apa pe 25 martie, desi dpn era 2 aprilie. Ma bucur ca ai incredere in dr. Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Miha exact asta ziceam si eu ca astept si pt ceza un mic semn din partea lui BB, adica nu aleg eu dinainte ziua.Asa cum a facut Cristi al tau care cred ca ti-am mai spus e un dulce: m-am indragostit iremediabil de el!!!Tare as vrea sa semene si Andrei al meu cat de putin cu el.
Am mai observat ceva, noi doua suntem aproape de aceiasi varsta tu esti mai mare doar cu o zi decat mine.De fapt eu sunt nascuta in 28 spre 29 la ora 0,30 deci f aproape de 28.03.
Cred ca si asta e un motiv pt care imi esti tare draga te simt tare apropiata!!!Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Ma bucur pt tine Dya,vezi nu trebuia sa iti faci probleme.Deci pina la urma o sa nasti normal? ![]()
.
38+
dyanira spune:
Serbanica Sansele sunt 50%-50%.dr a zis ca daca atinge copilul 4 kg sa nu riscam si din cauza tensiunii si sa facem cezariana.Acuma as vrea sa te intreb tu ce ma sfatuiesti fiind si in domeniu.eu sunt inalta am 1,76 dar parca la un BB de 4 kg nu m-as risca nici eu.
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea