Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 4
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica Dya cite saptamini ai tu acum?Ca daca ai 36 eu cred ca ajungi sa nasti cu Bacila pt ca DPN e1 septembrie dar nu cred ca o sa nasti inainte mai sigur dupa;asta cred eu mai ales ca e baiat.La mine nu s-a lasat burtica de loc si in 18 sunt programata sa ma duc la spital si cred ca nici pina atunci nu o sa mi se las.Baieti nu se grabesc sa iasa afara sunt mai lenesi 38+![]() |
Serbanica eu am 36 de saptamani si 2 zile azi!!!Dar la controlul din 20 iulie el mi-a spus ca nu crede ca ajung termenul deoarece am colul scurtat si putin deschis.Si sincera sa fiu si eu am o presimtire ca nasc in august.Nici la mine nu s-a lasat burtica deloc dar sa vedem ce imi spune si dr Murariu azi.O sa insist sa imi spuna si sexul copilului ca sa am si o a 2-a parere.(v-am spus ca m-a apucat o paranoia cum ca mi-ar fi gresit sexul).Iar in legatura cu greutatea lui BB si eu imi fac probleme ca e deja prea mare mi se pare mie la 3200 g mai poate pune chiar si 1 kg si atunci nu stiu cum o sa il nasc.
Roxyn probabil la tine chiar nu era cazul sa iti dea un nr de tel pentru ca daca sarcina e ok la varsta asta a sarcinii nu se poate intampla nimic!Tu mai mergi la scoala in septembrie?
Mihaser
multumesc ca m-ai trecut pe listuta!Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
Roxyn spune:
Dyanira, nu stiu ce sa fac in legatura cu scoala. As merge si nu prea. Anul trecut am avut clasa I (sunt invatatoare), si nu as vrea sa creada micutii ca am plecat asa...., fara nici o explicatie. As merge pana prin octombrie. Inca nu stiu ce sa fac.
Am mai spus: imi este teama de sedentarism.
23+
dyanira spune:
Roxyn mie deja imi pare tare rau ca incepe anul scolar fara mine!Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar deja regret!oricum cred ca o sa stau doar 1 an acasa si apoi o sa ma intorc la scoala o sa il las pe BB cu cineva vreo cateva ore dar nu pot parac sa ma rup de tot de scoala!!!Mi-e tare draga!
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Dya cind vi de la dr sa ne povestesti ca sunt tare curioasa sa vedem ce ti-a zis.Eu miine ma duc sa imi fac analizele sa vedem cum stau si cele pt cezariana,am niste emotii sper sa iasa bine.
38+ 
dyanira spune:
Serbanica O sa va povestesc..Am programare tarziu de la 19,40 dar sper sa mai intru in seara asta daca nu maine dimineata sigur.Sper sa vin la fel de incantata ca si tine.Multumesc pentru PM
Tot vroiam sa te intreb pe baietelul tau cum o sa il cheme?
Trebuie facute ceva analize speciale pentru cezariana?Inrest ce analize faci?Eu am facut saptamana trecuta dar alea uzuale de sange si urina.Le-am facut asa la recomandarea dr de familie ca ginecologul nu mi-a recomandat!
Diana
36+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
serbanica spune:
Pai analize ca la orice operatie un Timp Quick,Howwell cele pt coagularea singelui VSH nu pt ca la noi gravidele oricum iese mare si de ce sa ne alarmam degeaba.Pe baietelul meu o sa il cheme Serban Petru si sincer abeea astept sa il string in brate.
Tot am vazut ca tot vb despre carucior patut eu nu am cumparat nimic,din fire sunt superstitioasa asa caq cit timp stau eu in spital taticu si bunici au tema de casa ca doar si tata trebuie sa participe nu?!Hainute am cumparat dar acum cind se apropia termenulsi mai ales ca imi trebuie in spital,in rest o sa am timp sa cumpar dupa ce ies.
38+
bebeMaitra spune:
Ceau fetele! ![]()
dya imi pare rau de faza cu Bacila. Acuma nu ca ii caut scuze, dar mie chiar mi s-a parut super ok.. poate cum nu e el vorbaret, nu ti-a mai zis dar se gandeste ca nu are ce sa se intample cu sarcina ta pana nu se intoarce el. Si eu stiu ca baietii sunt mai lenesi si nu se grabesc sa iasa... Oricum, relaxeaza-te, nu te mai stresa, sunt sigura ca va fi bine.
Roxy subscriu si eu, cred ca la varsta sarcinii tale, nu se punea problema sa ai nevoie de doctor pana nu vine el din concediu, da pentru orice eventualitate, uite: 0722253206 - Dr.Alin Murariu (e tot la Odobescu)
Sincer, nici mie nu mi-ar fi lasat nici un nr. de telefon, pt ca eu cand l-am intrebat "Bine, dl. dr., si daca se intampla ceva cat sunteti plecat?", mi-a zis ca nu are ce sa se intample, dar daca vreau, imi da nr lui Murariu.
Va pupicesc pe toate, ma duc sa pap inghe
:)
Apropo, nu stie nimeni vreo mamica singura in tm?
30+ cu
Maitra Magdalena
Roxyn spune:
| citat din mesajul lui dyanira Roxyn mie deja imi pare tare rau ca incepe anul scolar fara mine!Nu credeam ca o sa spun asta vreodata dar deja regret!oricum cred ca o sa stau doar 1 an acasa si apoi o sa ma intorc la scoala o sa il las pe BB cu cineva vreo cateva ore dar nu pot parac sa ma rup de tot de scoala!!!Mi-e tare draga! Diana 36+ mamica fericita de ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea |
Acelasi sentiment il am si eu. Faptul ca nu voi fi in continuare la scoala ma cam supara. La fel m-am gandit si eu, sa ma intorc mai repede. Adevarul e ca toata lumea imi spune ca o sa-mi treaca cand il voi avea pe micut. Numai la scoala n-o sa-mi mai stea gandul...
Si mai zicea cineva ca nu-ti intra in sange meseria asta...
23+
Roxyn spune:
| citat din mesajul lui bebeMaitra Roxy subscriu si eu, cred ca la varsta sarcinii tale, nu se punea problema sa ai nevoie de doctor pana nu vine el din concediu, da pentru orice eventualitate, uite: 0722253206 - Dr.Alin Murariu (e tot la Odobescu) 30+ cu Maitra Magdalena |
Multumesc bebeMaitra
23+