Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya acum ma disper eu. Cica si al meu pleaca in concediu de luni si nu stiu cand se intoarce... am sunat azi sa fac programare pentru sfarsitul lui august si cica sa sun atunci ca pana atunci e in concediu... sau pana la inceputul lui septembrie... nu se stie sigur.
Ce ma fac eu in perioada asta?

Mai sun si vineri si sper sa primesc ceva raspunsuri.

33+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao, fetelor.
Azi am ajuns acasa, nu-mi vine sa cred......
Nu stau mult, am citit aproapre tot pe aici si nu pot sta mult pe scaun:). MULTUMESC tutror de incurajari:):).

In principiu mi-e bine dar mi s-a parut greu cu cezariana, sunt inca marcata (eu neffind niciodata operata de nimic); am facut anestezie generala, poate si asta a contat... va povestesc pe larg zilele astea cand imi revin mai bine. E bine ca a fost bine pana la fina oricum.....Deocamdata ma obisnuiesc cu noul statut:) dar va scriu detalii cat de curand..

Iulia e bine, e un inger; a fost foarte mare, zic eu:). acum are 4.170, suge si doarme, am lapte foarte mult, imi curge intr-una ....

povestim zilele astea, va pup cu drag pe toate
trimit si poze tot zilele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Bine ai venit Fancy!Astept cu nerabdare sa ne povestesti,mai ales eu sunt interesata de cezariana ca doar o sa fac si eu.Cum sunt conditile la spital si poti sa ne spui cum merg treburile pe acolo cu atentile,adica ma refer la dr ,asistente anestezist,si neonatalog.
Dya bafta miine la control si sincer nu stiu cam cit se da la cezariana,am auzit o gramada de sume dar cred ca fiecare cam cit poate.Asta o intrebam si eu pe Fancy,sa vedem ce ne raspunde!
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Salutare fetele!

Bun-venit la burticile noi!!

Fancy, felicitari pentru bebelina, recuperare rapida iti doresc si sa-ti aduca Iulia numai fericire!!

dya, tot citesc de tensiunea ta..cam cat e de mare de obicei, daca pot sa intreb? Si eu sunt tot la Bacila, si am mega incredere in el..nu cred ca ti-ar zice sa nasti natural daca crede ca exista vreun risc..ca doar nu e nebun. In alta ordine de idei, a fost tare incantat ca eu i-am zis ca vreau sa nasc natural.

Sunt un pic ca nu o vad pe bebelina luna asta, din cauza concediului lui Bacila..dar asta e.. Si mie mi-a lasat nr. de mobil al dr. Murariu, in caz de orice, dar nu prea are ce sa fie...

In schimb eu ma disper ca am o pofta de mancare ceva de speriat, si am luat deja 19 Kg....

pupici la burtici, bebici si mamici!

30+ cu Maitra Magdalena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Serbanica asa e! Fiecare da cat poate...oricum nu ti se cer bani inainte ca in alte parti...Stai linistita ca o sa fie bine. Dar tu de ce vrei ceza?

Dya da...a fost multumita! Si eu am fost...pacat ca am dat-o in bara cu celulele...dar asta e! Sa speram ca nu va fi niciodata nevoie de ele oricum.
Am mai dat si la neonatolog 1 mil...dar merge si 50 ron!
Da-mi si datele tale DPN, UM, data nasterii ca sa te pun in listuta!

Lucia bine ai venit acasa si refacere rapida! Ma bucur ca ai laptic...Operatia se va vindeca...Mai vb peste 2 sapt daca te mai deranjeaza asa tare. Abia astept pozele!

Cristina....mai traiesti?

Simonicutza...dar voi?

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fancy ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa!!!Sa iti traiasca Iulia si sa va bucurati in fiecare zi de ea!Si da a fost mare asa zic si eu!!!
Serbanica multumesc pentru urari sper sa vin mai linistita de la control de la dr.Si cu preturile vedem noi!!!
Irina eu zic ca la tine nu e cazul sa disperi ca nu ai cum sa nasti pana in septembrie deci vine medicul!
BebeMaitra tensiunea mea e de obicei 12/7 , 13/8 dar la mine problema e ca fac puseuri de tensiune care ajung cam la 15/10, 16/11.Si eu am avut mega incerdere in dr Bacila ca altfel nu mergeam la el pana la varsta asta a sarcinii cautam pe altcineva dar sa stii ca increderea asta mi-a fost inselata: pur si simplu m-a tratat cu mega indiferenta, mi-a dat un simplu nr de telefon si in rest sa ma descurc ca si cum de 8 luni nu as fi mers la el la control niciodata.Am fost tare dezamagita!
Mihaser datele mele: DN: 29. 03.1980, UM: 26.11.2007, DPN: 02.09.2008

Diana
36+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Mihaser poate crezi ca sunt nebuna dar eu fiind asistenta medicala am vazut multe nasteri normale care s-au terminat prost si decit sa foloseasca forcepsul sa il traga afara ca a ramas blocat mai bine cezariana.BB meu are si circulara de cordon asa ca nu risc

Mergi la inceput

Dya cite saptamini ai tu acum?Ca daca ai 36 eu cred ca ajungi sa nasti cu Bacila pt ca DPN e1 septembrie dar nu cred ca o sa nasti inainte mai sigur dupa;asta cred eu mai ales ca e baiat.La mine nu s-a lasat burtica de loc si in 18 sunt programata sa ma duc la spital si cred ca nici pina atunci nu o sa mi se las.Baieti nu se grabesc sa iasa afara sunt mai lenesi
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fancy, bine ai venit acasa si sa aveti parte de o fetita sanatoasa si frumoasa. Sper sa iti revi cat mai repede.

BebeMaitra si Dyanira, voi sunteti norocoase ca ati primit nr. dr. Murariu de la Bacila. Mie nu mi-a dat nici un numar. Mi-a spus ca ne vedem in septembrie la urmatorul control. Asta se intampla pe la mijlocul lui iulie. Oricum, eu sper sa nu am nevoie de nici un control pana atunci.

In caz de ceva, o sa va rog pe voi sa-mi dati nr. lui Murariu.

Sa va spun o veste maaaaare: ieri am iesit la plimbare prin oras si, ce credeti???? Am cumparat un carucior de bebe superb. Sunt atat de incantata de el. Bineinteles ca mi se pare "cel mai tare din parcare", ca doar se va plimba baietelul meu cu el.

Sunt atat de fericitaaaaa! Tot imi vine sa il imping prin casa. Hahahahha!

Va pup si racoreala placuta!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Serbanica nu te cred nebuna...si eu as fi ales ceza daca avea circulara de cordon...si eu stiu cazuri dramatice din cauza nasterilor naturale cu forceps...pana la urma bebe e cel mai important.

Roxy sa folositi sanatosi caruciorul!

Mergi la inceput