Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxyn spune:
Irina, eu la pantaloni stau destul de rau, adica o sg pereche de blugi si 2 de trening. Saptamana viitoare o sa duc in Euro o pereche de blugi sa le puna betelie.
Restul hainelor si eu le-am luat in ideea sa le port si dupa nastere.
Legat de bagaj, am facut doar lista. Bagajul... mai asteapta.
Mi-e ciuda ca am momente cand sunt speriata de nastere. Vi s-a intamplat si voua?
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
_irina_ spune:
Roxy eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt gravida, de aici pana la nascut mai e ceva drum.
La bagaj m-am blocat la prima faza: camasa de alaptat. Ce am gasit mi s-a parut horrror. Alea care semanau cat de cat cu ceva aveau niste fante de abia imi ies sfarcurile si mai erau si cu maneci (eu nu suport manecile, mai ales cand sunt in spital, parca ma sufoc).
Saptamana asta o sa incerc sa dau o raita pe brancoveanu poate totusi gasesc ceva.
36+
- Andreea
Roxyn spune:
Exista camasi speciale pentru alaptat? Eu credeam ca sunt cele care au cativa nasturi sus...
Sa-mi spui daca gasesti ceva interesant pe Brancoveanu. Ar trebui sa merg si eu pe acolo intr-o zi...
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Roxy eu inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca sunt gravida, de aici pana la nascut mai e ceva drum. La bagaj m-am blocat la prima faza: camasa de alaptat. Ce am gasit mi s-a parut horrror. Alea care semanau cat de cat cu ceva aveau niste fante de abia imi ies sfarcurile si mai erau si cu maneci (eu nu suport manecile, mai ales cand sunt in spital, parca ma sufoc). Saptamana asta o sa incerc sa dau o raita pe brancoveanu poate totusi gasesc ceva. 36+ - Andreea |
Irina mie nu mi s-au parut asa horror camasile de noapte: eu mi-am luat 2 din acelea cu fante cu desene tare dragute si una simpla cu nasturei in fata de sacrificiu pentru nastrea efectiva, ca asa am inteles ca cea cu care nasti e sacrificata!Vroiam sa iti mai spun ca am luat ieri salteluta de cocos din Euro e ok si calitatea si pretul!
Sa stiti ca pe Brancoveanu gasiti cam acelasi lucru ca eu am cautat si pe aici, bine gasiti si de satin cu halatel dar eu le gasesc nepotrivite pentru nastere si pentru spital!
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDORAMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
Dya acum 20 de kile si eu purtam numai camasi din alea cu imprimeuri haioase.
Anul trecut cand eram in spital tot cu soricei si iepurasi si chestii din astea eram pe mine.
Acum mi-as dori ceva cu bretelute si eventual cu nasturei in fatza. Si foarte foarte larga pe burtoi, de cand cu burdihanul parca nimic nu imi mai vine bine. {arca tpate hainutele ma sufoca. Si parca nu as vrea sa arunc camasutele dupa ce termin cu alaptatul. Poate ii zic maica'mii sa imi aduca atunci cand o veni. Oricum trebuie sa ii fac lista sa se simta si ea bagata in seama. Si nu stiu ce sa ii zic sa imi aduca.
Eu din euro vreau sa iau patutul. Tu de unde l-ai luat?
Week-end-ul viitor daca o sa mai fiu in forma poate dau o tura prin szeged sa iau maruntisuri.
Acum tot fac liste.
Roxy sunt si camasi de alaptat, dar eu m-am hotarat tare greu sa imi iau haine de gravidute, probabil la fel de greu o sa ma hotarasc sa imi iau haine de mamici.
Abia astept sa incap din nou in tricourile mele mulate si decoltate.
36+
- Andreea
dyanira spune:
Eu am luat din Kappa patutul e un magazin acolo cu multe lucruri dragute prima intrare cum vii dinspre calea lipovei acolo unde e si iana dar mergi pana in capat.Eu am luat patut gen tarc de la firma Bertoni.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
Dya le-am vazut si pe alea, dar mi-a ramas gandul la unul din lemn.
Fetelor, e cineva care a nascut la Bega? Din lista parca nu... As vrea si eu amanunte, dar nu prea am pe cine sa intreb.
36+
- Andreea
Roxyn spune:
Ooooo Irina, nici eu nu vreau haine de mamici. Vorba ta: abia astept sa reintru in decolteele mele si mini-uri. Eu am planuri mari dupa ce fizicul imi permite, tinand cont ca am fost destul de sportiva.
Dar eu mai am asa de mult pana nasc. Voi mai aveti putin...
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
_irina_ spune:

imi vin mesterii abia saptamana viitoare.
Sper sa termine pana vine bebelina, ca daca nu, nu stiu ce fac cu ei.
Sau nu stiu ce fac ei cu mine.
Partea buna e ca probabil mai mult ca sa nu stau in casa o sa ma tot plimb prin magazine sa finalizez cumva cumparaturile.
Partea proasta e ca chiar as sta sa ma odihnesc in perioada asta.
36+
- Andreea
dyanira spune:
Irina asa e cu mesterii astia sunt tare neseriosi nu vin la timp nu termina la timp etc.
Ce ai mai rezolvat cu medicul?
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea