Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Irina, in legatura cu epidurala tre sa vorbesti cu medicul tau si sa=i spui optiunea ta. Eu la prima nastere am vb si el zicea ca incercam natural si e si pregatit cu anestezistul dar dupa 20 minunte am zis ca vreau anestezie si gata mi-a facut. Iar la a 2=a din start anestezie si a fost super super bine. De neimaginat!
Iti recomand!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Fetelor din 30 august suntem la mare cu piticiiiiiiiiiii.Abia astept.
Plecam din 27 ca sa facem mai multe opriri pe drum ca sa nu fie prea obositor ptr copii.
Va pupam si o sa va trimitem poze cand ajungem acasa.

Byeeeeee

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Buna fetelor,

In halul in care mi-e casa, azi am reusit sa va mai citesc si mi-am facut 1 pic de timp sa va si scriu cateva randuri. Mesteri nu mai am in casa, dar ce a ramas in urma...:((...

cristina, distractie si vreme buna va dorim !

La restul mamicilor si burticilor numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Dya nu am rezolvat nimic. Strang genunchii si astept sa vina din concediu. Pana atunci oricum sunt ocupata cu cumparaturile si saptamana viitoare cu mesterii.

Cristina distractie placuta la mare. Sa ne aduci poze.
O sa vorbesc cu el cand o sa vina din concediu. Desi mi-e groaza si de anestezie. Data trecuta mi-a fost teribil de rau dupa anestezie, mi-am varsat si matele, am avut si hemoragie si nu am simtit pana nu a trecut efectul anesteziei si pana atunci eram plina de sange.

Azi am mai cumparat cateva hainute si gata trec pe chestii mari, ca nu mai tine.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Ank pe unde mai esti???

prin Retezat

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Cristina super ca mergeti la mare...
fetele ...aveti grija la camasile de alaptat sa nu patiti ca mine cu capotul ... M-am dus si l-am cumparat ca pentru burtoi ne punand in calcul ca nasc si burtoiul dispare si capotul e de fapt doar pt dupa nastere

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

irina mama nu te mai stresa cu doctorul ca vine Budau inapoi...
Cineva zicea ca si-a facut progr la eco morfofetla la cab dr cioata... La ce doctor...? Ca eu am patito acolo cu Simedrea...deci nu mai calc neam pe acolo ...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ank dispare burtoiul, dar nu de tot, cred. Eu sunt tare obsedata, dupa cum am mai zis, si ma tot uit si vad si ceva depozite de grasime pe burtoi.
Acum m-am cam obisnuit cu burta si dimensiunile si imi iau tot lucruri largi.

Capotul daca e larg il dau la mami meu, nu cred ca e problema de asta. Numai sa nu imi placa vre-unul cu mutunoi, ca nu o sa ii placa.

36+ - Andreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Ank dispare burtoiul, dar nu de tot, cred. Eu sunt tare obsedata, dupa cum am mai zis, si ma tot uit si vad si ceva depozite de grasime pe burtoi.
Acum m-am cam obisnuit cu burta si dimensiunile si imi iau tot lucruri largi.

Capotul daca e larg il dau la mami meu, nu cred ca e problema de asta. Numai sa nu imi placa vre-unul cu mutunoi, ca nu o sa ii placa.

36+ - Andreea

al meu a fost atat de larg dupa , ca ma infasuram de 2 ori ...si nici nu m-am prea folosit de el in spital si camasile de noapte nu aveau buzunare ...stiti voi pt ce ... si de cate ori mergeam cu el pe mine parca imi luam zborul

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si eu le-am cumparat destul de mari dar m-am gandit ca e mai bine asa decat sa fie strans lipite pe corp ca tot trebuie banuiesc sa le ridici cand mergi la control dupa ce nasti!
Oare ce o face serbanica???

Diana
39+ E chiar ultima sunta de metri!!!!
mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput