Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 17
dyanira spune:
Am uitat sa iti zic ca eu pot primi mesaje private chiar azi am primit de la Roxyn un mesaj.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
Dyanira Bacila cred ca e singurul la care as putea sa ajung mai usor. Incerc sa nu ma agit ca azi am fost cam suparata si agitata si i-am transmis starea asta si domnisoarei si acum ma tine tot in suturi.
Dar trebuie sa vad ce fac in viitor.
Miha te asteptam.
Cristina of, cu ce doctor sa vorbesc, ca al meu cine stie pe unde se plimba.
Deci sunt intr-o perioada fara doctor, nu stiu cine ii tine locul, nu stiu ce si cum sa fac.
Trebuia sa ma duc abia la inceputul lui septembrie la control, poate vine pana atunci, dar sincer voiam sa ma stiu in siguranta si in perioada asta.
Sper ca bebelina sa fie cuminte si nu isterica, nerabdatoare si agitata ca mami si sa astepte sa vina doctorul si sa ii vina si ei vremea sa se intalneasca cu lumea.
Maine ma duc sa sondez si eu piata de articole pentru bebe. Sunt ceva magazine interesante pe Brancoveanu?
34+
- Andreea
dyanira spune:
Irina de ce spui ca Bacila e cel la care ai putea ajunge mai usor?Sunt atatia doctori.Oricum daca la inceputul lu septembrie trebuie sa mergi la control eu zic ca nu are rost sa te stre sezi prea tare ca mai e putin pana atunci.Poate si de aia nu te-a anuntat medicul nimic ca lipseste putin timp si tu mai ai pana la termen.
Pe Brancoveanu sunt ceva magazine cu articole pentru copii depinde ce cauti.Eu stau in zona si am mai tot fost, preturile sunt bune.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
_irina_ spune:
Dya si cu tine sunt vecinica?
Cu doctorul, ce sa zic? Stau cuminte si strang din genunchi.
E inca devreme sa vina domnisoara.
34+
- Andreea
dyanira spune:
Se poate ca eu stau chiar pe brancoveanu la blocul ala care e pe colt cu rusu sirianu.
Eu zic ca deocamdata sa stai linistita cel putin pana la inceputul lui septembrie si apoi vezi daca a venit medicul tau si iei o decizie.
Diana
38+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
cristina_nagy spune:
Andrusca, eu am 2 nasteri la activ cu epidurala si sunt pro de 1 milion de ori. Nu simti nimic si nici bb nu e afectat si vorbesc din proprie experienta!
Bineinteles ca depinde si de anestezist ca daca nu e bun e cam nasol. Eu am avut anestezisti diferiti la nastere dar a fost super ok in ambele cazuri. Pupici si bafta!
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
cristina_nagy spune:
Irina lasa ca o sa fie bine si pana in septembrie mai e asa de putin. Stiu ca e grea asteptarea mai ales acum dar... lasa ca o sa fie totul super ok! Fii optimista! Pupic
Miha ati ajuns? sunteti ok???
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
_irina_ spune:
Cristina cine decide daca e nasterea cu sau fara anestezie? Si eu as vrea sa nasc tot natural cu epidurala, sper sa si reusesc.
Eu credeam ca am scapat de greturi dupa primele luni, nu mi-a zis nimeni ca se intorc... Chiar se intorc sau fac eu ceva aiurea?
34+
- Andreea
Roxyn spune:
Buna, dragi mamici si viitoare mamici!
Sunt un pic ingrijorata. De doua zile il simt pe bebe ca se misca, dar intr-un mod ciudat fata de cum il simteam pana acum. Il simt cumva inauntru, in peretele din spatele uterului. Oare se afla in alta pozitie?
Legat de nastere, si eu as vrea cu epidurala. Sper sa accepte nenea doctorul pt. ca nu as vrea sa ma chinui nici eu si nici bebita. Stiu ca daca travaliul este lung, pot aparea efecte negative asupra copilasului.
Stiti ce am facut aseara? Mi-am facut o listuta pentru bagajul de spital. Sotul meu s-a speriat. Nu se astepta sa fie asa lunga ![]()
Incep sa ma simt tot mai mare. Dimineata e ok dar seara... parca am inghitit o minge.
Ieri am fost la Sprider in Mall si mi-am cumparat o bluzita (de fapt cred ca este rochita) de toamna foarte draguta, in care sigur voi incapea mai incolo. M-am bucurat ca am gasit haine de gravide, inclusiv pantaloni cu betelie am vazut. Imi fac griji pentru hainele de toamna...
Va pup
25+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
_irina_ spune:
Roxy si eu m-am agitat cu hainele de gravidoasa, nu imi placea nimic si pana acum am achizitionat 4 perechi de pantaloni si o gramada de bluze. Bluzele sunt luate numai de la magazine "normale" adica nu pentru gravide, asa ca in mod sigur le voi putea purta si dupa si anul viitor.
Tu ti-ai facut deja lista pentru bagaj?
Eu abia acum fac lista, ce sa mai zic de bagaj? 

35+
- Andreea