Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mama ce soacraaaaa !!!!!!!!!

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Decit asa o soacra mai bine lipsa.Eu tot nu ii inteleg de ce se baga ca doar nu ei il cresc.Eu ii multumesc lui Dumnezeu am soacra buna ca daca nu nu stiu ce ma faceam.Dar nu stai cu ei in oras ni8ci macar cu ei in casa?.
Bafta in continuare cu ei!!!
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Problema e ca pana acum mi s-a parut ok, cu maica'mea aveam probleme si ma certam ca la spitalul de nebuni. Desi pot sa spun ca intotdeauna am tinut enorm la maica'mea, cu soacra clar nu are cum sa fie acelasi sentiment.

Dar acum de cand cu burtoanca s-au schimbat rolurile. Tin inca enorm la maica'mea dar in plus acum imi dau seama ca aveam dreptate cu ce imi zicea ea. In schimb soacra'mea mi se pare de groaza. S-o fi trezit si in mine instinctul matern, cine stie?
Desi am zis din start ca nu voi fi o mama-closca.

O alta faza a fost cand incerca sa imi aminteasca ca daca e fata o sa fie mai atasata de tata nu de mama, ca asa sunt fetele. Asta in timp ce imi povestea ca cumnata-mea o suna de 2 ori pe zi, zilnic, la aceeasi ora.

Serbanica nu stau nici cu mama nici cu soacra in acelasi oras. In mod sigur ca vor veni cand o sa nasc, desi va trebui sa vedem cum facem cu venitul ca nu vreau sa imi umplu casa de lume, chiar daca o sa am nevoie de ajutoare cand sunt prea multe vorba aia, ramane copilul cu buricul netaiat.
Plus ca la cum ma cunosc o sa fiu o explozie de hormoni si nu cred ca mai rezista cineva in jur.
Tu o sa ai ajutoare?
Sa ne anunti cand sa scoatem agitelele.

Dya pana la urma de unde ai gasit camasa de alaptat si sutien de alaptat?

33+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Eu stau in oras si cu parinti si cu socrii,dar nu se baga in viata noastra.Au fost superi draguti mai ales dupa ce am patit cu prima sarcina asa ca acum toti se poarta cu mine ca si cu ceva de sticla.Intr-un fel e mai bine sa il cresti singura doar tu si cu sotul tau ca o sa va descurcati decit cu o intreaga familie linga tine si toti cu sfaturi.Oricum se stie ca bunici rasfata copilul.Eu le-am zis clar:Fara leganat!!!!!!!!!!!!!!!.
La mine vine bunica mea dar doar pt o luna si in rest mama si tata ca soacra mea a plecat ieri in Austria .Dar oricum mamei mele ii este mai frica decit mie cu BB.
Dya asa mi-a zis dr ca luni e ocupat si mai bine sa il sun.Dar cred ca marti nu mai scap dar va anunt eu.De ce nu mergi la cab particular la el?
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am facut un cont pe Photobucket ptr poze...e gravidutetm si parola e aceasi de la email.
Am pus poze cu bubulina de Fancy

Va pup! Maine vin socrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Miha adorabila bubulina!

Fancy sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Noi ne-am uitat la olimpiada ,la gimnastica si cand Romania a castigat medalia de aur la sol ,Raul s-a pus in cur si a inceput sa aplaude .....Aplauzele au continuat si in timpul ceremoniei de premiere . Sa il pape mama pe el de patriot

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Eu nu am probleme cu soacra sau cu mama...dar sincer sunt multe momente cand as accepta ajutor ..doar pt o clipa de liniste ...sau sa pot sa am grija putin mai mult si de mine... macar 5 minute ale mele

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

acum la al doilea nici nu ma gandesc sa refuz sa ma ajute cineva..Cat despre fa asa si asa.... ascult si eu ...ca tot cum vreau eu fac ..mai ales ca deja am experienta primului copil.. ...deci aici nu se mai baga nimeni, ca imediat le tai macaroana cu asa am facut la Raul si a fost foarte bine

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Ciao. mai apuc si eu sa scriu un rand:)........

miha, mersi pt poze:)

ank, raulito e bestial , l-am auzit/vazut cantand:). ce-ti mai face burtica, e totul ok?

Serbanica, irina, dya, se cam apropie clipa cea mare si la voi.....

Irina, nasol cu soacra; eu am noroc, a mea e o dulceata. ce-i drept n-a venit pe capul meu dar, sincer, cu toate ca o ador, nu mi-as fi dorit sa fie aici. Si ne descurcam; sunt doar eu si sotul, si-a luat el concediu 3 saptamani (au trecut deja 2:)); pana acum e ok totul, deocamdata si sper sa ne descurcam, noi facem totul: baita, schimbat scutece, avut grija de bebe, rezistat la urlete:), facut mancare, ordine, plimarici......Nu e deloc imposibil si e mai bine sa nu ii lasati sa se bage in viata voastra. Dar e drept ca un pic de ajutor nu strica:) si daca se poate, lasati lumea sa va ajute. La noi nu prea are cine sa vina, ne descurcam dar probabil ca nu mi-ar strica sa ma trezesc si sa ma pun la masa gata pregatita:) + altele:).
Oricum, ne decurcam noi, fetele, si cu... si fara.... ca ne invata nevoia:)

Bubulina mea e bine, doarme noaptea cel putin 5-6 ore; ieri a dormit...8:), de la 12 la 8 dimineata; mai face scandal seara uneori, ziua dar e in regula, o stapanim pt moment. E un ingeras.

va pup pe toate, nasteri usoare si bebelusi sanatosi

Mergi la inceput