Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Fancy eu mai am cam o luna si ceva, pana atunci toata lumea o sa fie deja experta si o sa imi dea lectii. Cred ca e super ca bubulina ta e asa de cuminte, am vorbit cu o prietena si imi povestea ca baietelul ei papa din 2 in 2 ore inclusiv noaptea, cred ca e greu de tot.

Au trecut deja 2 saptamani? wow, trece asa de repede timpul.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fancy la mine mai sunt cred ca vre-o 2-4 zile si pot sa imi string baietelul in brate.
Fetelor nu stiu cum a fost la voi dar eu am asa emotii si parca un pic de frica.Sunt agitata,parca tot ma enerveaza.Saptamina viitoare intru in 40 de saptamini si dr ma tot amina sincer nu stiu ce sa mai cred.Il sun si miine sa vad ce zice dar cred si sper ssa nu ma mai tina ca imi este frica ca o sa ajung sa nasc in masina undeva intre Resita si Timisoara.
Fancy e mai bine sa va ocupati voi de bubulina ca restul nu fac altceva decit sa incurce.Eu am exemplu pe finuta mea care acum are un an dar nu a dormit decit leganata si trebuia ca toti sa se ocupe de ea.Finii mei stau cu parinti in casa si mai sunt si 2 frati asa ca a avut cine sa o resfete asa ca e mai bine singura.
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Buna seara!
Raspund si eu prezent la apelul lui Fancy: intr-adevar mai avem putin pana sa ne vedem puisorii.Eu cred ca mai am vreo 10-12 zile asa simt eu.
Serbanica de ce zici ca nu mai stii ce sa crezi cu dr?La ce te gandesti?Eu zic ca totul o sa fie ok si sapt asta iti vezi puiul.Maine il sun si eu sa vad ce zice , oricum sa stii ca mie mi-a spus cand am fost la el ca are fff multe gravidute luna asta vreo 24 care trebe sa nasca deci e super ocupat.M-ai intrebat de ce nu merg la el la cabinet: el mi-a spus sa il sun si sa merg la spital asa ca incerc sa vad.Avand in vedere ca bb meu e mare si el o sa vb cu el pt cezariana.
Irina au plecat socrii?Medicul tau te-a lasat la cineva cat e plecat?Am luat camasi de alaptat si sutien din euro, este un magazin acolo cu pijamale, lenjerii etc.Am mai luat un sutien de alaptat d la jolidon din bega, am aflat de la elatim si e tare fain.

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Vai, fetelor care mai aveti putin pana la marele moment... Sunt emotionata pentru voi. Imi inchipui ce e in sufletele voastre.

In legatura cu ajutorul, si eu merg pe ideea ca sfaturile sunt bune dar fac cum consider eu mai bine. Mama simte cel mai bine ce-i trebuie copilului. Iar cu ajutorul in casa... Nu stiu daca mi-ar place sa mi se bage altcineva in oale. Depinde de fiecare.

Legat de soacra, a mea e departe. Vine o data pe an si sta vreo 2 saptamani. Doar asa rezistam. Daca ar sta permanent cu noi, nu ne-ar place. E o femeie dificila, independenta, careia ii place sa aibe intotdeauna dreptate. Mi-ar fi greu daca as stii ca e aproape. Deja ne-a anuntat ca vine cand nasc dar am convins-o sa vina de sarbatori. Nu mi-ar place sa ma impiedic de ea in primele zile de dupa nastere. Sper sa nu se razgandeasdca.

Va trimit un pupic pe burtic

P.S. Vladutul meu e foarte activ. Cand mai creste oare se mai linisteste?

24+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut mamici si aproape mamici!

Noi suntem bine! Ne-au rasfatat ieri bunicii la maxim...iar seara cand aplecat Cri la culcare asa a pupat=o pe Eli si i-a zis ca "te iubec mult" ca m-am topit...i-am zis ca e cel mai bun frate mai mare!

Pe aici numai vesti triste...caldura asta nenorocita, s-a inecat o fetita de 6 ani intr-un lac de acumulare de langa sat...Greu, tare greu!

Serbanica daca tu nu te simti ok ia tot ce trebuie si interneaza-te...nu astepta dupa dr...mai ales daca nu te-a chemat la un control...Am avut o prietena si sora ei a nascut la 41 de sapt, insa mrgea zilnic la control si ii masura lichidul sa vada daca bebelina e ok.

Ank Raulito e super! Poate se face si el gimnast...ca Resita e aproape!

Fancy ma bucur ca va descurcati...si eu trebuie sa ma descurc, chiar daca mi se ofera ajutor din inima...am profitat de el pana acum, insa acum sunt hotarata sa ma descurc singura.

Va pup pe toate! Puteti sa va puneti pozici cu burtoasele in contul comun de la photobucket...daca nu stiti parola dati un pm...e aceeasi cu cea de la mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Fetelor am citit cu sufletul la gura tot ce mi-ati spus dar am vorbit cu dr si miine ma interneaza si miercuri o sa il vad pe BEBE.Eu plec in seara asta la TM sa dorm la o matusa ca miine de dimineata sa fiu la spital.Am emotii si parca un pic de frica dar cind ma gindesc ca o sa imi vad comoara uit de toate si abeea astept sa il vad.Asa ca va pup pe toatesi o sa vorbim ciind ma intorc de la spital sa va povestesc prin ce am trecut si cum a fost.
in curindde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Serbanica, suntem alaturi de tine. Te pupam si sa fii curajoasa.

Mai un pic si scoatem agitateleeeeeee...

24+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

ciao.
scriu repede-repede. v-am citit:)

serbanica, suntem aici:), totul va fi super si va decurge cum trebuie.

pe restul ...va pup deocamdata:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica multa bafta , suntem aici pentru tine, vei vedea ca totul va decurge bine si iti vei strange puisorul in brate miercuri!!
Abia asteptam vesti de la tine!!!

Diana
37+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Serbanica tinem pumnii ptr miercuri! Daca vrei sa ne dai si noua un sms cu datele puiului tau iti las nr meu de tel aici 0723612495.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput