Gravidute si mamici de Timisoara (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Cu soacra, problema e ca pana acum totul era ok. Acum ma asteptam sa reactioneze altfel, sa fie altfel, m-am schimbat si daca pana acum maica'mea era inamicul numarul 1 acum imi dau seama ca alta e relatia intre noi.

Dya eu vazusem patuturi in Euro si cred ca de acolo voi lua, deci o sa dau o tura si pe la camasi si sutiene. Multumesc pentru informatii. Ma gandesc ca sa termin bagajul de spital, cu hainutele de bb tot pentru spital si restul si dupa aia sa ma apuc sa strang ce mai am pentru acasa.
Nu am contractii decat BH, ma simt super, dar cand citesc la odisee si cand mai aud ca fetele sunt mai grabite ma apuca panica. Oricum daca termin cu bagajul, cat stau in spital nu au decat sa se ocupe ceilalti sa pregateasca pentru bebe.

Oricum imi doresc sa stea bebelina cat se poate in burtica, era cam micuta la ultimul eco.

Nu am apucat sa vorbesc inca cu nenea doctoru', il sun sa vad ce mai zice si sa imi lase un nume, ceva, daca nu nu stiu cum fac. Ma duc la concurenta

Serbanica iti scoatem marti-miercuri agitelele. Sa ne tii la curent cand poti.
Oricum iti dorim un bebelin frumos, sanatos, voios si papacios.
Sa stii ca suntem langa tine, de fapt cred ca fiecare trecem impreuna cu viitoarea mamica prin emotiile nasterii.
Eu de cand citesc pe aici tot nasc Cred ca atunci cand o sa nasc pe bune deja o sa fiu experta.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Serbanica scoatem agitatele inca de pe acum sa dea DD sa fie totul bine si sa il tii pe BB in brate maine!
Maine merg si eu la control la dr Murariu la spital poate cine stie aflu ceva noutati despre tine!

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor dragi!

Ne cerem scuze dar noi intram asa de rar... nu mai avem timp de nimic. Comorile mele imi ocupa tot timpul asa ca... la revedere timp ptr net si forum!

Va pup pe toate si pe bebeii vostri!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Serbanica iti tinem pumnii!!! Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Fetele, ieri am fost la Clinica Cioata si m-am programat pt. eco morfofetala. Voi ati facut-o? Cum vi s-a parut?

Programarea este abia in 15 sept pt. ca era aglomerat.

Abia astept sa-l vad pe buburuzul care imi da suturi tot mai puternice...

24+ viitoare mamica de Vlad Andrei

Asa_crestem_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara burtici, bebici si mamici!
Of, m-am dus si eu prin mall sa ma uit de chestiute pentru copii si am venit disperata. Preturile cam mari, chiar daca sunt reduceri.
In week-end ma duc la plimbare prin alte magazine.

Dyanira sa ne tii si pe noi la curent cu noutatile.
Parca vad ca o sa raman acusi singurica pe topic. Toate fetele ocupate cu bebelini numai eu miscandu-mi burta de pe pat pe coltar si invers.
Macar sa mai stea bebelina cumintica si sa nu se grabeasca, abia saptamana viitoare imi vin mesterii sa ii faca camera.

34+ - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Citat:
citat din mesajul lui serbanica

Fetelor am citit cu sufletul la gura tot ce mi-ati spus dar am vorbit cu dr si miine ma interneaza si miercuri o sa il vad pe BEBE.Eu plec in seara asta la TM sa dorm la o matusa ca miine de dimineata sa fiu la spital.Am emotii si parca un pic de frica dar cind ma gindesc ca o sa imi vad comoara uit de toate si abeea astept sa il vad.Asa ca va pup pe toatesi o sa vorbim ciind ma intorc de la spital sa va povestesc prin ce am trecut si cum a fost.
in curindde

SerbanicaSerbanica

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

serbanica, tinem pumnii!!!!!

miha, sa ne trimiti mesaj daca afli ceva de la serbanica

cristina, ai 2 copii minunati; lasa forumul, ai grija de ei:):)

irina, imediat trece timpul si vine si vremea ta:)

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Am intrat sa vad daca se stie ceva de Serbanica???
Vad ca nu e nici o veste: eu merg la dr mai pe seara dupa 6!Am emotiiii mari: cred ca se apropie momentul!

Diana
38+ mamica fericita de ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca1227 spune:

buna burtici!
si eu sunt o burtica pe ultima suta de metri, si sunt tare nerabdatoare.
vreau sa va intreb daca imi puteti recomanda un pediatru bun in zona cetatii, gh. lazar?

astept vesti de la voi

Mergi la inceput