Gravidute si mamici de Timisoara (18)
Raspunsuri - Pagina 11
otim spune:
"De ziua ce-ti surade-n prag
Si-i porti frumosul nume,
Eu iti doresc tot ce-i mai drag
Si mai frumos pe lume."
LA MULTI ANI tuturor celor care azi sarbatoresc
Laurentiu Ovidiu
Otiliei
alex2alex spune:
La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Maria, Marian (si orice alta forma a acestui nume)!
dyanira spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR SI DIN PARTEA MEA!!!
Serbanica ce faci?Cum esti?Ai vorbit cu dr Murariu?
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Ank83 spune:
Azi de Sf Maria , dau de baut si papica tuturor ![]()
...

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Vai nu mai pot de cald ..vreau undeva la 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Roxyn spune:
Si din partea mea LA MULTI ANI! tuturor Mariilor. Ce mult imi place numele asta. Are ceva divin in el.
Ai dreptate Ank cu plecatul undeva la racoare. Noi am vrea sa mergem luni la Mako (cred ca asa se scrie) in Ungaria. A fost cineva? Imi puteti da ceva detaii legate de preturi, mancare etc. ?
Va pup
24+ viitoare mamica de
Vlad Andrei
Asa_crestem_noi
serbanica spune:
Buna fetelor.LA MULTI ANI PT MARII SI PT MARIAN.
Am vb cu dr si stau si luni acasa a zis sa il mai sun si luni ca luni e prea ocupat si nu se poate ocupa de mine,asa ca pina la urma cred ca o msa nasc in masina de la Resita la TM daca ma tot amina atit
.Azi noapte am avut si dureri care plecau pe picior in jos asa ca sincer nu stiu ce sa mai cred.
39+
_irina_ spune:
Buna dimineata burtici, mamici si pitici.
Azi au venit socrii 

. Nu stiu ce parere au despre noul membru al familiei, pardon viitor nou membru al familiei.
Revin cu aventurile mai pe seara.
33+
- Andreea
dyanira spune:
Salutare!
Va doresc tuturor un weekend placut!
Serbanica asa de ocupat e dr????Si eu o sa il sun luni ca sa vb cu el sa vad cand pot sa merg la spital sa fac un control si sa discut cu el despre nastere.Sper sa ma primeasca cat mai repede.Probabil ca marti te cheama si pe tine eu asa zic.Cum stai cu emotiile?Ca la mine e productie sanatoasa de morcovi....

Irina bafta azi cu socrii, sa iasa totul bine.Nu stiau de viitorul membru al familiei??
Diana
37+ mamica fericita de
ANDREI TUDOR
AMR putin pana sa ne vedem minunea
_irina_ spune:
Nu stiau de noul viitor membru al familiei, acum au aflat.
A fost un pic mai bine decat ma asteptam, dar tot aiurea. M-am schimbat asa de tare incat simt ca m-am schimbat. Dar oricum am fost destul de draguta, nu am incercat sa o contrazic prea mult.
Decat de 2 ori...
Cel mai cool a fost cand i-a zis lu' al meu ca gata, acum nu mai face inca unul. Si am contrazis-o in primul rand ca nici pe asta nu il face el, ca pana acum eu l-am carat si in al doilea rand eu mai vreau un copil, nu vreau sa creasca de unul singur. A cam inghitit in sec.
33+
- Andreea