CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!
Raspunsuri - Pagina 19
CristinaT spune:
Buna dimineata,
a scris tot si tema de ieri si pe cea de alaltaieri. Totul cu litere foarte mari. Nu a uitat sa ma intrebe "daca acum vad??"
A primit culegerea de mate care desigur nu incape in nici o coperta. Nu era nic o noutate, o aveam, dar e cam subtirica. Azi ma duc sa cumpar folie. Presimt ca trebuie sa primim si cartile de engleza.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Edit: de azi de dimineata numai greseli fac.
helbi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui CristinaT
![]() ![]() pune-ti casti si asculta muzica! www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Merci de idee! Acum, pe bune vb. "Tipa" e asa de motivata, ca azi la ora 7 imi facea deja primul concert pe ziua de azi

CristinaT spune:

si vecinii ce zic?
helbi spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT![]() ![]() ![]() ![]() si vecinii ce zic? www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani! |
Pina acum, nimic
CristinaT spune:
Mi-am pus ceasul sa sune la 5.30 si am mai stat un pic in pat... cand am deschis ochii era 6.55 La 7 voiam sa plecam din casa, asa ca spalat, imbracat, codite, macarea mancata in masina, temele corectate in masina.
Pe drum am ascultat aproape toata piesa de teatru "Fii cuminte, Cristofor!"
Va doresc o zi buna!
CristinaT spune:
inca nu avem manualele.
Anul trecut in manulaul de engleza nu erau cuvinte ci doar poze.
helbi spune:
Wow, Cristina! Ce rapide ati fost!
Noi de azi incepem cursul de engleza. Sunt tare curioasa sa-i aflu impresiile Biancai. In descrierea cursului scria ca vor face impreuna cu o profa si 2 copii de la circ. E pt copii intre 6-9 ani, invata jucindu-se si aveau nevoie de materiale de scris, foarfeca si lipici.
Revin cu impresii!
Azi dimineata am "prins-o" pe invatatoare in toate ffff bune. Mi-a zis ca e f. incintata de Bianca. Ca la mathe si germana nu are pb.,;ca i se pare super ca Bianca vine de atit de departe cu mijloacele de transport in comnu si apoi pe jos. V-am zis ca toata sapt. asta au avut o actiune: sa mergem pe jos la scoala. Cine vine pe jos (pe ultimii 300 m pina la scoala) is pleaca pe jos primeste cite o stampila (una la venire, una la plecare) pe zi. Clasa care are cele mai multe stampile, cistiga un aparat digital pt 1 an de zile. Actiunea e anuala!
M-am mai linistit putin dupa ce am vb azi cu ea. Invatatoare e f buna. Dac aBianca face bine, nu o depuncteaza. Insa...nu e "copilul" ei de suflet! Asta e......macar stiu ca o apreciaza pe bune!
WE placut!
helbi spune:
Am venit de la engleza si e super incintata de curs. Profa e f draguta. Sunt copii intre 6-9 ani. Se pare ca Bianca si prietena ei sunt cele mai mari, avantaj ele ca pot scrie tot (asta zicea si profa, ca,pt cei care stiu sa scrie e mai usor, dar ca are metode de invatat si pt cei care nu stiu sa scrie. Cica au si invatat un cintecel:_))
Acum e la ora de religie!
PT luni, pt prima data in 3 ani, n-au primit teme pt acasa. Sia-u avut voie sa-si lase si ghiozdanele la scoala:-)) In mod sigur au facut ceva "bine" de ia lasat fara lectii! La noi, pina acum nu a existat E fara teme, spre deosebire de multe alte scoli, in care e regula: nu teme pe WE.
WE placut!
cortez spune:
Noi am avut prima sedinta cu parintii in care ni s-a spus ce rechizite trebuie sa mai luam in plus fata de anul trecut si ce uniforma vom avea.
Avem si doua profesoare tinere si noi: la engleza (care sper sa si ramana) si o profesoara "rea" de sport.Engleza si sport vor face de doua ori pe saptamana.
Avem manuale de la Aramis si cu siguranta si culegerile si caietele de lucru vor fi de la aceeasi editura. Manualele de anul acesta arata foarte bine, cele de anul trecut au fost un dezastru a trebuit sa cumpar altele ca sa poata lucra dupa ele.
Ne-am inscris si la tenis, vineri am avut prima sedinta gratuita, vom plati 220ron/8 sedinte, desi domnul profesor este foarte bland si dragut mi se pare un pic cam mare pretul.
Stie cineva un club in sectorul 6 unde se face tenis dupa ora 18 si un picutz mai ieftin?
Mult succes in clasa a IIIa tuturor copiilor!