CLASA a 3-a, anul scolar 2008-2009 !!!
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaT spune:
Helbi, felicitari Biancai! E tare!
Bravo Bianca, asa te vrem.
cortez, pot sa spun doar ca pe tine te costa mai putin tenisul decat pe noi. Noi pe 8 sedinte platin 260 Ron.
Inca nu m vorbit cu germana ca nu e de acord sotul. Cica nu se face inginer. Nu stiu ce sa fac. Trebuie sa ma sfatuiesc cu invatoarea fetei. Poate ca are drepatate ca are programul prea incarcat. 
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
helbi spune:
Merci Cristina!
Sa va zic cit platim noi la tenis?! 235 Euro / 21 sedinte, grupa de 4 copii.
helbi spune:
Tot eu![]()
Am facut un calcul rapid si, Cristina, platim cam aceeasi suma pe ora la tenis, cca 11 euro. Citi sunteti voi in grupa? Si de ce doar 8 sedinte? La noi dupa vacanta de toamna, care va incepe din 2 oct. , incepe sezonul de iarna si aici e tariful pe care vi l-am zis, ca-s costurile mai ridicate.
Ramona J spune:
Cristina T, ce figura-i Oana ta!
Alexandru al meu e mare cititor, dar trebuie sa-i spun eu sa ia cartea sa citeasca. Apoi n-o mai lasa, dar tare as vrea sa vad ca ia el singur cartea.
Au primit si ei o lista cu 20 de carti, de la biblioteca scolii. Au termen sa le citeasca, apoi primesc tot felul de premii. Ideea e buna, dar nu m-am lamurit inca daca merita efortul cartile alea. Le mai studiez.
Noi inca n-am reusit sa ne intilnim cu instructoarea de tenis si sotul il duce tot mai rar pe Alexandru sa exerseze. E vorba ca pe saptamina viitoare incep lectiile. Sper! Costul va fi undeva pe la $10-15 ora, depinde si citi copii sint.
Va invidiez pentru orele de limbi straine. Vorbisem sa-l duc pe Alexandru la spaniola, dar semestrul asta deja e cam incarcat programul. Asta costa $13/ora, nu stiu citi copii sint in grup.
Nu stiu daca am mai scris, intre timp a inceput scrima si-i place si asta. Dar cica tenisul ramine in top.
La scoala am vazut ca incepe sa aiba greseli la gramatica, cred ca as face bine sa fac o culegere, ca partea asta am neglijat-o in favoarea matematicii.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
helbi spune:
Vezi Ramona, te plingeai ca nu-i Alexandru sportiv
Nu-i place fotbalul, dar uite ca tenisul si scrima l-au "cucerit"!
Am deschis un capitol nou!
Lala_D spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126902
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze