Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 9
bikmaria spune:
NANUTAmi-a spus colega ca am fost cautata de o fata frumoasa rau cu un baietel cam de aceiasi varsta cu Teo si mi-am dat seama ca tu ai fost
,sper sa ne intalnim zilele astea ,sunt libera dimineata
ti-am trimis PM
CECILIA v-am admirat ,atat pe tine cat si pe flacaul tau cel frumos 
isabeluta spune:
Buna searaaaa!
De data asta nu mai citesc din urma, o iau inapoi. Abia ce am trimis mesajul trecut si a inceput urlacila...al meu se trezea noaptea si inainte de faza cu dintele si apropo mulutmesc si multi, multi pupici de multumire pentru iepuras!
Acum noaptea e o chestie cu luna in timpul careia mami doar picoteste. Uneori ma mir singura cum rezist.
Si la job pe cuvant daca ma intelg unii (mai ales sefu` care man of course si ca orice man e si misogin pe deasupra). Dar iarasi repet nu ma plang, doar il ignor si-mi vad de treaba.
Asaa...Nana imi pare rau pentru degetul tau. Poate reusesti cumva sa intri in apa. Poate si pui cat te balacesti un deget de manusa chirurgicala? Apoi il dezinfectezi bine. Macar o data de pofta. Sa stii ca am anulat orice treaba sambata dimineata. Is prezenta in parc!!!
Am vazut si eu puiul de morosan cu iepurila si la somn cu Dariuta.
dulce. Nu stiu sincer cand ajungem la Sighet anu` asta, dar tare frumos e in agust dupa ce se coseste fanul...
Yaia nu-ti face griji nu plange si nu te uita. Al meu deja incepe sa dea din maini si se ridica in picioruse cand aude cheia in usa. Iar dorul de el m-ar termina pur si simplu daca nu mi-as baga capul pana in crestet in hartii.
Pe tanti Cindy o am si eu. Buna caseta, dar iti trebuie un pic de antrenament inainte de a te apuca de aerobic. Eu m-am amagit, o vreme, cnad eram inca acasa cu bebe cu pilates...acum e ultimul pe lista.
Chiar ma minunez cand aveti timp de toate astea. Ori sunt eu defecta. ![]()
Isabela
de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)
isabeluta spune:
Adi clipul acela e bun de dat aici la fiecare inceput de calup de reclame. Sa mai trezeasca sentimentul matern in unele surate de pe meleagurile mioritice. Eu sunt revoltata tare pe orice inseamna TV si chiar "children see, children do".
Va rog sa nu dati cu rosii si sa primiti cu drag urarile mele de
pentru mamicile sarbatorite zilele astea. Va
dulce pe toate si sa fiti sanatoase si vesele pentru puiutii vostrii.
Noi, eu ma pregatesc intens de CO - am totul planificat, inca nu am trecut la fapte. ![]()
Vorbit pentru trimis catelul la "pension", citesc de zor cum e cu bebei in avion. Ma gandeam pe langa sticluta cu apa, hainute mai groase pt avion, jucarii vechi si noi sa iau si niste ceai de chimen. Asta e marele meu stress la decolare-aterizare. O sa fie suficient pentru tzitzileala asa deasa? Off, vorba ceea "baba se piaptana...".
Nu fac glume de cand il chinuie dintisorul m-a termina la propriu, ar vrea non-stop. Ce credeti ca a invatat piciu`...ridica tricoul, bluza si casca gurita. Iar eu nu pot pur si simplu sa pun piciorul in prag.
Si ce am mai descoperit de vreo saptamana...nu mananca in bucatele mari si nici sa-i dau o bucata mai mare in mana, dar ii place sa-i pun pe limba bucatele mici-mici de biscuit. Am incercat si mi-a iesit figura cu branza proaspata nesarata si cascaval, iar azi i-am dat 5 pufuleti si a muscat din ei...sper sa fie ok. Pana acum nu am observat nimic schimbat pe piele sau in scutec deci e ok, iar bebita e super incantat.
Isabela
de
isabeluta spune:
Vad ca sunt singura pe aici!
Ma duc la somn in cazul asta...
Noapte buna!!!
PS Tomitza cu gandul la tine am intrat pe DC. Nu ma intreba de ce! Ma bucur tare ca mai dai cate un semn. Eu zic ca sanatatea ii cea mai importanta. Are fiecare mamica cate un cui de stress sau mai multe. Peste vreo 2-3 ani o sa radem de ele.
Isabela
de
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Cecilia, am vazut pozele din parc. Cristi e foarte dulce iar tu arati foarte bine! www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea |
As vrea eu sa fie asa,m-am multumii cu burta in minus.....trebuie sa trec la treaba ca nu se mai poate....Anisioooooooo ma iei si pe mine la ''aerobic''....am urat asta de cand ma stiu pe mine sa ma pui sa fac altceva nene ca altfel nu vin,....am toata admiratia pt cine merge sau face aerobic.Eu prefer alt sport....joc si fotbal numai aerobic nu.......in facultate la orele de sport, in anul I, trebuia sa mergem la ora de sport(obligatoriu)=aerobic....la care prima mea intrebare a fost,alta varianta nu avem? profesoara de sport a zi da, daca ai facut vre-un sport....asta a fost scaparea mea si uite asa colegele mele mergeau saptamanal la aerobic si eu 3 saptamani pe an la antrenament si fumammmm pe vremea aceaa de in prima zi de antrenament ziceai ca am alergat la maraton ....hihi.....hai ca am luat-o pe aratura, daca ma lasati singura pe aici...

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi
magdaz spune:
Buna seara.
Yaia, multumesc ca ma strigi la apel. Iaca sunt si eu pe aici, mai citesc cind am timp. Mi-e dor de voi, insa nu pot tine pasul...nu mai stiu care, cine , ce , cum...ma multumesc cu frinturi.
Tocmai ce incarcam niste poze mai noi pe flickr: http://www.flickr.com/photos/21833712@N07/?saved=1
Despre noi: imi fac ceva griji ca neglijez fata.
Ma uitam la jucariile lui Cristi de Cecilia, care e un dulce, si constat ca fata mea are doar niste zornaitori si zdrancanele. inca nu am trecut la de astea cu butoane si muzici, dar lui Cristian ii luasem pe vremea asta.
Are un obicei ciudat fata mea: sare in carut cu repetitie de 20-30 ori si mai nou da si din cap de la stinga la dreapta si invers.
Zice " ma-ma" ( de fapt e me-me), dar despre mine e vorba, si altele: ute-ute, oi-oi-oi, ba-ba, te-te, da-da, nane-nane( eu cred ca asta inseamna Doamne-Doamne, ca ii spune mamaie mereu cind ii arat icoana, si ea parca tot la adresa icoanelor zice asta).
avem 9 dinti. sta singura in picoare, merge pe linga mobile si ..cam atit. Dar cazaturi cu carul. daca nu esti linga ea nu e in sigurantza.Nu stiu cite kile si ce lungime are, n-am mai evaluat-o de la 5 luni...sunt zuzu rau. dar creste...se vede. S-a inchis si fontanela...mi se pare cam devreme... la Cristian s-a inchis pe la 1 an si jumatate.
Apropos, am vazut-o pe Erika a Devyllei intr-o acrobatie in scaunul de masa de am murit eu aci in fata computerului de frica.
Si la munte am avut mari probleme cu George: se lasa cu plinsete si Cristian ma " consola" nedumerit saracutul. tati vroia sa il suie pe toate stincile, pietroaiele, sa stea pe marginea cascadei, ...iar eu faceam "crize". el zice ca il "castrez", ca il sperii si il inhib si o sa fie un fricos...copilului nu-i e frica..dar mie da...nu ma pot stapini..nu stiu cum sa procedez. eu am o teama maladiva de inaltime, si la metrou daca ma apropii de marginea peronului ( ceea ce nu fac!) , ma ia cu ameteala.
Hellp, cine are pui mari voi ce-i lasati sa faca?
Va pup, mi-e dor..sper sa intru mai des.
Annisia spune:
Cecilico, atunci noi doua cafelim si lulelim, iar Erina ne salveaza onoarea cu aerobicul. Bine asa? Sau, daca vrei sa-mi faci curat in casa cat ii tin companie Erinei... Sau nu, mai bine bona pentru bebei. Asa-i mai acceptabil? Ca nu stiu ce altceva sa-ti dau de facut... Ba stiiiuuuuu!!! Am un pat de 2 pe 2. Te bag la somn cucoana, ca asta ti-e cel mai drag pe lumea asta. Te-am citit?
Magdaz, eu nu am copil mai mare decat al tau, dar eu il las pe Y sa faca orice ii starneste curiozitatea. Sub supraveghere, desigur, dar fara sa-l ingradesc sau sa-i invadez teritoriul. Sper sa-mi tin obiceiurile si la batranete si sa nu ma gaseasca al meu cautandu-l pe fi-miu prin buzunare... Hihihihi... Oricum, de nor-mea n-o sa-mi placa oricare ar fi ea, stiu de pe acum... Sa puna ea gheara pe sufletul meu, pe viata mea, pe lumina ochilor mei; maaama ei!!!!
Acestea fiind spuse ma duc sa-mi fac antrenamentul, ca ma gaseste Cecilia nepregatita (la lulele, nu va ganditi la altceva). Apoi ma bag langa tata lui Pishtone in scutece. Somn usor, doamnele mele!
Micul Yanis creste mare
bernix spune:
Buna dimineata!
Uite ca semnez prima condica si nu-s cafegioaica, azi tre' sa va faceti singure.
Io tocmai am baut un suc de mere. Mai vrea cineva?
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
Magdaz, nici nu sti ce ma bucur ca inca citesti pe-aici, chiar daca nu ai timp sa scrii. Cred ca toata lumea te intelege ca esti scumpa la vedere, doar ai serviciu si doi pui frumooosi.
Am vazut pozele, copiii seamana tare bine intre ei. Si verisoarele intre ele.
Iar mami este frumoassa si arata tare fericita "la marginea cerului".
Cred ca o sa ti-o incasezi de la Sabina: ai fost la Busteni si n-ai dat de stire.
Acum, in legatura cu teama ta de inaltime... Daca stii ca ai teama asta, de ce nu-ti faci de lucru un pic mai la distanta de baiat, atata timp cat e si tatal lui cu voi si-l supravegheaza? Sau de ce nu-i lasi pe baieti singuri din cand in cand sa mai faca nebunii?
Te pup
si sper sa te "citesc" mai des.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Yaya, vazut delfinasul, motociclistul... e un scump si smecheeeeeer mare bucurie mare...de 2 zile Darius adoarme neleganat, ii pun pernuta magica Am copt o prajitura ...merg sa fac crema... |
Multumim, mama de pui de morosan! Am vazut comentariul, dar am avut acum timp sa bag ochi si la pozele voastre. Tocmai voiam sa fiu soacra rea si sa te intreb unde-i clopul lui Darius acolo in barca? Ca nu avea nimic pe capsor si era in soare. Dar am vazut apoi palaria pe cap si iti dau pace.
Auzi, de unde ai luat pernuta magica? Vreau si eu una.
Si o prajitura, ceva, nu dai? Ca pun sacosa mintenas!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze