Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 8
adimercedes spune:
In concluzie, cred ca majoritatea copiilor de alaptarese (subliniez, nu toti, ci majoritatea), adorm la tzitzi si le e greu sa se obisnuiasca sa adoarma singuri in patut la ei. Ganditi-va ca toata viata lor au stiut o singura metoda de mers la somnic si e f dificil pt ei, mai ales pt cei inca alaptati, sa inchida ochii si sa adoamra pur si simplu (vorbesc de somnul de seara, nu de cel din carut/ masina etc). Eu cred ca va veni si vremea cand vor fi ok sa adoarma singuri. Dar cred ca la varsta de 9-10-11 luni incep sa isi dea seama ca nu sunt o prelungire a mamei, ci ca sunt fiinte cu individualitate si asta e pt unii dificil de gestionat, pt ca incep sa aiba anxietati si frici (ca mami pleaca si nu mai vine etc). Dupa ce trec de perioada asta cred ca e ok.
Ideea e sa se intample totul treptat. In cazul Lisei ma adaptez la cum evolueaza ea. Daca vrea sa adoarma langa mine e ok, desi eu sunt vraiste, dar tot in patutul ei ajunge, chiar de trebuie sa ma trezesc la ore extrem de mici sa o mut. Dupa ce se intarca mai vedem ce si cum va fi. Desi ar fi mai usor daca ar adormi singurica, fara nazuri, e ok asa cum e.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
adimercedes spune:
Inca una si ma duc (si revin maine). Fara nici o legatura cu discutia de fata, cand sunteti la capatul rabdarii, va rog sa va aduceti aminte de www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">acest videoclip. La mine functioneaza si ma controlez instant! ![]()
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
cecilia L spune:
Adi cat adevar exsta in acest videoclip, daca ar intelege toti parintii asta.....altfel ar arata totul.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
asa merge Cristi
Annisia spune:
Fetelor, am uitat sa va spun... Mi-am cumparat din Cora un DVD pentru aerobic. Este al lui Cindy Crawford, antrenata de Radu Teodorescu (zis si Ucigasul de Balene!!!). Costa 40 de roni, dar merita fiecare banut. Are trei serii de exercitii; doua de cate 40 de minute, care se lucreaza alternativ in zile diferite si unul concentrat de 10 minute, pentru zilele cand nu ai prea mult timp la dispozitie. Vreau sa va spun ca sunt destul de solicitante, dar e treaba serioasa. Daca va tinenti de ele, sunt convinsa ca veti vedea rapid rezultatele.
Eu abia cand am inceput sa le fac mi-am dat seama cat sunt de intepenita. Bine, primul semn l-am avut la o petrecere unde nu am mai putut sa dansez toata noaptea, conform obiceiului... Cum se apropie nunta lui Ro, trebe sa-mi recapat forma ca vin sarbele si ma ia cu naduseli...
Asa ca, Erina, te astept la o tura de aerobic. Sa-ti iei greutati la tine. Eu le-am luat tot din Cora, cu 30 de roni. Am luat unele mai grele, ca sa fac o treaba klumea, daca tot m-am apucat...
Fir-ar sa fie, ca tot la vorba lui Bogdan am ajuns - fara sport, nu voi reusi niciodata sa revin la forma initiala... A mai si ras de mine cand a auzit ca "ma antreneaza" Ucigasul de Balene... Hihihihi...
PS: Mi-am luat si revista Miss Sport, cu DVD-ul exercitii de Pilates, dar e cam frectie... Bine, nu e genul meu. Exercitiile sunt foarte lente si prea putin solicitante. Costa numai 12 roni. Probabil ca tipele care nu suporta o miscare extrem de solicitanta, este ceva ideal.
Micul Yanis creste mare
cecilia L spune:
am mai pus poze noi
http://good-times.webshots.com/photo/2538577890101313810zlMBZB
asa merge Cristi
devylla spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Annisia Fetelor, am uitat sa va spun... Mi-am cumparat din Cora un DVD pentru aerobic. Este al lui Cindy Crawford, antrenata de Radu Teodorescu (zis si Ucigasul de Balene!!!). Costa 40 de roni, dar merita fiecare banut. Are trei serii de exercitii; doua de cate 40 de minute, care se lucreaza alternativ in zile diferite si unul concentrat de 10 minute, pentru zilele cand nu ai prea mult timp la dispozitie. Vreau sa va spun ca sunt destul de solicitante, dar e treaba serioasa. Daca va tinenti de ele, sunt convinsa ca veti vedea rapid rezultatele. Eu abia cand am inceput sa le fac mi-am dat seama cat sunt de intepenita. Bine, primul semn l-am avut la o petrecere unde nu am mai putut sa dansez toata noaptea, conform obiceiului... Cum se apropie nunta lui Ro, trebe sa-mi recapat forma ca vin sarbele si ma ia cu naduseli... Asa ca, Erina, te astept la o tura de aerobic. Sa-ti iei greutati la tine. Eu le-am luat tot din Cora, cu 30 de roni. Am luat unele mai grele, ca sa fac o treaba klumea, daca tot m-am apucat... Fir-ar sa fie, ca tot la vorba lui Bogdan am ajuns - fara sport, nu voi reusi niciodata sa revin la forma initiala... A mai si ras de mine cand a auzit ca "ma antreneaza" Ucigasul de Balene... Hihihihi... PS: Mi-am luat si revista Miss Sport, cu DVD-ul exercitii de Pilates, dar e cam frectie... Bine, nu e genul meu. Exercitiile sunt foarte lente si prea putin solicitante. Costa numai 12 roni. Probabil ca tipele care nu suporta o miscare extrem de solicitanta, este ceva ideal. Micul Yanis creste mare |
Eu fac altceva...www.billyblanks.com/" target="_blank">ce pare mai greu insa imi place muuult...plus ca vorba ta,nu ma mai simt intepenita nene.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
cecilia L spune:
Unde sunteti toate?????????? v-a sperit Anisia cu aerobi-cul????????
asa merge Cristi
Erina spune:
Buna din nou!
Annisia its a deal! Am auzit de DVd-ul cu Cindy. Am sa il iau si eu.
In urma cu vreun an cred, a fost Radu in Romania. Stiu ca la vremea aceea toate vedetele se abonasera la programul lui. E foarte bun!
Deja sotul a examinat ofertele de gym din apropiere.
Am sa va rog pe voi sa imi dati ceva sugestii dupa ce ma mut.
Pilates cu Mary Windsor si Tae Bo cu Billy Blanks am si eu dar...nu le folosesc.
Imi place mult Pilates ca nu solicita incheieturile. Tae Bo e prea rapid pentru mine.
Preferatul meu absolut e Aqua Gym-ul dar cum se face in Japonia.
La Anna Sapa nu au inceput inca dar din cite intelesesem eu programul e destul de mild, mai mult un dans.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
Erina spune:
Cecilia, am vazut pozele din parc. Cristi e foarte dulce iar tu arati foarte bine!
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Poate reusim sa facem o listuta cu fetele care sunt pe litoral incepand cu 15.08 si sunt doritoare de-o intalnire. www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank"> ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
eu ajung pe 17 august si stau pana 23 august inclusiv ,sper sa ne intalnim cat mai multe mamici si bebici