Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 17
kriss79 spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!! Sa fii sanatos!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 9 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Yaia spune:
LA MULTI ANI, ANDREI de Teodoran, sa ai parte de sanatate si noroc in viata si de o surioara sau un fratior sanatos, alaturi de care sa cresti fericit!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Si avem primul aur olimpic! Bravo, Alina!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
magdaz spune:
La multi ani, Andrei !
Tie , mamicii si familiei numai sanatate. Sa te faci o dulceata de papanash !

danuta36 spune:
La multi ani ANDREI! Sa cresti mare,frumos si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor!
Marunzika spune:
Listuta pt intalnirea de la mare:
1. bikmaria 17-23.08 in Eforie Nord
2. luy 18-22.08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia
4. Sabina 15.08-01.09 in 2 Mai
5. magdaz 23.08-29.08 in Mamaia
Noi suntem pe ultima 100 de m, maine-n zori plecam spre aeroport. Multumim pt urari.
carpatina zbor lin si sa ne auzim cu bine in Ro!
Va pupam si sper sa se lase cu "mare" intalneala la mare si la munte
!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
luy spune:
La multi ani, Andrei ! 
Sa-ti fie viata senina, plina de bucurie si succes !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
betty78 spune:

Nu am mai scris de mult si nu am mai citit tot de mult, dar pot sa va spun ca v-am dus lipsa.
Am fost f ocupata cu munca, dar mai ales am fost suparata cu Mario, care a fost galben la piele...a doua oara. A reinceput cam la cateva zile de cand ne-am reintors de la mare si a ramas asa.
Din pacate nu am vesti bune, fiind suspectat de anemie hemolitica, care poate sa fie genetica sau dobandita. Mi s-a spus ca un diagnostic exact se poate pune dupa 2 ani, dar totusi ar trebui sa il duc la hematologie pentru analize amanuntite.
Pe de alta parte e posibil sa nu fie nimic...asa ca totusi sper ca Mario sa fie sanatos.
In rest el este bine, are in jur de 11200gr si 79 cm...e un copil foarte vesel, cuminte, vrea numai in picioare, merge tinut de o manutza pe strada si pe nisip merge singurel. Vorbeste de zor si cu directie: apa, papa, caca, etc. Are in schimb o personalitate foarte puternica si este f ambitios.
De mancat mananca de toate, dar fara zahar, sare. Inca il mai alaptez seara, noaptea si dimineata, dar nu ii mai ajunge; curand o sa incep sa il bag pe lapte praf, sau poate trecem direct la cel de vaca.
Pe de alta parte am si o veste buna...imi pleaca bona, mai ales ca eu nu o m-ai sufeream deloc si imi parea rau sa o concediez, mai ales ca Mario era innebunit dupa ea.....a gasit un job in Spania, asa ca tot raul spre bine. Nesimtita s-a plans lui socra-miu ca nu este multumita cu banii, ca ea pt munca prestata ar trebui sa primeasca mult mai mult - adica o plateam pt 10 ore de luni pana joi si 8 ore vineri, pentru babysitting si menaj cu 1500 ron/luna si carte de munca - adica eu aveam un cost de aproximativ 1900 ron si nu era bine....
Sper sa gasesc pe cineva repede, sau poate o conving pe mama sa se pensioneze si atunci o sa stau fara griji.
Eu nu am timp nici sa respir: am inceput finisajele la casa si imi este foarte greu sa ma impart peste tot: doctori, bebe, servici, casa, amenajari....
Azi m-am linistit si cu problema mea cu lipsa CM-ului. Deja intrasem la idei....auzisem de tot feluri de cazuri de menopauza precoce si deja ma bagasem la idei...dar a venit azi, asa ca sunt fericita.
Alehiam, Carpatina multumim frumos.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:

La Multi Ani Andrei!!!!!!
Teodoran sa ai un baiat sanatos, sa iti aduca cat mai multe bucurii si sa aiba o viata plina de realizari!!!! 
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario