Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Salutare pe fuga, sa nu credeti ca am disparut ca magarul in ceata. Am o perioada mai proasta in general si extrem de multa munca la birou. Nici nu stiu ce sa mai fac, mai iau si seara acasa de munca. Mai ales ca e in conced colega mea. In rest Bubu e bine sanatos, si un dragalas si il iubesc de mor. Diseara plecam la mare sa vedem si atomica, am fix 30 min sa fac bagaj cand ajung acasa, asa ca nu apuc sa mai postez.
Am mai citit din urma cate putin, prea mult ca sa ma concentrez sa raspund. Poze nu prea am apucat sa mai vad, mai putin pozele Annisiei din conced care sunt exceptionale. Mi-au prins tare bine intr-o zi in care eram cam prost dispusa, le-am vazut si revazut si mi am mai ridicat moralul. Annisia, sa stii ca arati foarte bine, nu te mai vaicari degeaba ca aratai nasol in poze.
Gata, ma duc la munca, la cata am acum si 5 min de pauza costa scump.
Pupici si numai bine, satatate tuturor si weekend exceptional!
PS Am citit despre Tudor de Yaia si gradi. Vad ca lucrurile merg spre bine.
si sa fie si mai bine de acum.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
luy spune:
Domnisoara mea a devenit duminica mandra posesoare de tricicleta. Prin urmare luni dimineata a luat si prima cazatura
, inainte chiar de prima tura oficiala pe afara. O pusesem pe hol in trici, chiar in fata usii de la baie, sa ne vedem reciproc, pt ca eu aveam ceva de spalat. Deodata am auzit "buf" si pe ea plangand - m-am repezit la ea si am gasit-o cu tricileta rasturnata pe o parte, cu gura plina de sange ( avea si pe maini, probabil si le bagase in gura ). Va dati seama ca m-am speriat si am luat-o s-o intorc pe toate partile, sa vad unde s-a lovit. Din fericire nu i s-a spart decat buza, care de altfel i s-a si umflat. M-am simtit tare vinovata, uite, chiar cu mine i se intampla de-astea...
Va scriu ca sa aveti grija cum ii lasati pe prichindei, chiar atunci cand voi credeti ca nu-i nici un pericol ei se pot lovi. Nu ma gandeam ca e in stare sa se rastoarne cu tricileta... De-acum insa stiu si n-o s-o mai las singura in ea.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
danuta36 spune:
Buna fetele!
Luy bine ai revenit!
Marunzika noi de cateva zile papam iaurt Zu-zu si e tare bun,parca nici nu-i asa acru,nu se compara cu Campina sau Milli.De fapt,nu stiu de care o sa gasesti pe la mare.. 
Ce pofta mi-ati facut de mare,asa as veni si eu,dar nu stiu cum s-ar comporta Miru la un drum asa lung,pe tren...
Micuta mea doarme de o ora...tot asteptam sa apara dintii de sus,dar vad ca nimic,si toata ziua e cu degetul in gura...are doar 2 jos,care au iesit in iunie,de atunci ne-a parasit zana ![]()
danuta36 spune:
Luy pupici Mariei sa-i treaca repede buba...asa e, se lovesc si cu noi in apropiere,am patit-o si noi.
A mea s-a trezit asa ca plec sa o si schimb,ca trage partzuri si vin si niste miresme..unde-i masca sa mi-o pun?![]()
Marunzika spune:
Luy pupam Maria frumoasa, sa-i treaca buba cat mai repede.
Multumim tuturor pt informatiile despre iaurt
!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Happiness_4_us spune:
Scriu repede si eu, cate ceva despre avion.
Eu am preferat pe drum sa-i dau lui Andrei numai laptic, asta ptr ca am avut si escala de aproape 7 ore si a fost mult mai comod dar si ptr ca Andrei nu papa asa cum papa acum, deci pranzul ar fi fost un chin.
In avion , asa cum s-a mai spus, iti dau stewardeselee apa de care vrei tu, spui doar cati ml si de lapte praf te ocupi tu. Nu e probl;ema daca ai apa cu tine si separat lapte praf sau si mancarica. Sunt intelegatori.
Despre toilete, cred ca e super ok si in avion, noi am calatorit numai cu boeing, din alea mari si era loc suficient.
Nu va mai stresati ca totul o sa fie ok.
Trebuie sa ai grioja la decolare si aterizare sa traga din suzi sau sa inghita ceva, ca sa nu i se infunde urechiusele, sau eventual sa stea cu gurita deschisa, asta daca doarme.
In rest, concediu placut!
Carpatinule, maruntzika,drum bun si concediu placut!
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil!
[b]Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
mandarinutza spune:
Salutare si de la noi!
Noi maine plecam la Busteni penru 4 zile, sper sa ne vedem si cu Sabina. In rest, Antonia merge singura cam de vre-o 10 zile, afara o mai tin eu de cate o manuta uneori, e destul de cuminte, acum scoate lucrurile din bagaj.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
luy spune:
Danuta, Marunzika, multumim de pupici, ii intoarcem inzecit ! Buba n-a facut, iar buza i s-a desumflat chiar in ziua aceea. Oricum, pentru ea tricicleta este in continuare foarte interesanta. MArti seara am scos-o in parc, la prima tura oficiala pe afara si a fost foaaarte incantata, chiuia si statea in picioare pe tricicleta, a mers asa o buna bucata de vreme
O fi semanand ea la chip cu tati, dar la caracter cred ca o sa semene cu mine, ca tati a fost cuminte tare cand era mic, iar eu... o zgatie, ca sa ma exprim asa, delicat ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Am admirat azi poze cu delfinasul smecheros, mai, mai, daca de acum i-a luat tati Harley, la 18 ani o sa aiba propriul Boeing ? ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
loredana_76 spune:
Bun,poate puteti ajuta in acest caz http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079