Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (175)
Raspunsuri - Pagina 14
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Uite ca mi-o lua ramonaiani inainte, dar macar nu sunt aceleasi informatii... |
Pai nu sunt aceleasi informatii, deoarece fiecare companie aeriana are alte standarde. N-a spus nici ea cu ce pleaca
papanasha
Eliza (06.09.07)
Marunzika spune:
Noapte buna!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Sabina spune:
haaai!
eu sunt in parc, o astpt pe sofia sa iasa de la tnis, si ma uit la ea ca tocmai i-a nimrit o minge racheta, ca altfel...:)))
noi suntem la 2 Mai din 15 august pana dupa 1 septmbrie, dar va spun de acuma ca sotul meu NU vrea sa mergem la intalniri in constanta etc, decat daca ploua si o duce pe Sofia la acvariu, caz in care vrea ca eu sa stau acasa cu bb ca sa nu-l trambalam 45 de km....
daca veniti voi la 2 Mai, cu toata placerea![]()
sau in Vama, sa mancam clatite si sa n cumparam genti hippy![]()
in rest suntem bine, Sofiei i-a cazut al doilea dintisor , si am pus poze pe blog (e la semnatura)
ne-am simtit excelentu cu Ana,a Bernix si Bobo, chiar daca Sofia a FOST ACAPARATOARE SI INSISTNTA, S-A ALES SI CU UN PONEI NOU, CEEA CE M-A IUMPLUT DE RUSINE, DAR MA GANDESC CA I-O FI FACUT PLACERE LUI bOBO, CEEA CE E MAI IMPORTANT DECAT RUSINEA MEA[:d]
Scuze, nu tip:)))
va multumesc inca odata de urari, sunteti grozave!
Annisia, 55 de kile? si indraznesti sa e mai si lauzi? ptiu ptiu tpiuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-))))))))))))))))
felicitari delfinasului gradinar! sa dea Domnu sa se adapteze xtrem de bine, oare cum se simte mami Yaia la servici azi?
Marunzika, eu dau lui Gh iaurt Tnuva, napolact si prodlacta cu bifidus. dar de cateva zile am trecut pe mamaliguta cu branza si smantana seara, rade tot.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Marunzika spune:
'neata!
Listuta pt intalnirea de la mare:
1. bikmaria 17-23.08 in Eforie Nord
2. luy 18-22.08 in Constanta
3. marunzika 15-22.08 in Mamaia
4. Sabina 15.08-01.09 in 2 Mai
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
bebeka spune:
Buna ziua,buna ziua!
mai suntem si noi pe-aici!
Rebecuta creste mare,are 4 dinti,merge pe langa canapea si mobile si tinuta de manute si cand vorbeste zice:licalicalicalica...
Abia astept sa ia si sotul concediu ca am si uitat ca am fost in iunie la bulgari si pe la Cheile Bicazului.
cand ii zic Rebecai sa zica mama ea zice: tata...
Bebeka,mamica fericita de
REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Am vazut ca vorbiti de somn.
si la noi somnul de seara=tzitzi.
In rest Rebeca doarme cu Rica si cu suzeta in patutul ei.
Rica este o bucata de material care la cele patru colturi are facut cate un nos si pe una din laturi e cusut un cap de iepure de aici si numele de Rica.Asta mica si-l pune pe fata,da cu colturile alea pe la ochi si uite asa adoarme;noi nu plecam fara Rica nicaieri.
Si cand ii dau sa suga seara i-l dau pe Rica si apoi o mut in pat cu el cu tot.Rebeca doarme numai in patutul ei,se culca la 9 se trezeste la 12-01 si la 04,30-05,30 pt supt.se trezeste definitiv la 07,30.
Mai doarme apoi pe la 09,30-10,00 o ora si apoi dupa masa de pranz cam de pe la 13-13,30 la 15 -15,30 si apoi nu mai doarme pana seara la 9.
REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Apropos de mancare: Eliza refuza cu indarjire orice vine cu lingurita ![]() . Protesteaza vehement, daca insist da din maini si-mi arunca mancaea din lingurita pe unde se nimereste. Dupa ce peretele de langa scaunul ei a ajuns "opera de arta(**)" cu stropituri din toate tocanurile mele, am renuntat la ele. Ii pun legume la cuptor si i le dau cu mana, bucatele. Si fructele la fel le vrea (mai, si n-are decat doi amarati de dinti, si aia amadoi jos...). Ma rog, asta era pana cum vreo 3 zile, ca de-atunci circuitul in natura s-a schimbat: trebuie dat bucata tot cu mana, dar cu mana ei proprie, deci o ia din mana mea si o duce la gura. Daca e ceva alunecos (para, piersica, banana etc) jumatate din nr. dumicatilor ajunge jos, pe scaun sau in propriul san si jumatatea ailalta in gurita. Dupa fiecare masa trebuie sa spal copilul in cada, sa schimb body-ul, sa spal pe jos in bucatarie, sa sterg scaunul ei de masa (**) - asta e o gluma buna vis-a-vis de operele de arta: un pasionat al frumosului, cumpara la licitatie cu vreo cateva zeci de mii de euro o cada pictata. (De fapt era stropita cu vopseluri - ma rog, nu ma pricep la arta). Fericit, o aduce acasa si-o aseaza in baia lui imensa sa ii faca surpriza sotiei plecata in delegatie. A doua zi dimineata, menajera vine la lucru, vede cada, trage o injuratura zdravana, dar isi sumeteca totusi manecile si se apuca de smotru. Cand ajunge stapanul acasa, ii spune fericita: Am reusit pana la urma sa ii scot fata cazii aleai murdare! papanasha Eliza (06.09.07) |
OOOfff credeam ca numai a mea face asa.Imi da peste mana,zboara lingurita cat colo cu tot cu continut..Si m-am saturat de sters de fiecare data bucataria si scaunul si masa si pe mine...
Oare cat mai dureaza pana mananca un pic mai frumos?Un pic...
REBECA-MARIA(15.09.2007)
luy spune:
'Neatza si de la noi, incerc sa profit de somnul Mariei si sa va scriu cateva randuri. De fapt ea doarme de vreun ceas, dar eu am mai pierdut ceva timp facand curatenie prin mail ( deh, daca nu am avut acces la Internet de atata timp, se adunasera acolo zeci de mesaje ) si am reusit sa citesc si capitolul acesta. Mi-e si frica sa ma uit cate am de recuperat de la jumatatea lui iulie ! 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
luy spune:
Pentru Alinush, Myral, Ricea si Sabina multe 

cu intarziere, dar cu mare drag ! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre ! La multi ani cu multe impliniri !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts