Rahova sau apropiere (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, poftiti la o
Va astept sa va treziti, va si va doresc o saptamana minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Buna seara fetelor,

Am fost in seara asta cu Tudor la Dr.Spataru sa vorbim de operatie. Sambata ne ducem la Budimex ca are garda acolo si ii face foaie de internare, ii recolteaza sange pentru analize si ii face si o radiografie pulmonara ca sa se asigure ca nu are limfangioame si intern. Dupa asta, luni dimineata ne prezentam la operatie. Uffffff, am niste emotii si o inima grea. El e un dragut si tare ne-a incurajat si ne-a spus ca pentru pici nu o sa fie asa greu. Dar totusi....
Stiti ceva de Budimex? Cum e pe acolo? Nici nu stiu ce tarife se practica. Ma pun pe cautat pe internet poate gasesc ceva info.

O seara buna tuturor

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Asteptam vesti bune bune despre voi azi!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
Alintuza, cum sunteti? cum se simte piticul? recupaerare rapida si multa sanatate,a veti grija de voi
Simona, voi ce mai faceti? ati facut rost de bona, cum mai este Vladut cu gradinita> mai plange?
ruxa mea a bazait putin azi...pana intr-un minut cand am dus-o a zis sa nu plec si sa o las singura dar a venit d-na a luat-o in brate, a pacalit-o si totul ok dupa aceea...Slava Domnului
azi a mers program normal...
vicky, multad e cafeluta
restul fetelor pe unde sunteti?
va pe toate si va doresc o saptamana minunata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

pe unde sunteti?

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna fetelor,

Va multumesc tare mult pentru incurajari si vorbe bune.
A trecut! Repede si usor. Aseara pe la 6 ieseam la plimbare cu carutul.

Am ajuns devreme la spital, pe la 8. La 10 ne-a luat la sala de operatii. Doar eu si piciul am intrat pana aproape de sala, tati a ramas afara,pe hol. Am stat noi nitel acolo cat s-a dus o asistenta cu hartiile lui la sala, dupa care a venit si mi l-au luat. Nu a apucat mititelul sa zica nimic ca l-a luat tanti straina in brate. Se uita asa la mine nedumerit ca nu intelege nimic din ce i se intampla. Am plecat apoi si m-am alaturat lui tati. Nu cred ca a plans pana in sala, ca nu l-am auzit. Asta era deci la 10. Pe la 11 fara 20 cam asa a iesit si dnul doctor, ne-a zis ca totul e bine, piciul e bine, o sa il aduca si pe el in curand si mai vorbim sus la salon. Dupa vreo 2 minute a iesit si picul meu. Il aduceau pe o targa doua asistente, era intubat, avea branula cu perfuzia cu glucoza in piciorus si dormea. L-au dus in reanimare dupa care m-au lasat si pe mine sa stau langa el. L-a lasat dna doctor anestezist sa doarma, ca a zis ca e mai bine pentru el sa nu il trezeasca imediat. Pe la 11 si ceva l-a trezit, i-a scos masca de oxigen si tubul de pe gatut si el, viteazul mamii, cum l-a trezit s-a si intors pe burtica, apoi in patru labute si tzushti in picioare m-a luat de gat sa il iau in brate. I-am dat suzeta si a mai dormit la mine in brate acolo la reanimare. Si daca au vazut ca e cuminte, nu plange si doarme linistit ne-au lasat sa urcam in salon. Am vrut sa il pun in pat, ca se incalzise la mine in brate si era transpirat fleasca, dar credeti ca a vrut? Nuuuu, ma lua de gat si ma strangea si se tragea la mine in brate. Asa ca am stat cu el in brate, pe pat si l-am lasat sa mai doarma. Pe la 13 s-a trezit binisor, i-am dat sa bea niste apa (era ragusit mititelul si avea gatul iritat si uscat de la tub), i-a scos branula din piciorus (nu i-a scos-o la reanimare ca s-au gandit ca daca o sa il doara si o sa fie nevoie de un analegezic sa ii bage pe acolo, sa nu il mai intepe inca o data), nu i-au mai bagat nici un analgezic nimic pentru ca el era cuminte cuminte si nu a plans absolut deloc dupa ce s-a trezit. Si am plecat acasa. Acasica a baut iar niste apa, l-am pus la el in patut si a dormit bustean pana la 5 dupa amiaza. A mancat un biberon de lapte (era rupt de foame ca mancase ultima oara la 6 dimineata) dupa care s-a pus sa se joace ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. A mers in patru labe, a alergat prin casa, s-a jucat cu usile, etc etc etc. Am iesit si la plimbare, dupa cum v-am spus. Azi noapte a dormit bustean, ca de obicei. Se pare ca nu il doare deloc ca nici macar marait nu e. Astazi a fost ca de obicei, nimic deosebit. Nu imi vine sa cred ca nu il doare, ca nu a reactionat urat dupa anestezia generala.
Maine mergem sa ii schimbe pansamentul si saptamana viitoare sa ii scoata firul si gata.
Mai complicat e cu luatul in brate ca nu pot sa il iau de subratul stang si imi e un pic incomod ca e si el greut si cu baita, ca nu pot sa ii fac baie si pe caldurile astea cum e el transpiracios....Dar ne descurcam noi.

Cam asta a fost.

Fug sa fac un dus ca acusica se trezeste piciul si iesim la plimbarica.

Pup fetele si copilutii

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alina,bravo!
ce copil cuminte ai!...Mihnea cred ca ar fi ridicat spitalul in picioare daca-l lasam singur
monica,gata acum si Ruxi s-a dat pe brazda...s-a rezolvat cu gradinita
simi,ce face vladut?
vicky
Mihnea era tare suparta azi...cica e sambata si nu-l duce nimeni la strand...
nu mai vrea nici lectii sa faca...i s-au inecat toate corabiile
a tb sa-i promit ca-l duc aici la strand in fiecare zi,dar daca el face lectii doar lunea si primavara cam asa o sa-l duc si eu la strand.....asa ca s-a razgandit ,a zis ca se mai odihneste putin si se apuca de treaba

eu am terminat cu teoria,de sambata ma apuc si de practica

va pup,

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Alinutza, ce baietel curajos...bravo...ma bucur din suflet ca ati trecut cu bine...Doamne ajuta! puiutul mic
Vio mihnutu; cu corabiile innecate
spor la shofat !

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Ma bucur foarte mult ca Tudor e bine si ca nu il doare nimica!

Monica, nu mai caut alta bona, am sa il dau la program lung. Pina la urma raminem la Alexandra Kids, au spus ca schimba educatoarea, sa vedem cum o sa fie - va fi la program lung. In ultimul timp nu a mai plins, dar dimineata parca da sa miriie putin, cum zici tu, si cind il ia educatoarea se duce cuminte cu ea.

Acuma e in vacanta la tara, cu socri - au o casa de vacanta linga bucuresti, l-am lasat duminica. Si seara ma plictisesc rau pe acasa ca nu e Vladut sa umble dupa mine si sa faca nebunii Saptamina viitoare merg la mare si se intorc pe 30-31 august, iar din 1 septembrie incepe gradinita cu program lung.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

buna fetelor,
simona poate asa o sa fie cel mai bine la program lung...va doresc multa bafta...mai aveti putin si incepeti...
la noi a fost ok astazi...nu a mai plans...acum mai si tuseste n-as vrea sa o mai tin acasa ca iar se invata sa nu se duca...
va pe toate
dar pe unde sunteti ca e cam liniste pe-aici

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, am pregatit si sucuri pentru o zi caniculara.
Zilele astea am tot mers cu Dani in parc si am stat pana seara tarziu, era asa placut ca nu ne mai venea sa plecam spre casa, dar ne-au alungat tantarii si alte insecte "piscacioase". De azi Dani va merge din nou la after, va incepe in sfarsit sa-si faca temele de vacanta, era tare fericit aseara ca merge din nou acolo.
Alina, ma bucur ca Tudorelul e bine.
Vio, succes in continuare la scoala.
Monica, multa sanatate Ruxitei. pt tine si puii tai.
Simona, ce bine ca Vladut s-a obisnuit la gradi si nu mai plange!
fetele, sa aveti o zi minunata.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput